Nuvita Набір по догляду за дитиною (гребінець і щіточка) [Блакитний]

код товару: NV1137COOLBLUE
Технічні характеристики Nuvita Набір по догляду за дитиною (гребінець і щіточка) [Блакитний]:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип набір
Призначення для голови
для волосся
Вікова група 0м+
Кількість предметів 2 шт
Матеріал пластмаса
вовна
Комплектація гребінець
щіточка
Колір білий
блакитний
Основні
Тип набір
Призначення для голови
для волосся
Вікова група 0м+
Кількість предметів 2 шт
Матеріал пластмаса
вовна
Комплектація гребінець
щіточка
Колір білий
блакитний
Параметри упаковки
Ширина 120 мм
Висота 40 мм
Довжина 210 мм
Вага 0.08 кг
Об'єм 0.0010 м3
Безпечний набір для догляду за волоссям дитини від італійського бренду Nuvita. У комплект входить гребінець і м’яка щітка – ідеальний набір для делікатної шкіри голови та тоненького волосся. Матеріал щетинок – натуральна вовна, зубчики гребінця – заокруглені. Набір виконаний із міцної пластмаси у біло-блакитних кольорах, ручки ергономічні. Для догляду за дітьми з народження.
312 грн*
немає в наявності
Де купити: Nuvita Набір по догляду за дитиною (гребінець і щіточка) [Блакитний]:
Iphouse.com.ua
Набор по уходу за ребенком Nuvita 0м+ Голубой, расческа и щеточка NV1137COOLBLUE
Mekka
Набор Nuvita по уходу за ребенком 0м+ Голубой, расческа и щеточка (NV1137COOLBLUE)
Скарби (ckapbu.com)
Набор по уходу за ребенком Nuvita NV1137COOLBLUE Расческа и Щеточка 0 мес+ Blue
Найсучасніші технології Nuvita для малюків

Нові товари для дітей з’являються ледь не частіше, ніж для дорослих. І бренд Nuvita завжди один із перших, хто використовує технологічні новації, аби зробити догляд за дітьми ще більш комфортним, якісним та безпечним.

Температура під контролем

Пустушка-термометр Nuvita 0+

Код товару: NV2010

За допомогою пустушки-термометра Nuvita 0+ NV2010 можна вимірювати температуру новонародженим без зайвих турбот для батьків й без дискомфорту для малюка. Прилад водонепроникний, його можна очищувати водою або розчином для стерилізації. Потужності вбудованої батарейки вистачить на 1 000 вимірювань. Пустушка-термометр неодмінно стане в пригоді для постійного моніторингу стану малюка під час хвороби.

Особливості:

  • два види звукових сигналів (за температури, нижчої за 37,8 °C та лихоманки);
  • автоматичне відключення після 9 хвилин перебування в режимі очікування.

Здорове повітря – здорові діти

Зволожувач повітря Nuvita із системою фільтрації

Код товару: NV1823

Пандемія призвела до суттєвих змін у житті людей, яким довелося частіше вживати заходи із соціального дистанціювання, більше перебувати вдома, ретельніше слідкувати за станом здоров’я. Тож ще більше уваги треба приділяти підтриманню здорової атмосфери в оселі, особливо коли там є маленькі діти.

Восени малюки хворіють частіше. Осінні перепади температури, знижена інтенсивність ультрафіолетового випромінювання сонця – це ті чинники, що провокують поширення і розмноження хвороботворних мікробів. До того ж із початком опалю­вального сезону батареї й обігрівачі знижують вологість повітря на 25-35 %, воно стає занадто теплим і сухим, через що страждає слизова оболонка дихальних шляхів у дітей і дорослих, а отже підвищуєть­ся ризик захворіти.

Для запобігання розмноженню мікробів і вірусів та для забезпечення гарного самопочуття відносна вологість повітря має становити 50-70 %. Зволожувач повітря Nuvita із системою фільтрації NV1823 стане незамінним рішенням, для підтримання в оселі необхідного рівня вологості завдяки чистій знезараженій парі.

Пристрій оснащено двома фільтрами. Керамічний очищує воду в резервуарі, а фільтр з іонами срібла знезаражує пару від мікробів і бактерій безпосередньо перед розпиленням. Зволожувач є безпечним для дітей, адже генерує холодну пару. Дволітровий резервуар забезпечує безперервну роботу впродовж дев’яти годин. Коли вода в резервуарі закінчується, зволожувач автоматично вимикається.

Керамічний фільтр є однією з найкращих систем фільтрації води завдяки своїм природним властивостям. Адже кераміка – це бактеріостатичний матеріал, що гальмує мікробіологічний ріст, позбавляючи необхідності стерилізувати фільтрувальний елемент навіть тоді, коли пристрій довго не використовують, а також збільшує термін експлуатації.

Характеристики

  • Метод зволоження ультразвуковий
  • Об’єм резервуара 2,5 л
  • Потужність 15 Вт
  • Площа приміщення 25 м2
  • Матеріал корпусу пластик
  • Вага 1,4 кг
  • Колір білий

Захист дитячих зубів

Електрична зубна щітка Nuvita Sonic Clean&Care

Код товару: NV1151

Стоматологи стверджують, що догляд за ротовою порожниною дитини має починатися з появою першого зуба. Nuvita Sonic Clean&Care NV1151 – це інноваційна електрична зубна щітка, розроблена спеціально для дітей віком від 3 місяців до 5 років, щоби допомогти батькам привчити дитину до щоденного догляду за зубами.

Nuvita Sonic Clean&Care забезпечує глибоке й делікатне очищення зубної емалі, ясен, язика та ротової порожнини. Завдяки мікрорухам вона є більш комфортною й ефективною, ніж будь-яка звичайна зубна щітка. Пристрій має безпечну, практичну, абсолютно водонепроникну конструкцію та доволі довго може працювати від однієї ААА-батарейки. Використання щітки схвалено Італійською асоціацією стоматологів (AIO).

На відміну від дорослих електричних щіток, NV1151 оснащено світлодіодним підсвічуванням, аби батьки мали змогу ретельно оглянути ротову порожнину дитини та перевірити, щоб усі зубки були добре очищені. Підсвічування має двохвилинне обмеження, що є корисним для дітей старшого віку, адже допомагає контролювати час догляду за зубами.

Широкий віковий діапазон використання Nuvita Sonic Clean&Care забезпечено, зокрема, можливістю зміни насадок, які також можна придбати окремо. Діти ростуть, змінюється об’єм та ширина ротової порожнини, розмір зубів, тож згодом варто замінити насадки Standard Small на Standard Medium.

Три режими чищення:

  • делікатне чищення – 16 000 вібрацій на хвилину задля ефективного догляду за зубною емаллю й чутливими яснами малюків;
  • глибоке чищення – 22 000 вібрацій на хвилину для дітей, харчові звички яких подібні дорослим;
  • пульсуючий – для ефективного видалення зубного нальоту.

На радість найменшим чепурунам

Нові набори Nuvita для догляду за немовлятами від самого народження полегшать життя батькам, дадуть змогу швидко, приємно та безпечно причепурити малюків, підстригти їм нігтики чи прочистити носики.

Нові набори виготовлено в ніжно-блакитному, ніжно-рожевому та ніжно-зеленому кольорах.

Набір «Гребінець і щіточка»

Коди товарів: NV1137COOLBLUE, NV1137COOLPINK, NV1137COOLGREEN

Делікатно доглядати за волоссям малюка можна за допомогою м’якої щітки з натурального волокна та гребінця із закругленими зубчиками, аби не пошкодити ніжну шкіру голови дитини.

Завдяки ергономічним ручкам із виступами аксесуари зручно тримати під час розчісування.

Набір «Ножиці з аксесуарами»

Коди товарів: NV1138COOLBLU, NV1138COOLPINK, NV1138COOLGREEN

Справжній манікюрний набір для найменших. Акуратні нігтики в дитини – це не лише охайний вигляд, але й безпека, адже малюки несвідомо можуть подряпати себе.

У наборі: ножиці з нержавіючої сталі із закругленими кінчиками, ножиці-кусачки та п’ять пилочок. Усі інструменти розроблено з урахуванням особливостей використання, вони безпечні та довговічні.

Великий набір для догляду за дитиною

Коди товарів: NV1136COOLBLUE, NV1136COOLPINK, NV1136COOLGREEN

У цьому наборі є всі необхідні аксесуари для догляду за волоссям та нігтиками дитини, а також незамінний для малюків назальний аспіратор.

Інструменти зібрані в кейсі, їх зручно зберігати вдома та легко брати із собою в подорож.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів