Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Bose SoundSport Wireless Headphones [Citron]:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип бездротові
Призначення для мобільних пристроїв
спортивні
Підведення кабелю двосторонній
Вид навушників вкладиші
Тип кріплення внутрішньовушне
Колір сірий
Вага 23 г
Основні
Тип бездротові
Призначення для мобільних пристроїв
спортивні
Підведення кабелю двосторонній
Вид навушників вкладиші
Тип кріплення внутрішньовушне
Акумулятор
Час роботи 6 год
Час зарядки 120 хв
Тип батареї Li-Ion
Фізичні
Колір сірий
Вага 23 г
Розміри 25 x 30.5 x 30.5 мм
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 130 мм
Висота 60 мм
Довжина 200 мм
Вага 0.40 кг
Об'єм 0.0016 м3
Заняття спортом - важливий момент в житті кожної людини. Тому вам потрібні навушники, здатні тримати вас в ритмі. Завдяки бездротовому підключенню, нові навушники SoundSport® забезпечать вам необхідну свободу, своїм потужним звуком - динаміку руху, а спеціально розроблені силіконові насадки гарантують надійність і комфорт у використанні.
5880 грн*
немає в наявності
Де купити: Bose SoundSport Wireless Headphones [Citron]:
Mekka
Наушники Bose SoundSport Wireless Headphones, Citron (761529-0030)
Жжук (zhuk.ua)
Навушники Bose SoundSport Wireless Headphones, Citron
Тримайте ритм, будьте на крок попереду

Навушники також мають пото- і водовідштовхувальні властивості, а батарея, що заряджається відпрацює до 6 годин при повному заряді. Так що тепер ніщо вас не буде відволікати під час вашої активної діяльності. Підключити свій плеєр ви легко зможете за допомогою бездротових технологій Bluetooth® або NFC. Зазнавши їх раз в дії, ви переконаєтеся, що вони не просто називаються навушниками для спорту, вони створені для заняття їм.

  • Нові насадки StayHear®+ Sport зроблені зі спеціального силіконового матеріалу, щоб забезпечити найбільший комфорт і надійність посадки навушника-вкладиша в вушній раковині
  • Інтегровані технології Bluetooth® і NFC для бездротового підключення з вашим смартфоном
  • Електронна схема еквалізації забезпечує збалансоване відтворення на будь-якому рівні гучності
  • Іонно-літієва батарея, що заряджається гарантує до 6 годин прослуховування за один повний заряд
  • Додаток Bose® Connect app допоможе в управлінні спареними пристроями і надасть вам персоналізовані налаштування

Потужний звук в динаміці руху

Під час тренування вам важливо, щоб ваші навушники не випадали з вух. Саме з цією метою інженери BOSE розробили нові насадки StayHear® + Sport. Насадка навушника має унікальну анатомічну форму з м'якою манжетою, делікатно, але щільно прилягає до вушного каналу, оптимально ізолюючи вас від зовнішніх шумів і покращуючи, таким чином, звучання самих навушників.

Іншим важливим елементом насадки є зачіп у вигляді крила, що фіксує навушник у вушній раковині, забезпечуючи максимальну стабільність під час занятті активними видами спорту. М'який силіконовий матеріал і сама форма насадки гарантують оптимальний комфорт і стабільність для довготривалого використання. Варто також відзначити, що розробникам довелося створити півдюжини прототипів оригінальних насадок StayHear® +, щоб прийти до найкращого вирішення. Навушники укомплектовані трьома різними парами насадок, щоб ви змогли оптимально підібрати свій розмір.

Технології бездротового з'єднання Bluetooth® & NFC для повної свободи дій

Спарити бездротові навушники SoundSport® з вашим пристроєм по Bluetooth® справа не хитромудра. Але якщо на вашому смартфоні є функція NFC («ближній безконтактний зв'язок»), процес з'єднання займе ще менше часу: просто активуйте функцію NFC на своєму пристрої та піднесіть бездротові навушники до вбудованого мікрофона. Інтегрований пульт управління допоможе вам приймати дзвінки, регулювати гучність, а також управляти плеєром під час відтворення музики. Надійність, якість і зручність дадуть вам можливість сконцентрувати вашу увагу на тренуванні, а не на навушниках.

Чудовий звук, що наповнює енергією

Ви покладаєтеся на музику, яка рухає вас вперед, допомагаючи долати найважчі фізичні вправи. Бездротові навушники SoundSport® відтворюють чистий, насичений звук, вже добре зарекомендований дротяними навушниками BOSE. Тепер же, електронна схема еквалізації забезпечить вам помітне поліпшення в збалансованості звуку на різних рівнях гучності.

Пото- і водовідштовхувальний дизайн

Вирішите ви гарненько пропотіти в спортзалі або ж любите побігати на вулиці, ці навушники будуть тримати вас в ритмі на кожному вашому кроці. Акустичні порти фазоінвертора в навушниках розташовані таким чином, щоб протистояти попаданню в них поту і дрібного дощу, а водовідштовхувальні мембрани утримують вологу зовні.

Перевірена якість, де б ви не були

Складні умови навколишнього середовища часто призводять до нестабільної роботи багатьох бездротових навушників. Зникнення зв'язку з Bluetooth® на вулиці або перешкоди, викликані Wi-Fi® в спортзалі, наприклад. Виходячи з цього, в компанії BOSE провели серйозні випробування бездротових навушників SoundSport®, виточуючи кожну деталь, поки вони не досягли бажаного результату: безкомпромісне звучання і стабільність з'єднання по Bluetooth®.

Простота в управлінні

Підключення до ваших пристроїв по протоколу Bluetooth®, а також перемикання з одного пристрою на інший, скажімо з вашого iPad на iPhone для прийняття дзвінка, стало приємно просто. За допомогою безкоштовного фірмового додатка Bose Connect app ви зможете легко управляти всіма сполуками завдяки інтуїтивно-підлаштовуваному графічному інтерфейсу. Проробивши один раз спаринг з декількома пристроями, навушники зможуть автоматично перемикатися на необхідний вам пристрій, коли вам це потрібно. Додаток також забезпечує оновлення ПЗ, підказки в процесі використання і навіть дозволяє вам персоналізувати ваші налаштування.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів