Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Cooper&Hunter Очисник повітря CH-P55W5I:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип Очищувач повітря
Площа приміщення 35 кв.м / 70 кв.м
Oснащення Дисплей /LED
Таймер /на 1,2,4 і 8 годин
Додатково Блокування панелі керування
Індикатор якості повітря
Мобільне переміщення (коліщатка)
Режим “Sleep”
Рівень шуму 30 дБ / 56 дБ
Вага 9.9 кг
Основні
Тип Очищувач повітря
Площа приміщення 35 кв.м / 70 кв.м
Oснащення Дисплей /LED
Таймер /на 1,2,4 і 8 годин
Функції
Oчищення
Іонізація
Додатково Блокування панелі керування
Індикатор якості повітря
Мобільне переміщення (коліщатка)
Режим “Sleep”
Система фільтрації
Антибактеріальний захист
НЕРА фільтр
Вугільний фільтр
Фізичні
Потужність 35 Вт /220 В, 50 Гц
Рівень шуму 30 дБ / 56 дБ
Колір білий
Вага 9.9 кг
Гарантія
Гарантія 2 роки
Параметри упаковки
Ширина 390 мм
Висота 390 мм
Довжина 800 мм
Вага 12.20 кг
Об'єм 0.1217 м3
Очищувач повітря Cooper & Hunter CH-P55W5I Tien-shan.
12600 грн*
є в наявності
* Рекомендована роздрібна ціна
Де купити: Cooper&Hunter Очисник повітря CH-P55W5I:
Інтернет магазини
Comtrading
Очиститель воздуха Cooper&Hunter CH-P55W5I Tien-shan
Itbox
Воздухоочиститель Cooper&Hunter CH-P55W5I
Mekka
Очиститель воздуха Cooper&Hunter Tien-shan, до 70 м2, 550 м3/ч, 5-слойный фильтр, ионизатор, таймер (CH-P55W5I)
Moyo
Очиститель воздуха Cooper & Hunter CH-P55W5I
Vencon.ua
Cooper&Hunter CH-P55W5I Tien-shan
Національні мережі
24 Moyo.ua
Очиститель воздуха Cooper & Hunter CH-P55W5I
Очищувач оснащений 5-ти шаровим фільтром і додатковим CH-ion фільтром:

  • Іонізатор (CH-Ion filter) генерує негативно заряджені іони (аніони) і очищує повітря у приміщенні. Аніони зміцнюють нервову і кровоносну системи, покращують діяльність легенів і служать ефективним захистом від респіраторних захворювань (таких як астма і пневмонія). Аніони очищають повітря від пилу і диму.
  • Pre - filter: фільтр попереднього очищення, він видаляє волосся / пил та інші великі забрудники.
  • Anti - bacteria PET шар: антибактеріальний шар очищує повітря від вірусів, бактерій, плісняви та інших мікроорганізмів, а також збільшує термін експлуатації HEPA фільтру.
  • Activated carbon шар: шар з активованим вугіллям, усуває тютюновий дим, усуває шкідливі гази (наприклад, чадний, і очищує повітря від інших неприємних запахів і хімічних сполук).
  • HEPA filter (HEPA 11): очищує повітря від часток пилу, пилку та інших алергенів, розміром до 0,3 мкм.
  • Nylon mesh filter: Захищає HEPA фільтр.
Дихати чистим повітрям з Cooper&Hunter

У тренді – правильне харчування та здоровий спосіб життя. Люди стежать за тим, що їдять, але нехтують якістю повітря, яким дихають. Наразі це є як ніколи важливим, адже в чотирьох стінах більшість проводить майже весь час.

Мрієте про чисте повітря вдома? Турбують пил, неприємні запахи та загроза вірусних інфекцій? Порятунком стануть очищувачі повітря Cooper&Hunter серій «Анди» та «Тянь-Шань».

П’ятишарове очищення: чистить та оздоровлює

Очищувач серії «Анди» оснащено п’ятишаровим фільтром, а в пристрої «Тянь-Шань» їх навіть два. Також є додатковий CH-iON-Filter, який вмикають окремою кнопкою на панелі керування. Кожен шар у комбінованому фільтрі відіграє важливу роль, забезпечуючи оселю чистим повіт­рям, подібним до гірського. Розглянемо шари.

  • Pre-filter — це фільтр попереднього очищення, що видаляє волосся, пил та інші забруднювачі великого розміру.
  • Anti-bacteria PET-шар є антибактеріальним та позбавляє повітря від вірусів, бактерій, плісняви й інших мікроорганізмів, а також збільшує термін експлуатації HEPA-фільтра.
  • Activated carbon — це шар з активованим вугіллям, що усуває тютюновий дим і шкідливі гази, зокрема, чадний, й очищує повітря від інших неприємних запахів і хімічних сполук.
  • HEPA-filter (HEPA 11) очищує повітря на 99,97 % від часточок пилу, пилку й інших алергенів розміром до 0,3 мкм та Nylon mesh filter, що захищає HEPA-фільтр.

На останньому етапі іонізатор, CH-iON-Filter, генерує негативно заряджені іони (аніони) й очищує повітря в приміщенні. Аніони ­сприяють зміцненню нервової та кровоносної системи, покращують роботу легень і слугують ефективним захистом від респіраторних захворювань. Також вони є корисними для алергіків і хворих на астму чи пневмонію.

Режими керування та програмування

Вентилятор очищувачів працює на чотирьох швидкостях: турбо, високій, середній і низькій. Індикатор нагадає, коли необхідно буде замінити фільтр на новий.

Таймер вимкнення можна запрограмувати на 1, 2, 4 і 8 годин. А спати буде комфортніше, вмикаючи спеціальний режим Sleep. Крім того, панель керування можна заблокувати для захисту від випадкового вимикання тощо.

Комфортний і програмований

Очищувачі повітря Cooper&Hunter серії «Анди» та «Тянь-Шань» — це надійні пристрої, що створять ­атмосферу альпійської чистоти та дадуть змогу насолоджуватися чистим повітрям. «Тянь-Шань», крім іншого, має футуристичний дизайн із сучасним дисплеєм і різнокольоровим підсвічуванням.

 

Cooper&Hunter CH-P23W5I Andes

Cooper&Hunter CH-P55W5I Tien-shan

Код товару

CH-P23W5I

CH-P55W5I

Площа приміщення 

20-30 м2

35-70 м2

Потужність 

50 Вт, 220 В, 50 Гц

35 Вт, 220 В, 50 Гц

Рівень шуму 

26,3-50,4 дБ

35-56 дБ

Розмір (ш × в × г) 

325 × 172 × 500 мм

310 × 310 × 680 мм

Вага

5,7 кг

9,9 кг

Таймер 

1, 2, 4, 8 год

1, 2, 4, 8 год

Також цей розумний пристрій, спираючись на показники датчика забруднення, вибирає потрібну інтенсивність очищення в автоматичному режимі. Завдяки датчику світла пристрій автоматично перейде в нічний режим і знизить яскравість дисплея, коли в приміщенні стемніє. Інформаційний LED-дисплей має три рівні яскравості — тьмяний, середній і яскравий.

Користувач буде впевненим в якості повітря завжди. Індикатор якості повітря очищувача «Тянь-Шань» світитиметься різними кольорами. Пристрій оснащено індикатором поточного стану фільтрів, а також індикатором заміни фільтрів. Для більшої продуктивності два фільтри в пристрої розташовані з різних боків.

Стан повітря під контролем

Оскільки «Тянь-Шань» оснащено двома датчиками, власники завжди знатимуть поточний стан повітря в приміщенні.

Датчик масової концентрації PM2.5 є ключовим параметром для оцінювання якості повітря і його загрози здоров’ю людини. Його показники можна виводити на дисплей навіть у разі, коли очищувач вимкнено, натиснувши на кнопку «PM2.5» на сенсорній панелі керування. Яскравість самого дисплея можна регулювати кнопкою «Light».

Якщо концентрація забруднювальних часточок у приміщенні буде високою, це «розсердить» очищувач і він світитиметься червоним. Це дасть змогу користувачам вчасно вжити заходів щодо вибору потрібної інтенсивності очищення. Однак рекомендовано використовувати пристрій в автоматичному режимі, аби він, спираючись на показники датчиків, сам вибирав потрібну швидкість вентилятора.

Аналізатор змішаного газу (VOC) оцінює ступінь насиченості повітря в приміщенні забруднювальними газами, як-от: тютюновий дим, випаровування розчинників, виділення часточок будівель, меблів і засобів для чищення, пари аліфатичних спиртів, автомобільних вихлопних газів, ароматичних вуглеводнів, галогеноводнів, складних ефірів, альдегідів і кетонів, випаровування скипидару, лакофарбових матеріалів, клейо­вих і герметизуючих речовин, диму від горіння деревини, паперу, пластмас тощо.

Показники цього датчика також відображаються на дисплеї різними кольорами:

  • чисте повітря «Clean» (синій)
  • повітря задовільної якості «Fair» (помаранчевий)
  • брудне повітря «Poor» (червоний)

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів