Legrand Стартовий набір (шлюз WiFi+smart-розетка+вимик. "Вдома/не вдома") (Valena Allure with NETATMO) [Ivory]

SKU: 752696
Previous
Next
Technical characteristics Legrand Стартовий набір (шлюз WiFi+smart-розетка+вимик. "Вдома/не вдома") (Valena Allure with NETATMO) [Ivory]:
Main features
Full list of features
Type starter kit /(шлюз WiFi+smart-розетка+выкл."Дома/не дома")
Network interface Wi-Fi /2,4 ГГц 802.11 b/g/n
Radio protocol ZigBee
Package Contents 1 protective cover
1 installation manual
1 gateway with smart plug
1 main switch "I'm at home / I'm away"
2 decorative frames
4 reusable double-sided mounting stickers
3V CR2032 battery
Key Features
Type starter kit /(шлюз WiFi+smart-розетка+выкл."Дома/не дома")
Series Valena Allure with NETATMO
Installation type hidden
Network interface Wi-Fi /2,4 ГГц 802.11 b/g/n
Radio protocol ZigBee
Radio frequency 2400 MHz
Radio signal power 3.68 mW
Rated current 16 A
Additional information
Material quality / property thermoplastic
Package Contents 1 protective cover
1 installation manual
1 gateway with smart plug
1 main switch "I'm at home / I'm away"
2 decorative frames
4 reusable double-sided mounting stickers
3V CR2032 battery
Additional information LED indication
Security algorithms support /WEP/WPA/WPA2-personal (TKIP и AES)
Overload protection /Отключение при превышении 16 А
Country of manufacture France
Physical
Surface finish shiny/glossy
Mounting depth (embedding) 40 mm
Case/housing plastic
Colour ivory
Warranty
Warranty 24 months
Package dimensions
Width 100 mm
Height 80 mm
Length 180 mm
Weight 0.32 kg
Volume 0.0014 m3
Type: starter kit; Radio protocol: ZigBee; Radio frequency: 2400 MHz; Package Contents: 1 protective cover, 1 installation manual, 1 gateway with smart plug, 1 main switch "I'm at home / I'm away", 2 decorative frames, 4 reusable double-sided mounting stickers, 3V CR2032 battery; Housing: plastic;
4050 UAH*
in stock
* Recommended retail price
Where to buy: Legrand Стартовий набір (шлюз WiFi+smart-розетка+вимик. "Вдома/не вдома") (Valena Allure with NETATMO) [Ivory]:
Online stores
Comtrading
Valena Allure with NETATMO. Старт.набор(Шлюз+smart-розетка+выключатель "Дома/Не дома").Слонова кістка
Exe.ua
Valena Allure with NETATMO. Старт.набір(Шлюз+smart-розетка+вимикач "Вдома/ Не вдома").Слоно (752696)
Iphouse.com.ua
Valena Allure with NETATMO. Старт.набор(шлюз WiFi+smart-розетка+выкл."Дома/не дома".Слоновая кость
Mekka
Valena Allure with NETATMO. Старт.набор(шлюз WiFi+smart-розетка+выкл."Дома/не дома".Слоновая кость (752696)
Moyo
Стартовый набор Legrand (Шлюз + smart-розетка + выключатель "Дома / не дома"). Слоновая кость Valena Allure
National networks
24 Moyo.ua
Стартовый набор Legrand (Шлюз + smart-розетка + выключатель "Дома / не дома"). Слоновая кость Valena Allure
Legrand. Розумний будинок – це просто й доступно

В Україні розпочато продаж інноваційної системи домашнього комфорту групи Legrand, що підтримує сучасні технології IoT. Основу пропозиції складають розумні електровстановлювальні вироби в дизайні Valena Life/Allure with Netatmo і Celiane with Netatmo.

Розумний будинок – це зручна, функціональна, сучасна система, що доступна практично кожній людині. З її допомогою можна легко та швидко перетворити будинок або квартиру на житло з кінофільмів про майбутнє.

Система домашнього комфорту Legrand складається з проводових і безпроводових пристроїв, у кожний із яких вбудовано інтелектуальний модуль. Її ядром є стартовий пакет, який складається з Wi-Fi-шлюзу, розумної розетки й безпроводового вимикача. Шлюз забезпечує підключення всіх IoT-пристроїв до інтернету й дає користувачам можливість керувати системою розумного будинку з будь-якої точки світу.

Додатково до стартового пакету в систему можуть бути додані різноманітні пристрої для розширення її функціоналу. Користувач може самостійно зібрати свій комплект із портфоліо доступних IoT-пристроїв.

Встановлення розумних вимикачів і розеток не відрізняється від встановлення традиційних електровстановлювальних виробів, тому здійснити це можна будь-коли, не чекаючи на ремонт. До того ж виробник надає можливість «безболісної» заміни продуктів з основних лінійок Valena Life/Allure і Celiane на їхні розумні аналоги завдяки збереженню концепції дизайну і встановлення будь-яких декоративних рамок із широкого діапазону колекцій. У базовому варіанті нові пристрої постачають у комплекті з лицьовими панелями й декоративними рамками трьох кольорів серії Valena Life і Celiane і п’яти кольорів серії Valena Allure.

Valena Life

Valena Allure

Celiane

Керування системою здійснюється за допомогою мобільного додатку Home + Control, в якому створюється план будинку та відображаєть­ся поточний статус кожного розумного пристрою. Інтуїтивно зрозумілий інтерфейс передбачає як керування окремими модулями, так і використання сценаріїв поведінки групи smart-пристроїв, зокрема їхнє увімкнення і вимкнення за розкладом. Додаток дає змогу швидко налаштувати персональну систему для розумного будинку, додавати нові модулі й керувати IoT-пристроями віддалено.

Система домашнього комфорту with Netatmo відкрита до взаємодії та інтеграції з пристроями інших компаній, що працюють у галузі інтернету речей: Somfy, Bubendorf, Velux, Vaillant та інших. Керування також можливо за допомогою голосових помічників Apple Siri, Google Assistant і Amazon Alexa.

Найпопулярніші міфи про розумний будинок

Новітні технології поступово проникають в усі сфери життя. У людей залишається дедалі менше часу на повсякденні домашні справи і з’яв­ляється бажання максимально автоматизувати рутинні процеси. Технології розумного будинку, які покликані втілити це бажання, представлені на ринку вже досить давно, але найчастіше асоціюються з чимось дуже складним і дорогим, тобто не надто доступним для пересічного користувача. Проте насправді все інакше. Спробуємо зруйнувати кілька міфів про розумний будинок і показати його більш доступним і зручним для користувачів.

Міф № 1: дорого

Усе залежить від того, які елементи є в складі системи і наскільки вона складна. Звичайно, можна зібрати комплексну систему домашньої автоматизації «під ключ» із найдорожчого обладнання. Водночас варто відразу врахувати й численні супутні витрати: на проєктування, шеф-монтаж, пуско-налаго­джувальні роботи, програмування обладнання, можливий післяпродажний сервіс. Але є й більш прості варіанти із системи інтернету речей, які містять окремі інтелектуальні елементи: вимикачі для керування світлом, розетки, реле, системи аудіо- і ­відеодомофонії, датчики руху й «підключену» побутову техніку. Подібні системи не потребують централізованого підключення до мережі інтернет. Так, наприклад, функціональність елементів розумного будинку Legrand повністю зберігається й без використання інтернет-шлюзу. Для початку стартового набору буде достатньо, а потім систему можна розширити — тут усе залежить від потреб і можливостей. До того ж, незалежно від рівня складності, розумний будинок можна сприймати як інвестицію. Так, його встановлення в будь-якому разі вимагає певних ресурсів (фінансових або часових), але розумний підхід до освітлення, систем безпеки, автоматизації основних механізмів у будинку дасть змогу скоротити витрати в майбутньому.

Міф № 2: складно

Подекуди в користувачів виникають побоювання щодо встановлення й подальшої експлуатації. І те, і інше –цілком природне побоювання змін. Керування системою інтуїтивно зрозуміле та здійснюється за допомогою програми, розібратися в інтерфейсі якої досить легко. Крім того, компанії постійно розробляють нові рішення для максимальної зручності користувача. Необов’язково довго і важко створювати розумний будинок із нуля, можна поступово оточити себе розумними речами (IoT), що можуть взаємодіяти одна з одною і господарем. А негласний центр керування — смартфон — є практично в кожного.

Міф № 3: ненадійно

Зазвичай, чим складніша система, тим більше побоювань вона викликає. Однак надійність будь-якого її елемента залежить від виробника. Legrand піклується про користувачів і виготовляє продукцію абсолютно безпечну в експлуатації за умови її коректного встановлення і використання. Крім механічної складової, розумні будинки досить безпечні з погляду технологій: система не заподіє жодної шкоди будинку, якщо випадково користувач вибрав не ту функцію.

Міф № 4:  тільки для великих будинків

Зовсім необов’язково. Сучасні гнучкі системи домашнього комфорту має сенс встановлювати навіть у невеликій квартирі-студії або орендованому житлі. В асортименті Legrand представлені терморегулятори, розумні розетки і вимикачі, домофони, приводи, елементи безпеки тощо. Обмежень за розміром приміщення під час встановлення немає. Незалежно від того, де потрібно їх застосувати — у великому заміському будинку або маленькій квартирі­студії — функції керування освітленням, температурою, ролетами й жалюзі стануть дуже корисними.

Menu
Products catalog
Products catalog