Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Bose Portable Home Speaker [Silver]:
Основні параметри
Повний список параметрів
Додатково Ручка для перенесення
Об'ємне звучання 360 °
Стійкість до зношування й вологи
Інтеграція в мультирум
Колір сріблястий
Розміри ( ВхШхГ ) 119 х 191.5 x 104 мм
Вага 1060 г
Основні
Вид Портативна акустична система
Можливості
Додатково Ручка для перенесення
Об'ємне звучання 360 °
Стійкість до зношування й вологи
Інтеграція в мультирум
Бездротові комунікації Wi-Fi
Bluetooth
Airplay 2
Управління
Додатково управління голосом
Живлення
Час автономної роботи 12 год
Фізичні
Комплектація зарядний пристрій /от розетки 220 В
акустична система /Bose Portable Home Speaker
USB-C кабель
Колір сріблястий
Розміри ( ВхШхГ ) 119 х 191.5 x 104 мм
Вага 1060 г
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 140 мм
Висота 140 мм
Довжина 260 мм
Вага 1.78 кг
Об'єм 0.0051 м3
Portable Home Speaker - це і бездротова домашня акустична система з підтримкою голосового управління і портативний спікер в одному. Переміщайтеся вільно по дому з однієї кімнати в іншу, або ж візьміть звук з собою в подорож або на пікнік. Скрізь, де є мережа Wi-Fi, ви зможете управляти системою голосом і слухати потокове музику безпосередньо з Інтернет ресурсів. Коли ж немає Wi-Fi, керуйте системою, як будь-яким іншим портативним спікером, за допомогою свого смартфона або планшета і слухайте музику з своїх портативних пристроїв, підключившись до нього по Bluetooth. Незалежно від того, що ви слухаєте і де ви слухаєте, ви завжди буде насолоджуватися вражаючим звучанням на 360 °. Це домашня колонка, яку ви завжди будете брати з собою.
22798 грн*
немає в наявності
Де купити: Bose Portable Home Speaker [Silver]:
Mekka
Акустическая система Bose Portable Home Speaker, Silver (829393-2300)
Почуйте звук, відчуйте різницю

Як і портативні спікери Bose SoundLink Revolve і Revolve+, система Bose Portable Home Speaker створена для відтворення чистого звучання на всі боки одночасно, проте вона оснащена новим акустичним дизайном, що дозволяє їй створювати ще більше баса і надавати їй більше потужності. Поставте спікер в центрі вашої вечірки, щоб всі змогли насолодитися однаковим звучанням. Якщо ж розмістити її в кутку кімнати, ви помітите, як звучання ставатиме більш об'ємним.

Bose. Акустика, що завжди поруч

Прогулянка парком, душевні посиденьки на терасі або запальні вечірки біля басейну – нові портативні Bluetooth-системи Bose створять незабутню атмосферу та стануть надійними музичними компаньйонами.

Для активного відпочинку

Bose SoundLink Colour Bluetooth II

Коди товарів: 752195-0100, 752195-0200, 752195-0500, 752195-0900

Портативна акустична система Bose SoundLink Colour Bluetooth II створена, щоби супроводжувати будь-де та будь-коли. Її корпус вкрито м’яким на дотик силіконовим матеріалом, що захищає колонку від бризок та пом’якшує легкі падіння або удари. Система призначена для активного відпочинку та забезпечує завжди чистий фірмовий звук Bose. Модель підтримує бездротове з’єднання на відстані до 9 метрів, а з'єднання — легке та швидке.

  • Бездротові комунікації Bluetooth
  • Час автономної роботи 8 год
  • Додатково захист від води, покриття Soft-touch

Універсальна бездротова домашня система

Bose Portable Home Speaker

Коди товарів: 829393-2100, 829393-2300

Bose Portable Home Speaker — це і бездротова домашня система з підтриманням голосового керування, і портативний Bluetooth-спікер. Наприклад, із колонкою можна пересуватися оселею з однієї кімнати до іншої або взяти її в подорож, на пікнік тощо. Ба більше, нею можна керувати голосом та програвати музику безпосередньо з інтернету. За браком Wi-Fi нею можна керувати як будь-яким портативним спікером за допомогою смартфона чи планшета, підключившись через Bluetooth, та слухати будь-яку музику з пристрою. Незалежно від того, що слухають і де слухають, користувач насолоджуватиметься дивовижним звучанням Bose. Це домашня система, яку ніколи не захочеться залишати вдома.

  • Бездротові комунікації Wi-Fi, Bluetooth, AirPlay 2
  • Час автономної роботи 12 год
  • Додатково руків’я для перенесення, об’ємне звучання 360°, стійкість до зношування й вологи, інтеграція в мультирум, керування голосом

Дисперсія звуку на 360°

Bose SoundLink Revolve II Bluetooth speaker

Коди товарів: 858365-2110, 858365-2310

Bose SoundLink Revolve II у чорному чи сріблястому корпусі — одна з найкращих у своєму класі з-поміж портативних систем, що працюють через Bluetooth. Ця акустична система створює дисперсію звуку на 360° і забезпечує рівномірне звукове поле. Якщо поставити її в центрі кімнати, усі навколо чутимуть її звучання однаково добре. Акустику можна взяти із собою на прогулянку, адже вона маленька та доволі гучна.

  • Бездротові комунікації Bluetooth
  • Час автономної роботи 13 год
  • Додатково захист від води, кріплення на штатив, голосові підказки, спікерфон

Наразі найкраща портативна система Bose

Bose SoundLink Revolve Plus II Bluetooth speaker

Коди товарів: 858366-2110, 858366-2310

Bose SoundLink Revolve+ II — високопродуктивний динамік, технологія здвоєних пасивних радіаторів, всеспрямований акустичний дефлектор — усе це створює неймовірне та насичене звучання, аж до мурашок по шкірі. Крім того, ця акустика не боїться вологи. Водовідштовхувальна конструкція системи захищає від бризок біля басейну або від легкого дощику. Швидко схопити систему й перенести в потрібне місце можна завдяки зручному, обшитому тканиною руків’ю. Воно доволі міцне, тому систему можна, наприклад, підвісити на кермо велосипеда. Слухайте улюблену музику будь-де й будь-коли!

  • Бездротові комунікації Bluetooth
  • Час автономної роботи 17 год
  • Додатково захист від води, руків’я для перенесення, спікерфон, кріплення на штатив, голосові підказки
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів