Головна - Побутова техніка, інструменти та товари для дому - Техніка для догляду за будинком і одягом - Пилососи - Ryobi - Пилосос акумуляторний ручний ONE+ R18SV7-0, 18В, 1158 л/хв, безщітковий solo (без АКБ и ЗП)

Ryobi Пилосос акумуляторний ручний ONE+ R18SV7-0, 18В, 1158 л/хв, безщітковий solo (без АКБ и ЗП)

код товару: 5133004487
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Ryobi Пилосос акумуляторний ручний ONE+ R18SV7-0, 18В, 1158 л/хв, безщітковий solo (без АКБ и ЗП):
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип ручний
Тип прибирання сухе
Потужність всмоктування 95 Вт
Вага 3.88 кг
Основні
Тип ручний
Тип прибирання сухе
Потужність всмоктування 95 Вт
Витрата повітря 11.58 л/с
Резервуар для води 500 мл
Система фільтрації
Фільтр тонкого очищення (HEPA)
Особливості
Комплектація фільтр HEPA /x2
щілинна насадка
картонна коробка
Подовжувальна трубка
щітка підлога/килим
щітка з приводом
пристрій для підвішування
Фізичні
Рівень шуму 80 дБ
Тип батареї Lithium Ion /Ni-Cd
Колір чорний з жовтим
Вага 3.88 кг
Гарантія
Гарантія 36 місяців
Параметри упаковки
Ширина 130 мм
Висота 250 мм
Довжина 720 мм
Вага 4.02 кг
Об'єм 0.0234 м3
Акумуляторний безщітковий ручний пилосос ідеальний для прибирання як твердих підлог, так і килимових покриттів. Потужність всмоктування 95 AirW і повітряний потік 1160 л/хв гарантують ефективне прибирання. Щітка з автономним приводом дозволяє ефективно чистити килимові покриття. Друга швидкість для максимальної потужності, перша швидкість для максимальної тривалості роботи. Щітка може бути легко знята для чищення і видалення намотаного волосся. Комплектується пристосуванням для підвішування, що спрощує зберігання.
немає в наявності
Ручний пилосос RYOBI із невичерпною енергією

Новий безщітковий ручний пилосос RYOBI (18 В) поєднує потужну силу всмоктування, мобільність бездротового інструмента та неперевершену тривалість роботи. Завдяки ефективному безщітковому двигуну пилосос RYOBI ONE+ може працювати до 43 хвилин у комплектації з акумулятором RB18L50, забезпечуючи силу всмоктування до 95 аероват. Він стане корисним для побутового прибирання та чищення килимів і твердих поверхонь.

Просте використання

Щітка з електроприводом, що обертається, забезпечує ще більшу керованість і маневреність, полегшуючи прибирання навколо меблів. У зручне руків’я вбудовано просту у використанні кнопку керування режимами та потужністю.

Необмежені можливості

Цей компактний і легкий пилосос пропускає повітряний потік зі швидкістю 1 160 л/хв. За максимальної потужності з приєднаною електрощіткою пилосос добре впорається з чищенням як побутових ворсових, так і автомобільних килимів. Екорежим стане в пригоді для чищення твердих поверхонь, зокрема ламінату чи лінолеуму, і забезпечить найбільшу тривалість роботи.

Насадки, фільтри та інші зручності

За допомогою вузької насадки для щілин, розсувної труби та щітки можна чистити меблеву оббивку, жалюзі й інші поверхні на різній висоті. Із пилозбірником ємністю 500 мл прибирання триватиме довше, а фільтр попереднього очищення й основний пиловий фільтр роблять обслуговування пилососа легким і швидким.

У комплекті з компактним ручним пилососом постачають зручне настінне кріплення з місцем для зберігання вузької насадки для щілин і щітки, а також розсувну трубу.

Прибирання без перерви

Як найновітніше останнє доповнення до лінійки ONE+, новий безщітковий ручний пилосос працюватиме від будь-якого акумулятора ONE+. На відміну від більшості акумуляторних пилососів, із цим помічником не буде необхідності припиняти прибирання для підзаряджання. Коли акумулятор розряджений, потрібно просто замінити його на інший і продовжувати прибирання.

Ручний акумуляторний пилосос RYOBI ONE+ R18SV7-0

  • Код товару: 5133004487
  • Повітряний потік 1 160 л/хв
  • Сила всмоктування 95 аероват
  • Об’єм контейнера 500 мл
  • Рівень шуму 80 дБ
  • Вага 1,45 кг
  • Комплектовання два фільтри HEPA13, два фільтри попереднього очищення, труба, щітка з електроприводом, вузька насадка для щілин, щітка, настінне кріплення
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів