Bose Аудио очки Frames Rondo, Black

код товара: 830045-0100
Предыдущее
Следующее
Технические характеристики Bose Аудио очки Frames Rondo, Black:
Основные параметры
Полный список параметров
Тип аудио очки
Назначение для мобильных устройств
Длина кабеля/радиус действия 9 м
Цвет черный
Основные
Тип аудио очки
Назначение для мобильных устройств
Длина кабеля/радиус действия 9 м
Технические
Варианты подключения Bluetooth
Дополнительно
Комплектация кейс /жесткий
кабель для зарядки
очки /Bose Frames Rondo
тканевый мешочек для кабеля
Особенности фирменное приложение Bose Connect
оправа очков имеет защиту от царапин
стекла защищены от трещин и царапин
защита от UVA/UVB излучения
Аккумулятор
Время работы 3.5 ч
Время зарядки 120 мин
Физические
Расстояние между стеклами 15.5 мм
Ширина стекол 49.5 мм
Дужки очков 154 мм
Цвет черный
Гарантия
Гарантия 12 месяцев
Параметри упаковки
Ширина 60 мм
Высота 80 мм
Длина 180 мм
Вес 0.33 кг
Объем 0.0009 м3
Bose Frames – новый продукт от компании Bose, известной своими инновационными разработками, – совмещает в себе солнечные очки и портативную акустику.
8399 грн*
нет в наличии
Где купить: Bose Аудио очки Frames Rondo, Black:
Mekka
Аудио очки Bose Frames Rondo, Black (830045-0100)
Новое ретро

Эта округлая форма была впервые популяризирована художниками и музыкантами. Ретро-силуэт и превосходное звучание – в очках Bose Frames Rondo сочетаются культовый силуэт солнечных очков и знаменитый звук от Bose.

Аудіоокуляри Bose – головний тренд сезону

Слухати музику, не затуляючи вуха навушниками, коли мелодія ллється з окулярів. Це видається фантастикою! Однак бренд Bose втілює найсміливіші ідеї в життя, презентуючи новинку на ринку України.

Тепер можна насолоджуватися чудовою сонячною прогулянкою та комунікувати з навколишнім світом, непомітно слухаючи улюблену музику, завдяки інноваційним аудіоокулярам Bose. Цей стильний аксесуар вуличної чи спортивної серії буде завжди доречним і вдало доповнить образ.

Вулична серія

Bose Frames Alto

Коди товарів: 830044-0100, 840668-0100

В окулярах Frames Alto поєднано класичну форму та чудове звучання Bose. Мініатюрні, спеціально розроблені динаміки Bose точно розташовані так, щоби звук чув користувач, а не оточення. Акустичне оформлення є відкритим, тож не ізолює від довкілля. Оправа та лінзи захищені від тріщин і подряпин, щоби витримувати активний ритм життя. Шарніри металеві. Скло блокує до 99 % UVA / UVB-випромінювання.

На правій дужці є багатофункціональна кнопка, що забезпечує вмикання пристрою, приймання або відхилення дзвінків, керування відтворенням та перемотуванням, роботу з голосовим помічником. Доступ до всіх функцій окулярів забезпечує додаток Bose Connect. Із ним можна отримувати поради та персоналізувати налаштування, аби насолоджуватися музикою, а не налаштовувати її.

  • Довжина кабелю / радіус дії 9 м
  • Відстань між склом 18, 16 мм
  • Ширина лінз 52, 51 мм
  • Дужки окулярів 162, 155 мм
  • Колір чорний

Bose Frames Rondo

Код товару: 830045-0100

У сонцезахисних окулярах Frames Rondo поєднано культовий силует і відомий звук Bose. Від моделі Frames Alto вони відрізняються лише дизайном і є справжнім втіленням нового ретро. Цю округлу форму вперше популяризували художники та музиканти.

  • Довжина кабелю / радіус дії 9 м
  • Колір чорний

Bose Frames Soprano

Код товару: 851337-0100

Сонцезахисні окуляри Frames Soprano заворожують силуетом. Завдяки великим лінзам і делікатно закрученій догори лінії брівки Bose Frames Soprano оновлюють ретростиль гламуру в елегантній формі, нагадуючи око кішки. Окуляри оснащено революційною технологією відкритого звуку Open Ear Audio. Ексклюзивні мініатюрні динаміки, що сховані в дужках, відтворюють реалістичний і глибокий звук. Нейлонова оправа легка та гладенька, як шовк, а поверхня — блискуча.

Окуляри виконані в глянсовому чорному кольорі. Петлі виготовлено з нержавіючої сталі, а поляризовані лінзи — із полікарбонату, завдяки чому їх важко подряпати чи розбити. Bose Frames Soprano оснащено акумуляторною батареєю, що забезпечує відтворення впродовж 5,5 годин. Також вони мають удосконалену систему мікрофонів, що зменшує шуми.

  • Версія Bluetooth 5.1
  • Колір чорний

Bose Frames Tenor

Код товару: 851340-0100

Сонцезахисні окуляри з музикою Bose Frames Tenor створено для тих, хто прагне бути справжньою іконою стилю. Витончений дизайн, квадратна форма оправи з переніссям, що має форму замкової шпаринки. Фірмова технологія відкритого звуку Open Ear Audio подарує яскраве та глибоке звучання. Додатковий комфорт під час використання створять легка та гладенька нейлонова оправа, глянцева поверхня та поляризовані лінзи.

Можна легко змінювати погляд на світ завдяки колекції кольорових лінз Bose frames Lens Collection. Додаток Bose Music надає доступ до всього, що можуть запропонувати окуляри, які оснащено зручним touch-інтерфейсом та датчиком руху. Довготривале відтворення улюблених треків (до 5,5 годин) забезпечує акумуляторна батарея.

  • Версія Bluetooth 5.1
  • Колір чорний

Спортивна серія

Bose Frames Tempo

Код товару: 839769-0100

Переваги розумних сонцезахисних окулярів Bose

  • Бездротове Bluetooth-з’єднання
  • Захист від UVA/UVB-випромінювання
  • Підтримання доповненої реальності Bose
  • Мобільний додаток із широким функціоналом
  • Вбудований мікрофон для режиму hands-free
  • Багатофункціональна кнопка для керування музикою, дзвінками та виклику голосового помічника

Bose Frames Tempo — сонцезахисні окуляри для спорту. Завдяки революційній технології відкритого звуку Bose Open Ear Audio, що дає змогу одночасно слухати музику та «не вимикати» навколишній світ під час найважчих тренувань, звучання є високоякісним. Конструкція цих водонепроникних окулярів має сертифікацією IPX4 і захищає від поту та вологи. Легку аеродинамічну оправу TR-90 виготовлено з нейлому, що робить її міцною і довговічною.

Bose Frames Tempo оснащено м’якими силіконовими носовими фіксуючими накладками, гнучкими опорами на дужках та нестандартними рухомими петлями, що забезпечує надійність і комфорт. Завдяки вбудованим у дужки спеціально розробленим динамікам відчувати музику й отримувати заряд ендорфінів можна навіть рухаючись на велосипеді зі швидкістю 40 км/год. Є можливість змінювати лінзи відповідно до місцевості та умов освітлення. Налаштовувати окуляри Bose Frames Tempo та вивчати їхні функції, які постійно оновлюють, можна за допомогою додатка Bose Music. Ці окуляри створено для комфортного використання та високоякісного відтворення звуку під час найвиснажливіших спортивних вправ.

  • Версія Bluetooth 5.1
  • Довжина кабелю / радіус дії 10 м
  • Колір чорний
Меню
Каталог товаров
Каталог товаров