Our Generation Набір аксесуарів - Випічка

код товару: BD37282Z
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Our Generation Набір аксесуарів - Випічка:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип аксесуари
Вид набір
Рекомендований вік 3+
Основні
Тип аксесуари
Вид набір
Рекомендований вік 3+
Додатково
Додатково лялька в комплект не входить
Гарантія
Гарантія 14 місяців
Параметри упаковки
Ширина 120 мм
Висота 390 мм
Довжина 430 мм
Вага 1.03 кг
Об'єм 0.0201 м3
Любите експериментувати на кухні? Вигадуєте нові смачні страви? Цей кухонний набір аксесуарів для ляльок містить усе необхідне, а саме 12 предметів для захопливої гри. Одягніть своїх ляльок Our Generation у кухарський капелюх та фартух чарівного шефа, щоб захистити їх вбрання від плям під час готування. Відміряйте інгредієнти за допомогою мірних склянок і ложок. Шпателем перекладіть їх до знімного змішувача та ввімкніть його. До речі, тут є три режими швидкості збивання, тому випічка вийде неодмінно смачною. Цей набір постачається з усіма видами кухонного інструменту та солодкими запеченими смаколиками, що будуть доречні під час пікніку чи чаювання.
1299 грн*
немає в наявності
Де купити: Our Generation Набір аксесуарів - Випічка:
Mekka
Набор аксессуаров Our Generation Выпечка (BD37282Z)
nasha-stroyka.com.ua
Набір аксесуарів Our Generation Випічка 37 предметів (BD37282Z)
Our Generation. Мрія кожної дитини

Сімейна компанія Branford вже понад 120 років виготовляє якісні іграшки Our Generation, які позитивно впливають на розвиток дитини. Філософія компанії полягає в тому, щоби допомогти дівчаткам бути самими собою. Тому милі та реалістичні 46-сантиметрові ляльки Our Generation дуже схожі на маленьких дівчат.

Ляльки Our Generation унікальні та своєрідні: кожна має ім’я та характерну зовнішність, вони представляють нове покоління дівчат, у яких різні інтереси, але вони зростають разом, товаришують і вражають своїми успіхами весь світ. Крім того, ляльки Our Generation мають багато ­захоплень: кінні перегони, подорожі, мистецтво, наука тощо.

Під час гри у пригоді стануть стильні аксесуари для ляльок, різні комплекти одягу, предмети інтер’єру та ігрові набори. Усе це представлено в асортименті бренда. Кожна дитина знайде щось корисне відповідно до власних уподобань і захоплень. Рекомендований вік 3+.

Ігрова фігурка Our Generation Лоша

Код товару: BD38157Z

Маленьке лоша Our Generation із солодкою кличкою Карамель має чудове каштанове забарвлення, бежеві копита, а її м’яку шовковисту гриву і хвіст дуже приємно розчісувати. Лялькам буде зручно сидіти на мереживній ковдрі, що вкриває конячку. У наборі є медичні аксесуари, які допоможуть доглядати за лошам: пляшечка з ліками, шприц і рожева тканинна пов’язка. Усе зробили? Складіть усі аксесуари до медичної валізки для зручного зберігання до наступного заняття їздою верхи.

Розмір пакування (ш × в × г) 30 × 33 × 10 см

Лялька Our Generation Міла

Код товару: BD31235Z

Проведіть дозвілля за грою з Мілою — модною лялькою Our Generation із теплими карими очима, які розплющуються й заплющуються. У неї довге кучеряве каштанове волосся, яке дуже приємно розчісувати і вкладати. Міла любить гуляти просто неба. В її гардеробі є сорочка з довгими рукавами, жилет на ґудзиках, пара зручних футболок і гарні повсякденні туфлі.

У ляльки м’яке тіло з пластиковими руками й ногами, що обертають­ся, а її вбрання легко знімається, завдяки чому його можна поєднувати з іншими аксесуарами Our Generation.

Розмір пакування (ш × в × г) 24 × 251 × 13 см

Лялька Our Generation Сара

Код товару: BD31290Z

Рушайте в чарівну подорож із лялькою Сарою. У неї теплі карі очі, які розплющуються й заплющуються, а довге світле волосся дуже приємно розчісувати і вкладати. Її вбрання прикрашено золотом і фуксією з фатином, а корона завершує образ.

У Сари м’яке тіло з пластиковими руками й ногами, які обертаються, а її вбрання можна змінювати й поєднувати з іншими аксесуарами Our Generation.

Розмір пакування (ш × в × г) 24 × 51 × 13 см

Лялька Our Generation Розалін

Код товару: BD31178Z

Одна з дивовижних ляльок Our Generation — Розалін, яка любить самовиражатися різними способами, зокрема вигадувати казки на ніч для своєї молодшої сестри, оригінально зав’язувати шнурки й наносити трохи хайлайтера. Використовуйте трафарети та клей для блиску, щоби підкреслити індивідуальність Розалін, зробивши їй тимчасові татую­вання з блискітками.

На Розалін рожева сукня з атласним обробленням і блискітками, фіолетові туфлі та рожевий бант, який пасує її прямому світлому волоссю до плечей. Волосся Розалін м’яке та шовковисте, його дуже приємно розчісувати й вкладати.

Розмір пакування (ш × в × г) 24 × 51 × 13 см

Ігровий набір Our Generation «Кінотеатр»

Код товару: BD37857Z

У цьому натхненному Голлівудом наборі 50 предметів, які подарують маленьким кіноманам незабутній кінематографічний досвід. Роздивіться шість плакатів-афіш, напишіть спеціальні повідомлення на дошці оголошень. Скористайтеся грошима, щоб придбати квитки на стенді, складіть свою харчову корзину з продуктами та напоями.

Натисніть кнопку на машині з попкорном і спостерігайте за тим, як він крутиться, а потім вимкніть світло в кінотеатрі, коли почнеться фільм. Цей набір має виступ для планшета в нижній частині екрана, щоби переглядати улюблені фільми та шоу разом із ляльками.

Розмір пакування (ш × в × г) 73 × 55 × 33 см

Набір аксесуарів Our Generation «Садівництво»

Код товару: BD37208Z

Ігровий набір, що складається з аксесуарів для садівництва, стане цікавим і корисним доповненням до іграшок Our Generation. Використовуйте тачку, щоби перевезти органічний ґрунт для пересаджування квітів.

У наборі 23 предмети, з-поміж яких: лійка, садовий гном, насіння, різноманітне садове приладдя. Створюйте власний світ фантазії та гри!

Розмір пакування (ш × в × г) 40 × 35 × 16 см

Our Generation «Шкільний науковий набір»

Код товару: BD37431D

Допоможіть улюбленим лялькам зробити своє велике відкриття за допомогою «Наукового набору для школи». У цьому лабораторному наборі наукового класу є всі необхідні для гри STEM-аксесуари.

Комплектовання: 24 предмети. Зокрема фартух, захисні рукавички для ляльок, різноманітні пробірки та склянки, пальник Бунзена, мікроскоп та навіть модель скелета… Занотуйте в блокноті усі свої відкриття разом із ляльками Our Generation.

Розмір пакування (ш × в × г) 40 × 35 × 12 см

Ігровий набір Our Generation «Продуктовий лоток»

Код товару: BD37972Z

Сьогодні день закупів, а в Our Generation є все необхідне для веселощів — набір «Продуктовий лоток». Ця підставка для фруктів та овочів вирізняється реалістичними деталями, які роблять закупівлі в продуктовому магазині ще більш захопливими (і корисними). Встановіть ринковий прилавок, щоби покупці могли бачити всі свіжі продукти, вирощені в саду.

Використовуйте справжню крейду на дошці для реклами своїх делікатесів. Зважте фрукти й овочі на терезах, а потім відстежуйте свій прибуток у скарбничці. Схоже, що сьогодні на ринку буде чудовий день. У наборі 43 предмети.

Розмір пакування (ш × в × г) 23 × 47 × 14 см

Набір меблів Our Generation «Стіл для пікніка з аксесуарами»

Код товару: BD37973

Сплануйте ідеальний пікнік разом із набором Our Generation. Цей набір із 37 елементів для 46-сантиметрових ляльок містить усе необхідне для незабутнього пікніка на свіжому повітрі. Встановіть гарненький рожевий стіл із райдужною скатертиною, а потім розкладіть улюблені страви на мінібарбекю. Хто буде професійним шеф-кухарем?

Приготуйте власноруч гамбургер із реалістичним листям салату, солоними огірками, помідорами. Посмакуйте пиріжками або прохолодними скибочками кавуна. Організуйте веселий пікнік, аби ляльки насолоджувалися теплими днями разом із друзями.

Розмір пакування (ш × в × г) 31 × 24 × 37 см

Ігровий набір Our Generation «Туалетний столик»

Код товару: BD37851Z

Посадіть талановиту акторку за туалетний столик і почніть приготування перед дзеркалом із підсвічуванням. Використовуйте засоби для макіяжу: помаду, пензлик для тіней, лак для нігтів, пудру, щоб акторка сяяла та була в центрі уваги.

Розбризкайте трохи парфумів, перш ніж йти на сцену. Складіть засоби для макіяжу в спеціальні шухлядки для зберігання косметики. Репетируйте частіше, аби зіграти роль неперевершено. У комплекті є 12 предметів.

Розмір пакування (ш × в × г) 43 × 38 × 12 см

Набір аксесуарів Our Generation «Крісло для салону»

Код товару: BD37414

Це лялькове крісло оббите рожевою тканиною, що вкрита золотими сердечками з фіолетовою основою. Помістіть своїх ляльок у крісло та закріпіть їх ремінцем безпеки, щоб вони не випали — він підходить для всіх типів ляльок. Використовуйте спеціальні педалі, аби підняти або опустити стілець на необхідну висоту.

На цьому гарненькому стільці залюбки сидять клієнти, до того ж його оснащено салонними аксесуарами: плоскою праскою для випрямлення волосся, феном, ножицями, шпильками для волосся та спреєм. Разом із кріслом поста­чають 6 додаткових аксесуарів.

Розмір пакування (ш × в × г) 21 × 45 × 21 см

Набір аксесуарів Our Generation «Випічка»

Код товару: BD37282Z

Полюбляєте експериментувати на кухні? Вигадуєте нові смачні страви? Цей кухонний набір аксесуарів для ляльок містить усе необхідне, – 12 предметів для захопливої гри. Одягніть своїх ляльок у кухарський капелюх та фартух чарівного шефа, щоби захистити їхнє вбрання під час готування.

Відміряйте інгредієнти за допомогою мірних склянок і ложок. Шпателем перекладіть їх до знімного змішувача та ввімкніть його: є три режими швидкості збивання, тому випічка вийде неодмінно смачною. Цей набір постачають з усіма видами кухонного інструменту та солодкими запеченими смаколиками, що будуть доречні на пікніку чи під час чаювання.

Розмір пакування (ш × в × г) 43 × 38 × 12 см

Набір аксесуарів Our Generation «Святковий»

Код товару: BD37968Z

У цьому наборі є 36 аксесуарів — усе необхідне для чудового свята: календар у вигляді коробки, сніговий шар, свічка з тримачем, панчохи, ковзани, цукерка, чотири прикраси, шапочка Санти, листівка для свята, чашка сидру з корицею, дві шпильки для волосся, браслет зірки, взуття, конверт із листом, аркуш наліпок, кружка гарячого шоколаду, тарілка з печивом та імбирним хлібом, льодяник, гребінець для волосся, кришталеве намисто, паличка, шоколадний батончик, келихи, фігурка гнома й таця з вишневим пирогом.

Надихайтеся прикрасами, плануйте зимові заходи та насолоджуйтеся кожною хвилиною свят!

Розмір пакування (ш × в × г) 53 × 43 × 7 см

Транспорт для ляльок Our Generation «Фургон із морозивом»

Код товару: BD37363Z

Солодкі ласощі на колесах упродовж цілого року! Хай куди поїхали, насолоджуйтеся смачненьким із рожевого фургона із морозивом Our Generation. Завжди є час для фісташкового морозива (або манго… або ванілі). Фургон реалістичний і функціональний: можна послухати музику, прорекламувати товар, написавши оголошення крейдою на дошці. Є робочі склоочисники, стоп-сигнали та показчики повороту. У наборі 130 різноманітних аксесуарів. Завантажуйте фургон і вирушайте в дорогу!

Розмір пакування (ш × в × г) 62 × 52 × 31 см

 

Транспорт для ляльок Our Generation «Продуктовий фургон»

Код товару: BD37969Z

Неймовірний фургончик Our Generation стане прекрасним подарунком і доповненням до колекції іграшок і аксесуарів бренда. Подавайте смачну вуличну їжу із посмішкою. Продуктовий фургон вирізняється високою деталізацією і функціональністю: справжня крейда і класна дошка, робочі фари й склоочисники, реалістичні звуки роботи гриля, розкладний столик, гірлянда для освітлення. Яскравий рожевий продуктовий фургон містить всередині безліч реалістичних страв і аксесуарів. Комплектовання: 54 предмети.

Розмір пакування (ш × в × г) 66 × 50 × 34 см

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів