Головна - Іграшки та товари для дітей - Іграшки - Конструктори - fischertechnik - Конструктор fisсhertechnik STEM Просунута робототехніка

fischertechnik Конструктор fisсhertechnik STEM Просунута робототехніка

код товару: FT-533018
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики fischertechnik Конструктор fisсhertechnik STEM Просунута робототехніка:
Основні параметри
Повний список параметрів
Вид конструктор
Тип гри конструювання
Стать дитини для дівчат
для хлопчиків
Серія конструктора ROBOTICS
Основні
Вид конструктор
Тип гри конструювання
Стать дитини для дівчат
для хлопчиків
Серія конструктора ROBOTICS
З'єднання деталей шипи трапецієподібної форми / жолоби
Кількість деталей 310 шт
Додатково
Особливості дозволяє зібрати 14 моделей
Комплектація CD-диск
USB камера
фототранзистор
контролер /ROBOTICS TXT
2x Кнопка
2x мотор з енкодером
XS мотор
2x LED
NTC резистор
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 440 мм
Висота 160 мм
Довжина 320 мм
Вага 2.88 кг
Об'єм 0.0225 м3
Професійний і повний навчальний набір з робототехніки для спеціалізованих навчальних закладів, університетів, професійно-технічних навчальних закладів, коледжів для поглибленого вивчення робототехніки. Маючи більше 300 деталей, набір ROBOTICS пропонує все, що необхідно для викладання і навчання: від простих моделей до дуже складних, керованих роботів з інтегрованими камерами. Набір включає в себе потужний контролер TXT, програмне забезпечення для графічного програмування ROBO Pro для управління мобільними і нерухомими роботами, камеру для передачі зображення через USB або WiFi, розпізнавання кольорів, відстеження ліній і розпізнавання руху. Контролер TXT має безліч потужних і унікальних функцій: подвійний процесор ARM Cortex A8 (32 біт / 600 МГц) + Cortex M3, кольоровий 2,4-дюймовий сенсорний дисплей, комбінований модуль WiFi / Bluetooth, мікро слот для SD-карт для розширення пам'яті " пам'яті, ІЧ-діод приймача, вбудований динамік, 4 виходи для моторів, 8 цифрових / аналогових входів для датчиків і 4 рахункових входу.
немає в наявності
Початківці можуть швидко і легко починати з освоєння повноцінних модулів програмування, тоді як студенти та експерти можуть використовувати широкий спектр застосувань і варіантів розширення, які роблять fischertechnik майже неперевершеним в навчанні, наукових дослідженнях та інших областях, набором. Додаткова дидактична інформація дає рекомендації з побудови, програмування і викладання. Додаткові датчики і приводи, такі як двигуни з енкодером, двигуни XS, кнопки, NTC резистори, фототранзистори і світлодіоди дозволяють користувачам створювати мобільних пошукових роботів, роботів-футболістів, автономні регулятори температури і багато іншого! Набір сумісний з іншими наборами серії ROBOTICS.

УВАГА: Абсолютно необхідним для роботи є набір FT-34969

Роботи-конструктори fischertechnik для STEAM-освіти

Роботи-конструктори fischertechnik Robotics – це унікальні механічні та електронні навчальні моделі, створені відомим німецьким вченим – професором Артуром Фішером. Головна особливість – це унікальна система з’єднання деталей.

Основні деталі зроблено так, що їх можна кріпити з усіх шести граней, а наявність армувального сталевого елемента всередині кожного базового будівельного блока забезпечує міцність і жорсткість зібраних конструкцій. Крім стандартних блоків, набори містять безліч різноманітних деталей: шестірні, черв’ячні передачі, вали, осі, колеса з шинами, декоративні елементи.

Мініботи

Код товару: FT-533923

  • Кількість моделей 5
  • Вік 8+
  • Кількість деталей 145

Це конструктор, що відкриває нові можливості для створення власних роботів. Для керування роботами використовують електрон­ний модуль із заздалегідь підготовленими програмами, прошитими у флеш-пам’ять. Із набору можна один за одним зібрати п’ять перевірених роботів різного типу і проводити з ними забавні експерименти. Мініботи вміють бігати по лінії або об’їжджати перешкоди, що трапляються на шляху. Як органи чуття мініботів запропоновано використовувати оптичний датчик маршруту і кнопки.

  • Предметні зв’язки: інформатика, фізика (5-6 класи).
  • Методичні матеріали: посібник для вчителя «Знайомство з конструкторами fischertechnik», Робочий зошит учня (10 окремих модулів, 5 проєктів, 10 годин).
  • Рекомендована кількість: 1 шт. на двох учнів.
  • Для роботи необхідно: не потребує додаткового обладнання.

Додатковий контент

Набір fisсhertechnik STEM «Просунута робототехніка»

Код товару: FT-533018

  • Кількість моделей 14
  • Вік 10+
  • Кількість деталей 310

Призначено для конструювання мобільних роботів із мультимедійними функціями й можливістю керування через Wi-Fi. У комплекті постачання є програмований контролер fischertechnik ROBOTICS TXT FT-522429 і 310 деталей, з яких можна зібрати 14 різних моделей, зокрема роботизований ровер із відеокамерою й дистанційним керуванням через Wi-Fi, а також кольорову відео­камеру, яку підключають до контролера через інтерфейс USB Host для передавання зображення на комп’ютер через USB або Wi-Fi. Вбудоване програмне забезпечення камери дає змогу вирішувати завдання з оброблення зображення в реальному часі: визначення кольору, відстеження маршруту та розпізнавання руху об’єктів.

  • Предметні зв’язки: інформатика, фізика (6-9 класи)
  • Методичні матеріали: посібник для вчителя «Знайомство з конструкторами fischertechnik», Робочий зошит учня (9 окремих модулів, 14 проєктів, 27 завдань, 40 годин)
  • Рекомендована кількість: 1 шт. на двох учнів
  • Для роботи необхідно: ПК або ноутбук з ОС Windows або macOS

Додатковий контент

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів