Legrand Стартовий набір (шлюз WiFi+smart-розетка+вимик. "Вдома/не вдома") (Valena Allure with NETATMO) [Перловий]

код товару: 752996
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Legrand Стартовий набір (шлюз WiFi+smart-розетка+вимик. "Вдома/не вдома") (Valena Allure with NETATMO) [Перловий]:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип стартовий набір /(шлюз WiFi+smart-розетка+выкл."Дома/не дома")
Мережевий інтерфейс Wi-Fi /2,4 ГГц 802.11 b/g/n
Радіо протокол ZigBee
Комплектація 1 захисна кришка
1 інструкція з монтажу
1 шлюз з розумною розеткою
1 головний перемикач «Я вдома / Я не вдома»
2 декоративні рамки
4 багаторазові двосторонні наклейки для монтажу
батарея 3В CR2032
Основні
Тип стартовий набір /(шлюз WiFi+smart-розетка+выкл."Дома/не дома")
Колекція Valena Allure with NETATMO
Спосіб встановлення прихована
Мережевий інтерфейс Wi-Fi /2,4 ГГц 802.11 b/g/n
Радіо протокол ZigBee
Радіочастота 2400 МГц
Потужність радіосигналу 3.68 мВт
Номінальний струм 16 А
Додатково
Якість / властивість матеріалу термопласт
Комплектація 1 захисна кришка
1 інструкція з монтажу
1 шлюз з розумною розеткою
1 головний перемикач «Я вдома / Я не вдома»
2 декоративні рамки
4 багаторазові двосторонні наклейки для монтажу
батарея 3В CR2032
Додатково LED індикація
Підтримка алгоритмів безпеки /WEP/WPA/WPA2-personal (TKIP и AES)
Захист від перевантаження /Отключение при превышении 16 А
Країна виробник Франція
Фізичні
Тип поверхні блискучий/ глянсовий
Глибина монтажна (вбудов.) 40 мм
Корпус пластик
Колір перловий
Гарантія
Гарантія 24 місяця
Параметри упаковки
Ширина 100 мм
Висота 80 мм
Довжина 180 мм
Вага 0.30 кг
Об'єм 0.0014 м3
Стартовий пакет розумного будинку є серцем нової системи домашнього комфорту Legrand. Він складається із шлюзу з розумною розеткою і головного вимикача "Я вдома / Я не вдома":
немає в наявності
Шлюз з розумною розеткою з'єднується до Вашої Wi-Fi мережі, щоб ви могли керувати освітленням, електроприладами або ролетами локально або дистанційно за допомогою голосового помічника або додатку Legrand Home + Control на смартфоні. Розумна розетка підключається аналогічно стандартної.

Головний вимикач "Я вдома / Я не вдома" дозволяє створювати сценарії управління освітленням, ролетами і розумними розетками Вашої системи домашнього комфорту Legrand.Ви створюєте власні сценарії роботи обладнання під час Вашої відсутності і повернення додому. Надтонкий вимикач можна переставитив інше місце в будь-який час.

Legrand. Розумний будинок – це просто й доступно

В Україні розпочато продаж інноваційної системи домашнього комфорту групи Legrand, що підтримує сучасні технології IoT. Основу пропозиції складають розумні електровстановлювальні вироби в дизайні Valena Life/Allure with Netatmo і Celiane with Netatmo.

Розумний будинок – це зручна, функціональна, сучасна система, що доступна практично кожній людині. З її допомогою можна легко та швидко перетворити будинок або квартиру на житло з кінофільмів про майбутнє.

Система домашнього комфорту Legrand складається з проводових і безпроводових пристроїв, у кожний із яких вбудовано інтелектуальний модуль. Її ядром є стартовий пакет, який складається з Wi-Fi-шлюзу, розумної розетки й безпроводового вимикача. Шлюз забезпечує підключення всіх IoT-пристроїв до інтернету й дає користувачам можливість керувати системою розумного будинку з будь-якої точки світу.

Додатково до стартового пакету в систему можуть бути додані різноманітні пристрої для розширення її функціоналу. Користувач може самостійно зібрати свій комплект із портфоліо доступних IoT-пристроїв.

Встановлення розумних вимикачів і розеток не відрізняється від встановлення традиційних електровстановлювальних виробів, тому здійснити це можна будь-коли, не чекаючи на ремонт. До того ж виробник надає можливість «безболісної» заміни продуктів з основних лінійок Valena Life/Allure і Celiane на їхні розумні аналоги завдяки збереженню концепції дизайну і встановлення будь-яких декоративних рамок із широкого діапазону колекцій. У базовому варіанті нові пристрої постачають у комплекті з лицьовими панелями й декоративними рамками трьох кольорів серії Valena Life і Celiane і п’яти кольорів серії Valena Allure.

Valena Life

Valena Allure

Celiane

Керування системою здійснюється за допомогою мобільного додатку Home + Control, в якому створюється план будинку та відображаєть­ся поточний статус кожного розумного пристрою. Інтуїтивно зрозумілий інтерфейс передбачає як керування окремими модулями, так і використання сценаріїв поведінки групи smart-пристроїв, зокрема їхнє увімкнення і вимкнення за розкладом. Додаток дає змогу швидко налаштувати персональну систему для розумного будинку, додавати нові модулі й керувати IoT-пристроями віддалено.

Система домашнього комфорту with Netatmo відкрита до взаємодії та інтеграції з пристроями інших компаній, що працюють у галузі інтернету речей: Somfy, Bubendorf, Velux, Vaillant та інших. Керування також можливо за допомогою голосових помічників Apple Siri, Google Assistant і Amazon Alexa.

Найпопулярніші міфи про розумний будинок

Новітні технології поступово проникають в усі сфери життя. У людей залишається дедалі менше часу на повсякденні домашні справи і з’яв­ляється бажання максимально автоматизувати рутинні процеси. Технології розумного будинку, які покликані втілити це бажання, представлені на ринку вже досить давно, але найчастіше асоціюються з чимось дуже складним і дорогим, тобто не надто доступним для пересічного користувача. Проте насправді все інакше. Спробуємо зруйнувати кілька міфів про розумний будинок і показати його більш доступним і зручним для користувачів.

Міф № 1: дорого

Усе залежить від того, які елементи є в складі системи і наскільки вона складна. Звичайно, можна зібрати комплексну систему домашньої автоматизації «під ключ» із найдорожчого обладнання. Водночас варто відразу врахувати й численні супутні витрати: на проєктування, шеф-монтаж, пуско-налаго­джувальні роботи, програмування обладнання, можливий післяпродажний сервіс. Але є й більш прості варіанти із системи інтернету речей, які містять окремі інтелектуальні елементи: вимикачі для керування світлом, розетки, реле, системи аудіо- і ­відеодомофонії, датчики руху й «підключену» побутову техніку. Подібні системи не потребують централізованого підключення до мережі інтернет. Так, наприклад, функціональність елементів розумного будинку Legrand повністю зберігається й без використання інтернет-шлюзу. Для початку стартового набору буде достатньо, а потім систему можна розширити — тут усе залежить від потреб і можливостей. До того ж, незалежно від рівня складності, розумний будинок можна сприймати як інвестицію. Так, його встановлення в будь-якому разі вимагає певних ресурсів (фінансових або часових), але розумний підхід до освітлення, систем безпеки, автоматизації основних механізмів у будинку дасть змогу скоротити витрати в майбутньому.

Міф № 2: складно

Подекуди в користувачів виникають побоювання щодо встановлення й подальшої експлуатації. І те, і інше –цілком природне побоювання змін. Керування системою інтуїтивно зрозуміле та здійснюється за допомогою програми, розібратися в інтерфейсі якої досить легко. Крім того, компанії постійно розробляють нові рішення для максимальної зручності користувача. Необов’язково довго і важко створювати розумний будинок із нуля, можна поступово оточити себе розумними речами (IoT), що можуть взаємодіяти одна з одною і господарем. А негласний центр керування — смартфон — є практично в кожного.

Міф № 3: ненадійно

Зазвичай, чим складніша система, тим більше побоювань вона викликає. Однак надійність будь-якого її елемента залежить від виробника. Legrand піклується про користувачів і виготовляє продукцію абсолютно безпечну в експлуатації за умови її коректного встановлення і використання. Крім механічної складової, розумні будинки досить безпечні з погляду технологій: система не заподіє жодної шкоди будинку, якщо випадково користувач вибрав не ту функцію.

Міф № 4:  тільки для великих будинків

Зовсім необов’язково. Сучасні гнучкі системи домашнього комфорту має сенс встановлювати навіть у невеликій квартирі-студії або орендованому житлі. В асортименті Legrand представлені терморегулятори, розумні розетки і вимикачі, домофони, приводи, елементи безпеки тощо. Обмежень за розміром приміщення під час встановлення немає. Незалежно від того, де потрібно їх застосувати — у великому заміському будинку або маленькій квартирі­студії — функції керування освітленням, температурою, ролетами й жалюзі стануть дуже корисними.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів