Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Sony XH9505 [KD75XH9505BR2]:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип телевізора LED телевізор
Розмір діагоналі 75 "
Роздільна здатність екрану Ultra HD (3840x2160)
Частота розгортки, Гц 100
SmartTV
Цифровой тюнер DVB-T (ефірне)
DVB-T2 (ефірне)
DVB-C (кабельне)
DVB-S (супутникове)
DVB-S2 (супутникове)
Кількість USB 3 шт /2 бічні, 1 нижній
Вага 35.6 кг з пiдставкою // 33.1 кг без пiдставки
Основні
Тип телевізора LED телевізор
Розмір діагоналі 75 "
Роздільна здатність екрану Ultra HD (3840x2160)
Частота розгортки, Гц 100
SmartTV
Smart платформа Android
Технічні
Графічний процесор X1 Ultimate
Енергоспоживання стандартне 375 Вт
Енергоспоживання в режимі очікування 0.5 Вт
Енергоспоживання річне 343 кВт
Клас енергоефективності B
ТВ тюнер
Цифровой тюнер DVB-T (ефірне)
DVB-T2 (ефірне)
DVB-C (кабельне)
DVB-S (супутникове)
DVB-S2 (супутникове)
Порти і роз'єми
Входи Композитний /1 (бічний)
LAN
Виходи Оптичний
Кількість HDMI 4 шт нижні // HDMI (ARC): Так (eARC/ARC)
Кількість USB 3 шт /2 бічні, 1 нижній
CI-модуль
Обмін даними
Бездротове підключення Wi-Fi
Звук
Кількість динаміків 2
Потужність звуку 30 Вт / 10Вт+ 10Вт + 5Вт + 5Вт
Інтернет-можливості
Підтримка додатків Вбудований браузер
Додатково
Особливості Розпізнавання голосу
Chromecast built-in
X-Motion Clarity
Acoustic Multi-Audio
4K X-tended Dynamic Range
Auto Mode
APPLE AIRPLAY
Apple HomeKit
Фізичні
Колір чорний
Настінне кріплення VESA 300х300
Вага 35.6 кг з пiдставкою // 33.1 кг без пiдставки
Габарити (ШхВхГ) з підставкою 1675 x 1048 x 415 мм
Габарити (ШхВхГ) без підставки 1672 x 960 x 71 мм
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 190 мм
Висота 1100 мм
Довжина 1800 мм
Вага 43.00 кг
Об'єм 0.3762 м3
Цей телевізор забезпечений тим же самим потужним процесором, який використовується в 8K3 телевізорах. Він аналізує дані в реальному часі для поліпшення кольору, контрастності і чіткості. Ви побачите більше деталей в тінях на екрані телевізора з повним прямим підсвічуванням (Full Array LED) і отримаєте реалістичне зображення незалежно від кута перегляду.
немає в наявності
Ефект повного занурення з Sony BRAVIA

Новітні телевізори Sony 4K HDR на базі Android TV вже в Україні. Sony анонсує старт продажів телевізорів BRAVIA нової лінійки 2020 року. Відкривають продажі 2020 року дві моделі серій XH95 і XH80, зокрема телевізор KD-85XH95 із вражаючим екраном діагоналлю 215 см (85 дюймів).

Sony BRAVIA серії XH95

У моделях топової лінійки XH95 поєднано кращі технології Sony з оптимізації звуку та зображення, а витончений безрамний дизайн Flush Surface (тільки для моделей із діагоналлю 55, 65 і 75 дюймів) концентрує всю увагу глядача на контенті, повністю занурюючи його в події, що відбуваються на екрані.

Новітній процесор X1 Ultimate забезпечує неперевершену якість зображення у форматі 4K HDR завдяки технологіям Object-based Super Resolution (об’єктно-орієнтована обробка роздільної здатності), Object-based HDR remaster (об’єктно-орієн­товане коригування контрастності), Super Bit Mapping 4K HDR та обробці з використанням двох баз даних.

Технологія X-Wide Angle забезпечує яскравість і реалістичність зображення з мінімальним викривленням кольорів незалежно від кута огляду, водночас гарантуючи багатшу кольорову гаму та високу яскравість. Завдяки повному прямому світлодіодному підсвічуванню (Full Array LED) рівень освітленості в окремих частинах екрана можна змінювати динамічно залежно від контенту, що значно підвищує контрастність та яскравість. Завдяки точному балансуванню освітленості в усіх зонах екрана темні сцени стають більш насиченими, а світлі — яскравішими, цілком відповідно до задуму автора.

Нова функція Ambient Optimization підлаштовує картинку та звук до будь-якого оточення. Технологія автоматично змінює яскравість зображення відповідно до рівня освітленості в приміщенні для оптимального перегляду, підсилюючи яскравість за гарного освітлення та навпаки. До того ж рішення дає змогу виявляти навколишні об’єкти — штори, меблі, що відбивають або поглинають звукові хвилі, калібруючи налаштування акустики, аби уникнути погіршення звуку.

У телевізорі застосовано звукову систему Acoustic Multi-Audio, що використовує два динаміки на задній панелі, аби забезпечити ефект повного занурення та пересування звуку залежно від того, де на екрані відбувається дія. Крім того, телевізор забезпечено технологіями Dolby Vision і Dolby Atmos.

Підтримання голосового керування працює з Google Assistant* та пропонує глядачам «розумні» функції та більше зручності в користуванні. Просто звертаючись безпосередньо до телевізора, можна легко знаходити та переглядати улюблені фільми, результати спортивних змагань або прогноз погоди, а також керувати телевізором і навіть усією оселею.

Sony BRAVIA серії XH80

Телевізори серії XH80 забезпечують високу якість зображення у форматі 4K HDR, а їхній стильний дизайн гармонійно пасує до будь-якого сучасного інтер’єру.

Процесор X1 забезпечує високу деталізацію та контрастність зображення, а також дає змогу відтворювати ще глибші та природні кольори й текстури завдяки технології Object-based HDR remaster (адаптивного HDR-ремастеринга).

Унікальна форма динаміка X-Balanced Speaker забезпечує чистий звук, збільшення його обсягу — глибокий бас: усе це в тонкому вишуканому виконанні (для моделей із діагоналлю від 55”). Крім того, Sony BRAVIA серії XH80 підтримує Dolby Vision і Dolby Atmos.

Обширна платформа, розширені функції

Усі Android-моделі телевізорів Sony BRAVIA лінійки 2020 року працюють на операційній системі Android 9 Pie, яка через свою платформу забезпечує зручний доступ до контенту, сервісів та інших пристроїв. Розширені функції голосового керування з підтриманням вбудованого мікрофона дають змогу користувачам насолоджуватися контентом, працювати з додатками та під’єднаними пристроями без допомоги рук. Просте підключення до більшості пристроїв, а завдяки підтриманню Google Home** можна голосом керувати телевізором для завантаження та відтворення відео з YouTube. Підтримання Apple HomeKit і Airplay*** 2 дає змогу використовувати iPhone або інші пристрої з Siri з телевізором Sony для зручної координації розумного дому або потокового передавання контенту.

Перші моделі будуть доступні у фірмовому інтернет-магазині Sony Centre www.sonycentre.com.ua

 

*Доступність Google Assistant залежить від регіону та наявності сумісних продуктів.

**Пристрій Google Home (постачають окремо) разом із телевізорами Sony під керуванням Android TV. Для роботи із сумісними пристроями необхідно під’єднати телевізор до тієї ж домашньої мережі, що і пристрій Google Home. Завантаження додатків Google Home здійснюють із крамниць iPhone App Store або Google Play. Доступність залежить від умов використання сторонніх додатків. Для керування користувачеві необхідно буде налаштувати сумісні пристрої. Після завантаження додатка Google Home можна буде під’єднати до телевізора Sony для отримання можливості голосового керування.

***Функції Apple AirPlay 2 і HomeKit будуть доступні тільки в моделях серiй ZH8, AG9, A8, XH95, XH90. Для роботи з AirPlay 2 і HomeKit необхідний iOS-пристрій під керуванням iOS 12.3 або пізнішої версії або комп’ютер Mac під керуванням macOS 10.14.5. Apple, AirPlay, HomeKit, iPhone, iPad, Mac і macOS є торговельними марками Apple Inc., зареєстрованими в США та інших країнах. Необхідне оновлення мікропрограмного забезпечення, яке здійснюється через мережу.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів