Miqilong Адаптер автокресла для коляски Luna

код товара: YOT-LUNA.ACC-CA
Предыдущее
Следующее
Технические характеристики Miqilong Адаптер автокресла для коляски Luna:
Основные параметры
Полный список параметров
Тип адаптеры /(правый + левый)
Основные
Тип адаптеры /(правый + левый)
Особенности подходит для всех кресел с типом крепления Maxi-Cosi
Гарантия
Гарантия 14 месяцев
Параметри упаковки
Ширина 320 мм
Высота 80 мм
Длина 110 мм
Вес 0.29 кг
Объем 0.0028 м3
Адаптер для установки автокресла на коляску Miqilong Luna. Позволяет закрепить автокресло любого производителя на шасси коляски Miqilong Luna, установка проходит в штатные крепления вместо прогулочного блока или люльки. Подходит для всех кресел с типом крепления Maxi-Cosi.
499 грн*
есть в наличии
* Рекомендованная розничная цена
Где купить: Miqilong Адаптер автокресла для коляски Luna:
Интернет магазины
Comtrading
Адаптер автокресла для коляски Miqilong Luna
Mekka
Адаптер автокресла для коляски Miqilong Luna (YOT-LUNA.ACC-CA)
Moyo
Адаптер автокресла для коляски MQL Luna
Mta.ua
Адаптер для автокрісла Miqilong Luna
OWWA
Адаптер автокресла для коляски Miqilong Luna
Национальные сети
24 Moyo.ua
Адаптер автокресла для коляски MQL Luna
Epicentr
Адаптер Miqilong автокресла для коляски Luna (YOT-LUNA.ACC-CA) black
Miqilong Luna. Універсальний візок, або досконала зручність за будь-якої погоди

У Miqilong Luna 2 в 1 поєднано актуальний дизайн і новітні технології. Модель адаптовано до потреб українських батьків і розроблено з урахуванням усіх особливостей, як-от: великі перепади температури, інфраструктура та складні режими експлуатації.

Найсучасніша міцність

Головним елементом дитячого візочка, який бере на себе весь тягар експлуатації, є шасі. Саме воно зазнає найбільшого навантаження й має бути надійним. Але не менш важливою є естетична складова, адже шасі створює основу дизайну візка. Шасі Miqilong Luna виготовлено із сучасного магнієвого сплаву, воно має невелику вагу, що додає зручності під час користування. Його основа складається з трьох цілісних елементів, виготовлених методом лиття (без застосування зварювання). Це в рази підвищує надійність конструкції та дає змогу зробити з металу деталі незвичайної форми.

Магній називають металом майбутнього. Раніше його використовували лише в авіабудуванні, космічній сфері та військо­вій промисловості. Магній у 4,5 раза легший за сталь і в 1,5 раза легший за алюміній, проте не поступається їм у міцності. Саме це робить його оптимальним матеріалом для виготовлення шасі для дитячих візочків.

Miqilong Luna YOT-LUNA-BEIGE

Miqilong Luna YOT-LUNA-GREY

Додаткові переваги Miqilong Luna:

  • на задній осі передбачено систему гальм;
  • передні колеса можна заблокувати, щоби вони не оберталися;
  • на шасі встановлено кошик для речей;
  • руків’я виготовлено з екошкіри;
  • шасі складається з прогулянковим блоком;
  • шасі складається однією рукою.

За шириною шасі підігнано під реалії експлуатації в Україні. Воно становить 55 см. Це дає змогу, не складаючи, втиснути візок навіть у найвужчий ліфт або двері.

Захищений комфорт

Колесам у Miqilong Luna приділено особливу увагу. Їхнє покриття виготовлено з міцного поліуретану (PU), тому вони не здуватимуться й не тріскатимуться впродовж усього строку експлуатації. Усі колеса оснащено амортизацією, а передні — додатковою системою Shock Absorber. Саме вона поглинає удари та нерівності на шляху, захищаючи всю конструкцію для комфорту маленьких пасажирів.

Усе заради малюка

Конструкція люльки — традиційна, із металевими основами та текстильними вставками в стриманому дизайні. Капюшон оснащено ручкою для перенесення, а також віконечком для вентиляції. Чохол на ніжки фіксується на блискавці. Ортопедичний матрац виготовлено зі щільного матеріалу. Його спеціально розробляли з урахуванням усіх вимог щодо перевезення немовлят. Внутрішню частину люльки обшито тканиною з м’яким наповнювачем, що є приємною на дотик.

Прогулянковий блок

Сидіння візка Miqilong Luna 2 в 1 виготовлено у формі кокона з ортопедичною основою й загнутими кутами. Відпочиваючи, дитина завжди залишатиметься в зручному положенні.

Сидіння оснащено додатковим матрацом для сну, що забезпечує ортопедично правильне положення спини, шиї та голови. Спинка сидіння розкладається майже вертикально (до 175°), і має чотири різні положення. Підніжку можна встановлювати в трьох положеннях, зокрема горизонтальному, створюючи повноцінне, велике місце для сну.

Щодо сидіння, то воно може бути розміщено в одному з двох положень: у напрямку руху й обличчям до батьків. Його оснащено п’ятиточковими ременями безпеки зі зручною системою фіксації однією рукою.

Внутрішній розмір сидіння становить 90 × 34 см (спинка — 48 см, сидіння — 22 см, підніжка — 20 см). У ньому можна розмістити дитину до 3-х років, навіть у зимовому одязі. Прогулянковий блок оснащено трисекційним капюшоном, завдяки чому його можна опустити до бампера й закрити дитину від сонця, дощу або вітру.

Підніжку виготовлено зі щільного водовідштовхувального матеріалу, що не боїться бруду і є зносостійким. Усі текстильні елементи візка закріплені кнопками, тож їх легко знімати для прання. До того ж вони не сповзатимуть і не заважатимуть дитині.

І взимку, і влітку

Система вентиляції прогулянкового блока є особливою. Основу спинки зроблено повністю вентильованою. Навіть у найспекотніші літні дні дитині не буде жарко сидіти в ньому, адже повітря безпере­шкодно циркулюватиме. У зимовий період уся конструкція спинки закривається багатошаровим утепленим чохлом, допомагаючи зберігати тепло. Завдяки багатошаровості вона швидше нагрівається й захищає малечу від вітру та морозу на­­багато краще, ніж цілісна пластикова конструкція.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Розмір (зовнішній) (ш × в × д) 107 × 55 × 59 см
  • Розмір сидіння (внутрішній) (ш × в × д) 48 + 22 + 20 × 34 см
  • Складане шасі з прогулянковим блоком (ш × в × д) 25 × 55 × 72 см
  • Вага з люлькою 8,5 кг
  • Вага з прогулянковим блоком 8,5 кг
  • Ширина шасі 55 см

Додатково можна придбати оригінальний дощовик, сітку та адаптери для встановлення автокрісла.

Для створення комплекту 3 в 1 за допомогою адаптерів підходять автокрісла Avionaut Kite+ й Avionaut Pixel.

Miqilong Адаптер автокрісла для коляски Luna YOT-LUNA.ACC-CA

Miqilong Москітна сітка для коляски Luna YOT-LUNA.ACC-MQ

Miqilong Дощовик для коляски Luna YOT-LUNA.ACC-RC

Меню
Каталог товаров
Каталог товаров