Alcatel TKEE MINI (8052) [Green]

SKU: 8052-2CALUA4
Previous
Next
Technical characteristics Alcatel TKEE MINI (8052) [Green]:
Main features
Full list of features
Device type Tablet
OS Android 9.0 /Pie + KIDOMI
Screen diagonal 7 "
Screen Type TN
Screen resolution 1024x600
Manufacturer MediaTek
Core Cortex-A53
Processor type MT8167D
Graphics card model IMG GE8300
CPU frequency 1.28 GHz
Number of processor cores 4 cores
The amount of RAM 1.5 GB
Built-in memory 16 GB
Memory card slot microSD до 128 ГБ (формат FAT32)
Connection Ports 3.5 mm audio
micro USB
GPS
Multimedia microphone /2шт, с функцией шумоподавления
built-in speakers /2pcs
voice recorder
FM-radio
Additionally Proximity sensor
accelerometer
gyroscope
Google Assistant
Eye Care mode
Kids Mode parental control
Housing material plastic /Гибкая задняя подставка. Защитный бампер с мягкими углами и отверстием для ношения в руке
Colour light-green
The weight 268 g
Dimensions 205 x 145.5 x 17.5 mm
Main
Device type Tablet
OS Android 9.0 /Pie + KIDOMI
Screen
Screen diagonal 7 "
Screen Type TN
Screen resolution 1024x600
Number of colors 16 million colors
CPU
Manufacturer MediaTek
Core Cortex-A53
Processor type MT8167D
Graphics card model IMG GE8300
CPU frequency 1.28 GHz
Number of processor cores 4 cores
Memory
The amount of RAM 1.5 GB
Built-in memory 16 GB
Data transfer
Wi-Fi ( Wi-Fi direct, Wi-Fi display)
Bluetooth
Bluetooth version 4.2
Memory card slot microSD до 128 ГБ (формат FAT32)
Connection Ports 3.5 mm audio
micro USB
The speed of Wi-Fi- module 802.11 a/b/g/n/ac
Navigation
GPS
Camera specifications
The number of megapixels main camera 2
The front facing camera for video calls 2MP
Rear camera
Flash LED
Features
Multimedia microphone /2шт, с функцией шумоподавления
built-in speakers /2pcs
voice recorder
FM-radio
Powered
Battery capacity 2580 mAh
Additional information
Additionally Proximity sensor
accelerometer
gyroscope
Google Assistant
Eye Care mode
Kids Mode parental control
Package contents charger
warranty card
USB cable
tablet
user manual
protective case
Physical
Housing material plastic /Гибкая задняя подставка. Защитный бампер с мягкими углами и отверстием для ношения в руке
Colour light-green
The weight 268 g
Dimensions 205 x 145.5 x 17.5 mm
Warranty
Warranty 12 months
Package dimensions
Width 220 mm
Height 160 mm
Length 50 mm
Weight 0.69 kg
Volume 0.0018 m3
Matrix type: TN; Screen size: 7 "; Screen resolution: 1024x600; Operating system: Android 9.0; Processor model: MT8167D; Processor frequency: 1.28 GHz; Number of CPU cores: 4 cores; Slot for memory cards: exists; Amount of memory: 1.5 GB; Built-in memory: 16 GB; Graphics card model: IMG GE8300; Features: microphone, built-in speakers, voice recorder, FM-radio; Extras: Proximity sensor, accelerometer, gyroscope, Google Assistant, Eye Care mode, Kids Mode parental control; Material: plastic; Color: light-green; Weight: 268 g;
out of stock
Alcatel TKEE MINI: вчимося граючи, граючи навчаємось!

Перший планшет – це чудове рішення для ознайомлення малюка зі світом технологій. Тому важливо вибрати такий дитячий девайс, що витримає численні удари та падіння, матиме функцію батьківського контролю, стане надійним помічником для безпечного та веселого навчання дитини за допомогою ігор.

Усі ці характеристики втілились у яскравому планшеті Alcatel TKEE Mini (8052), що готовий витримати всі «пригоди» та організувати цікаве дозвілля маленькому власникові.

Особливості Alcatel TKEE MINI

  • Сертифікований режим «Захисту очей»: реалізація технології фільтрації синього світла Low Blue Light.
  • Безпечний і довговічний дизайн: ударостійкий корпус (протестований на тисячу падінь із висоти до 100 см), захисний чохол із м’якого гіпоалергенного матеріалу зі зручною ручкою в комплекті.
  • Легке керування функцією «Батьківський контроль».
  • 30 днів безкоштовного доступу до платформи KIDOMI та 50 безкоштовних додатків назавжди.

Комплектація

У барвистій коробці на юного власника чекає планшет Alcatel TKEE Mini зі знімним жовтим чохлом, зарядний пристрій, кабель USB, захисна накладка, гарантійний талон та інструкції. Цієї комплектації цілком достатньо для зручного користування планшетом.

Дизайн та ергономіка

Дизайн TKEE MINI одразу натякає на те, що пристрій розроблений для дітей. Помаранчевий колір задньої кришки корпусу й тактильно приємні матеріали планшета створюють настрій і подарують малюкам максимальний комфорт під час користування девайсом.

За словами виробника, міцний пластиковий корпус планшета здатний витримати понад 1000 падінь із висоти 30, 60 і 100 сантиметрів. Крім того, для додаткового захисту TKEE MINI постачають із кольоровим знімним чохлом із м’якого гіпоалергенного матеріалу зі зручною ручкою в комплекті.

Сам планшет легкий, важить 268 г. Габарити TKEE MINI відповідно становлять 205 × 145,5 × 17,5 мм – для маленьких дитячих долоньок саме те, що треба.

Із лицьового боку розташовано екран діагоналлю 7 дюймів, згори якого знаходиться фронтальна камера для відеодзвінків на 2 МП. Знизу дисплея з обох боків розміщено два фронтальні стереодинаміки.

Варто зазначити, що динаміки розташовано з урахуванням потреб малечі, адже під час користування планшетом їх неможливо прикрити рукою.

На задній частині корпусу маємо складну та гнучку підставку (теж стійку до ударів) для роботи за столом та основну камеру на 2 МП.

На бічній стороні верхньої грані маємо клавіші регулювання гучності, клавішу ввімкнення/вимкнення живлення та два мікрофони з функцією шумозаглушення.

Ця функція дуже зручна, адже дає змогу не використовувати додатково гарнітуру, забезпечуючи чисте передавання звуку, під час відеозв’язку або ігор.

Із лівої сторони бічної грані знаходиться USB-рознім, рознім для гарнітури та слот для SD-карти.

Екран

Головною особливістю екрана TKEE MINI є високоякісна TFT-TN матриця, в якій реалізована технологія Low Blue Light, що зменшує інтенсивність світла в синій частині спектра до 70% і мінімізує його потенційно шкідливий вплив на сітківку ока дитини. До слова, бездоганна реалізація технологій фільтрації синього світла та мінімізації мерехтіння екрана підтверджено сертифікацією незалежної німецької компанії TÜV Rheinland. Тож, використовуючи цей планшет, дитина буде безпечно знайомитися зі світом технологій.

Як вже зазначалось, дисплей TKEE MINI має оптимальну діагональ у 7 дюймів, завдяки цьому планшет є легким і компактним. Роздільна здатність екрана з TN-матрицею становить 1024 × 600. Можливо таке рішення дисплея не найбільше, проте воно візуально зручне та приємне для споглядання контенту дитиною.

Крім того, дистанційні оповіщення в TKEE Mini попередять маленького користувача, якщо він наблизив обличчя занадто близько до екрана. Ця «фіча» додатково розвиває та виховує у дитини відповідальне ставлення до мобільної техніки.

Операційна система та дитячі програми

Планшет Alcatel TKEE MINI оснащено операційною системою Android 9 Р (Go edition). Сам інтерфейс девайса інтуїтивно зрозумілий та простий у використанні для дітей та батьків.

З основних переваг, які варто виокремити, є те, що планшет орієнтований на дітлахів вікової категорії 3-10 років та має вже встановлену освітню платформу KIDOMI компанії Fingerprint Digital (Сан-Франциско, США), яка з 2010 року займається розробкою ПЗ для навчання дітей, адаптованого до стандартів освіти США. Ця програма пропонує понад 3 тисяч ігор і 2,5 тисячі відеороликів з освітнім контентом для малечі.

Так, на дітей чекає тисячі годин преміального контенту провідних сімейних брендів, приміром, «Анімаккорд» («Маша та Ведмідь»), Peppa Pig, Toca Boca, Sago Sago, Dr. Panda, My Little Pony тощо, які розраховані на вивчення мов, розвитку логіки та уяви. Завдяки встановленому контенту, а це 50 безкоштовних додатків назавжди та 30 днів безкоштовного доступу до платформи KIDOMI, малеча зможе пізнавати світ на повну в режимі гри.

Із безпечною ОС батьки можуть бути впевнені, що дитина захищена від небажаного контенту. Так, функція «Батьківський контроль» дає змогу фільтрувати вебсайти, обмежувати час використання інтернету та переглядати історію активностей, щоби малеча могла безпечно грати і вчитися онлайн.

Із планшетом Alcatel TKEE MINI батьки позбавляють себе клопоту з вибором оптимальних освітніх і розважальних програм для дітей, контролю за контентом і відвідуванням сайтів. У цьому випадку, про все дбає встановлена платформа Kidomi!

За продуктивність на TKEE MINI відповідає процесор MediaTek MT8167D, якого повністю вистачає для перегляду відео та простих ігор. ОЗУ та вбудованої пам’яті також вдосталь (1,5 ГБ та 16 ГБ), якщо й цього замало, то тут присутній ще слот для SD-карти.

Автономність

TKEE MINI оснащено акумулятором ємністю на 2580 мА год, що забезпечує, за словами виробника, час роботи планшета в режимі очікування до 400 годин та в режимі відеодзвінка до 3 годин. Так, можливо під час тестування девайс не дуже довго витримував режим активного користування, проте це також плюс, адже дитина не буде весь час проводити біля екрана.

Висновок

Яскравий планшет Alcatel TKEE MINI (8052) – дивовижний інструмент для навчання та розвитку дітей, які тільки починають знайомство зі світом технологій. Тут присутнє все для цікавого, а головне безпечного пізнання: надійний корпус, зручний та інтуїтивно зрозумілий інтерфейс, безпека зору та безліч освітніх програм, які стануть прекрасним стартом для юних дослідників.

Menu
Products catalog
Products catalog