PocketBook Електронна книга 633 Color, Moon Silver

код товару: PB633-N-CIS
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики PocketBook Електронна книга 633 Color, Moon Silver:
Основні параметри
Повний список параметрів
Діагональ дисплея 6"
Тип матриці електронне чорнило (e-Ink) /Kaleido
Тип дисплея кольоровий
Розподільна здатність дисплея 1448х1072
Вбудована пам'ять 16 ГБ (Flash-пам'ять)
Слот для карт пам'яті
Формати електронних книг TXT
PDF
DOCX
DJVU
RTF
HTML
CHM
DOC
FB2.ZIP
HTM
PRC
EPUB
CBR
CBZ
MOBI
ACSM
PDF (DRM)
EPUB (DRM)
Формати фото / відео JPEG
PNG
BMP
TIFF
Інші формати MP3
OGG
M4A
M4B
OGG.ZIP
MP3.ZIP
Кількість перегортань 8000 ст ( без підсвітки)
Ємність батареї 1900 мАг
Передача даних Wi-Fi /(802.11 b/g/n)
Bluetooth
micro-USB
Додатково підсвічування
гіродатчик
Вага 160 г
Висота 161 мм
Ширина 108 мм
Товщина 8 мм
Основні
Діагональ дисплея 6"
Тип матриці електронне чорнило (e-Ink) /Kaleido
Тип дисплея кольоровий
Розподільна здатність дисплея 1448х1072
ОЗУ 1024 МБ
Вбудована пам'ять 16 ГБ (Flash-пам'ять)
Частота процесора 1 МГц х 2 (двоядерний)
Слот для карт пам'яті
Підтримувані формати
Формати електронних книг TXT
PDF
DOCX
DJVU
RTF
HTML
CHM
DOC
FB2.ZIP
HTM
PRC
EPUB
CBR
CBZ
MOBI
ACSM
PDF (DRM)
EPUB (DRM)
Формати фото / відео JPEG
PNG
BMP
TIFF
Інші формати MP3
OGG
M4A
M4B
OGG.ZIP
MP3.ZIP
Живлення
Кількість перегортань 8000 ст ( без підсвітки)
Ємність батареї 1900 мАг
Інтерфейс
Передача даних Wi-Fi /(802.11 b/g/n)
Bluetooth
micro-USB
Додатково
Додатково підсвічування
гіродатчик
Сервіси й додатки ReadRate
Dropbox /PocketBook
Книги по email
Книжковий магазин
Браузер
калькулятор
словник
Словники /Англо-Немецкий, Англо-Русский (Королев), Webster's 1913 (Англо-английский)
судоку
PocketBook Sync
Галерея
Нотатки
Косинка
PocketNews
Cloud /PocketBook
Аудіо книги
Аудіо плеєр
Магазин
Комплектація електронна книга
короткий посібник користувача
гарантійний талон
керівництво користувача
кабель зарядки USB (без адаптера)
аудіо Micro USB адаптер
Фізичні
Матеріал корпуса пластик
Колір сріблястий
Вага 160 г
Висота 161 мм
Ширина 108 мм
Товщина 8 мм
Гарантія
Гарантія 24 місяця
Параметри упаковки
Ширина 130 мм
Висота 220 мм
Довжина 20 мм
Вага 0.34 кг
Об'єм 0.0006 м3
PocketBook 633 Color - унікальна 6-дюймова модель з кольоровим екраном E Ink. Всі інші рідери оснащені чорно-білими дисплеями, а цей - кольоровим. І він такий перший на українському ринку! При цьому кольоровий екран моделі 633 Color абсолютно безпечний для зору, відмінно поводиться на сонці і вкрай економічний: він зберіг всі ключові переваги класичних монохромних дисплеїв E Ink. Література з картинками, дитяча та доросла, інтернет в кольорі, бізнес-видання з графіками і діаграмами - для всього цього PocketBook 633 Color підходить ідеально. А ще він вміє програвати музику і перетворювати текстові літературні твори в аудіокниги!
немає в наявності
Неймовірно, але факт: рідер з кольоровим екраном!

Ні, ми не стали випускати рідери з шкідливими для очей дисплеями - як у смартфонів і планшетів. PocketBook 633 Color отримав 6-дюймовий кольоровий екран E Ink Kaleido - такий же приємний і нешкідливий для зору, як і звичайні чорно-білі дисплеї на «електронному чорнилі». При цьому екран PocketBook 633 Color може відображати більше чотирьох тисяч відтінків, а значить - на ньому набагато зручніше і приємніше вивчати книги і документи з ілюстраціями: дитячі казки, підручники, біологічні атласи, географічні карти, журнали і комікси ... Та будь-які твори з картинками! PocketBook 633 Color - перший рідер з екраном E Ink Kaleido на українському ринку. Однак це вже другий кольоровий покетбука: раніше, в 2013 році, саме наша компанія випустила перший в світі рідер з кольоровим екраном E Ink Triton 2 і підсвічуванням - модель PocketBook 801 Color Lux. Так що новинка фактично є спадкоємцем легендарного 801-го. Однак вона набагато витонченіше, зручніше, компактніше і функціональніша - все ж мова йде про нову модель 2020 года!

PocketBook 633 Color укладений в ультракомпактний корпус - модель приблизно на 20% менше типового 6-дюймового рідера. А ще - на чверть легше: всього 160 грамів. Рідер запросто поміщається в кишеню джинсів або куртки, його можна годинами безперервно утримувати в одній руці - і вона не втомиться. При цьому в PocketBook 633 Color передбачено відразу два варіанти управління: за допомогою сенсорного екрану і за допомогою клавіш.

А ще цей рідер вміє ... співати і розмовляти!

У PocketBook 633 Color є MP3-плеєр, призначений для прослуховування музики і аудіокниг в навушниках або колонках. Підключати їх можна як за допомогою дроту, так і по Bluetooth. Хворіє того, PocketBook 633 Color вміє читати книги вголос: записуєте в пам'ять літературний твір (наприклад, у форматі FB2), натискаєте на віртуальну клавішу - і «живуть» в рідері диктори з чоловічими і жіночими голосами перетворюють текстову книгу в ... аудіокнигу!

Маса додаткових можливостей

PocketBook 633 Color підходить не тільки для читання - з його допомогою можна і аудіокниги слухати, і музику, і навіть іноземні мови вивчати. В рідері є набір словників: виділив пальцем незнайоме слово - і відразу ж побачив переклад. Ну а якщо в передбаченому наборі немає відповідного словничка, ви можете встановити свій.

Хочете вийти в інтернет? Будь ласка: в PocketBook 633 Color передбачений швидкий браузер, читайте книги, новини та статті в онлайні.

Не любите кабелі? Книги можна передавати в PocketBook 633 Color бездротовим способом: через Dropbox або електронну пошту, а ще їх можна купувати в магазині BookLand.com - там є більше трьох мільйонів творів на 17 мовах.

Також в PocketBook 633 Color передбачені ігри, маса налаштувань для тексту, фотоальбом, додаток для малювання і, звичайно, PocketBook Cloud - на букшерінговий сервіс для синхронізації бібліотеки і позицій читання з пристроями на iOS і Android. Зрозуміло, читати зі смартфонів і планшетів ми не рекомендуємо. Але іноді трапляється так, що нічого іншого під рукою немає, адже покетбука залишився вдома ... Ось тут-то PocketBook Cloud і стане в нагоді: можна трошки почитати на смартфоні, почавши рівно з того місця, де ви закінчили читання на рідері. Головне - скоріше повернутися на PocketBook. Адже він створений саме для літературних насолод і максимально ніжний з вашими очима!

20 форматів книг - включно з більшістю рідкісні

PocketBook 633 Color здатний відкрити практично будь-яку книгу або документ - від таблиці в форматі DOC до фінансового звіту в PDF обсягом в полгигабайта. Комікси в CBR і CBZ, скани в DJVU, книги в FB2 - покетбуків під силу все. Вам абсолютно точно не доведеться шукати книгу в якомусь конкретному форматі, тому що «рідер відкриває тільки його». В сумі PocketBook 633 Color, як і інші моделі нашої компанії, вміє працювати з 20 форматами. І це - рекорд для ринку!

Екран E Ink: безпека для зору і два місяці без розетки

Екран E Ink відчувається очима як звичайнісінька папір - і не робить на них ніякого негативного впливу. Це найважливіша відмінність рідерів від смартфонів і планшетів, читати з яких вкрай небажано і навіть небезпечно для зору.

Кольоровий екран E Ink Kaleido, що використовується в PocketBook 633 Color, можна порівняти з кольоровим паперовим журналом. Оці він дуже приємний, відображає тисячі відтінків, але - абсолютно нешкідливий. У цьому - справжня магія покетбуків!

PocketBook 633 Color необхідно заряджати не рідше ніж раз на місяць - і знову завдяки екрану E Ink. Такі дисплеї вкрай економічні і дозволяють доводити показники автономної роботи рідерів до фантастичного рівня. Причому місяць - це далеко не межа: все залежить від того, як часто і як довго ви читаєте, чи використовуєте Wi-Fi, яку яскравість підсвічування вибираєте. Якщо читати по парі годин у день із середньою яскравістю світла, можна дотягнути і до двох місяців!

А ще екрани E Ink відмінно поводяться на сонце - ніяких відблисків, ніяких вицвітання і інших неприємних ефектів. Навіть під прямими променями покетбуки демонструють максимально контрастний чорний текст на максимально світлому тлі. Це «контрольний постріл» у бік звичайних кольорових екранів тих же смартфонів: перший - нешкідливість для зору, другий - неймовірне час автономної роботи, третій, як раз контрольний, - ідеальну поведінку на сонці.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів