fischertechnik Конструктор STEM Міні Боти

код товару: FT-533923
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики fischertechnik Конструктор STEM Міні Боти:
Основні параметри
Повний список параметрів
Вид конструктор
Тип гри конструювання
Вікова група від 8
Стать дитини для дівчат
для хлопчиків
Серія конструктора ROBOTICS
Основні
Вид конструктор
Тип гри конструювання
Вікова група від 8
Стать дитини для дівчат
для хлопчиків
Серія конструктора ROBOTICS
З'єднання деталей шипи трапецієподібної форми / жолоби
Кількість деталей 145 шт
Додатково
Особливості можна зібрати 5 моделей
Комплектація контролер /ROBOTICS
1 x дидактичні матеріали в електронному вигляді
1 х міцний ящик Gratnells для зберігання з пластиковою кришкою і переліком деталей
тримач акумулятора 9В
1х ІЧ-датчик прямування
2x XS мотор
2x Кнопка
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 430 мм
Висота 80 мм
Довжина 310 мм
Вага 1.44 кг
Об'єм 0.0107 м3
Міні-роботи - ідеальний спосіб почати роботу з лінійкою робототехніки fischertechnik Education. Учні можуть створити п'ять рухомих робочих машин за допомогою приводів і датчиків, таких як двигун, ІК датчики і кнопки. Витончені моделі роботів можуть слідувати по лініях і уникати перешкод. Програми Mini Bots постійно зберігаються на контролері ROBOTICS, і їх можна просто вибрати за допомогою перемикача DIP. Вибір заздалегідь встановлених програм дозволяє легко відкрити світ робототехніки, навіть не розуміючи мов програмування. Міні-роботи ROBOTICS можна використовувати в навчанні в груповій роботі і індивідуально, що полегшує вчителям мотивацію молодих учнів і їх зацікавленість в цій темі. Набір поставляється в надійному ящику Gratnells із захисною кришкою і спеціально розробленою системою зберігання деталей в окремих лотках.
немає в наявності
Додатковий навчальний матеріал:

Інноваційні навчальні матеріали fischertechnik допомагають в навчанні технічним концепціям практичним способом і знайомлять учнів з ними. До навчальної дидактичної зошити, що включає завдання з рішеннями і роздатковими матеріалами, також пропонуються демонстраційні моделі які допоможуть швидко підготувати уроки.

Основні теми:
- Електронні частини
- Контроль і регулювання
- Використання приводів і датчиків

Роботи-конструктори fischertechnik для STEAM-освіти

Роботи-конструктори fischertechnik Robotics – це унікальні механічні та електронні навчальні моделі, створені відомим німецьким вченим – професором Артуром Фішером. Головна особливість – це унікальна система з’єднання деталей.

Основні деталі зроблено так, що їх можна кріпити з усіх шести граней, а наявність армувального сталевого елемента всередині кожного базового будівельного блока забезпечує міцність і жорсткість зібраних конструкцій. Крім стандартних блоків, набори містять безліч різноманітних деталей: шестірні, черв’ячні передачі, вали, осі, колеса з шинами, декоративні елементи.

Мініботи

Код товару: FT-533923

  • Кількість моделей 5
  • Вік 8+
  • Кількість деталей 145

Це конструктор, що відкриває нові можливості для створення власних роботів. Для керування роботами використовують електрон­ний модуль із заздалегідь підготовленими програмами, прошитими у флеш-пам’ять. Із набору можна один за одним зібрати п’ять перевірених роботів різного типу і проводити з ними забавні експерименти. Мініботи вміють бігати по лінії або об’їжджати перешкоди, що трапляються на шляху. Як органи чуття мініботів запропоновано використовувати оптичний датчик маршруту і кнопки.

  • Предметні зв’язки: інформатика, фізика (5-6 класи).
  • Методичні матеріали: посібник для вчителя «Знайомство з конструкторами fischertechnik», Робочий зошит учня (10 окремих модулів, 5 проєктів, 10 годин).
  • Рекомендована кількість: 1 шт. на двох учнів.
  • Для роботи необхідно: не потребує додаткового обладнання.

Додатковий контент

Набір fisсhertechnik STEM «Просунута робототехніка»

Код товару: FT-533018

  • Кількість моделей 14
  • Вік 10+
  • Кількість деталей 310

Призначено для конструювання мобільних роботів із мультимедійними функціями й можливістю керування через Wi-Fi. У комплекті постачання є програмований контролер fischertechnik ROBOTICS TXT FT-522429 і 310 деталей, з яких можна зібрати 14 різних моделей, зокрема роботизований ровер із відеокамерою й дистанційним керуванням через Wi-Fi, а також кольорову відео­камеру, яку підключають до контролера через інтерфейс USB Host для передавання зображення на комп’ютер через USB або Wi-Fi. Вбудоване програмне забезпечення камери дає змогу вирішувати завдання з оброблення зображення в реальному часі: визначення кольору, відстеження маршруту та розпізнавання руху об’єктів.

  • Предметні зв’язки: інформатика, фізика (6-9 класи)
  • Методичні матеріали: посібник для вчителя «Знайомство з конструкторами fischertechnik», Робочий зошит учня (9 окремих модулів, 14 проєктів, 27 завдань, 40 годин)
  • Рекомендована кількість: 1 шт. на двох учнів
  • Для роботи необхідно: ПК або ноутбук з ОС Windows або macOS

Додатковий контент

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів