Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Far Cry 6 [Blu-Ray диск] (PS4):
Основні параметри
Повний список параметрів
Платформа PlayStation 4
Носій Blu-ray
Видавець UBISOFT
Світовий реліз 7 жовтня 2021
Основні
Платформа PlayStation 4
Носій Blu-ray
Видавець UBISOFT
Вікові обмеження від 18 років
Дата виходу гри
Світовий реліз 7 жовтня 2021
Параметри упаковки
Ширина 10 мм
Висота 130 мм
Довжина 170 мм
Вага 0.09 кг
Об'єм 0.0002 м3
Реліз 7 жовтня 2021. «Хіба ти злодій? Хіба ти монстр?» - питає свого сина нещадний диктатор, оглядаючи протестуючих, які вийшли на вулиці із закликами до революції. Антон Кастільо прийшов до влади завдяки обіцянкам відновити колишню велич Яри - колись процвітаючї острівної держави. За будь яку ціну він має намір зробити Яру справжнім раєм ... таким, яким бачить його він сам. Його син, 13-річний Дієго, віддано слідує ідеям батька, який жорсткою рукою контролює Яру, визначаючи її майбутнє.
немає в наявності
Яра знаходиться в самому серці Карибських островів. Це тропічний рай, де здається, ніби час зупинився. Десятиліття економічних санкцій виявилися вкрай руйнівними. Збідніле населення розривають внутрішні конфлікти. Дехто з жителів сліпо слідує за Антоном, а хтось був змушений підкоритися. Все - заради того, щоб знову зробити країну раєм. Посилення деспотичних порядків призводить до того, що народний гнів досягає точки кипіння, і по всій країні спалахують повстання.

Far Cry® 6 розкаже захоплюючу історію про революцію в сучасному світі. Ваш персонаж - місцевий житель Дані Рохас. Приєднуйтеся до боротьби проти режиму Кастільо і вирушайте в гущу подій. Вас чекають напружені бої серед пишної рослинності джунглів і на жвавих міських вулицях. Все, що вам потрібно, доведеться робити з підручних матеріалів. У вас з'явиться цілий арсенал незвичайної зброї і транспорту. А ще в справі боротьби з режимом вам допоможуть навчені тварини.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів