Головна - Іграшки та товари для дітей - Іграшки - Творчість - PAULINDA - Набір для творчості Crayon clay Олівці "Фрукти" з аксесуарами PL-194011

PAULINDA Набір для творчості Crayon clay Олівці "Фрукти" з аксесуарами PL-194011

код товару: PL-194011
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики PAULINDA Набір для творчості Crayon clay Олівці "Фрукти" з аксесуарами PL-194011:
Основні параметри
Повний список параметрів
Вид Набір для творчості
Категорія розвитку дрібна моторика
творчий розвиток
посидючість
креативність
дизайнерські навички
Вік 6+
Стать дитини хлопчик
дівчинка
Основні
Вид Набір для творчості
Тип Креативний набір
Категорія розвитку дрібна моторика
творчий розвиток
посидючість
креативність
дизайнерські навички
Кількість формочок 9 шт
Вік 6+
Стать дитини хлопчик
дівчинка
Комплектація інструкція
формочки /9 пластиковых
паличка
маса для олівців /(5х ЗО г)
Упаковка картонна
Гарантія
Гарантія 14 місяців
Параметри упаковки
Ширина 290 мм
Висота 50 мм
Довжина 250 мм
Вага 0.34 кг
Об'єм 0.0036 м3
Зробити власноруч яскраві олівці у вигляді фруктів дитина зможе із набором Paulinda Crayon clay 2 в 1 «Фрукти». Юний митець завзято змішуватиме різні кольори й тішитиметься результату. Необхідно зліпити фігуру та висушити її. У пакунку міститься маса п’ятьох яскравих і насичених кольорів. Під час ліплення дитина розвиватиме уяву та дрібну моторику рук. Крім того, вона навчиться розрізняти форму, фактуру й кольори предметів. У наборі є все необхідне для цікавого та корисного дозвілля: маса для ліплення (5 кольорів × 30 г), 9 пластикових форм у вигляді фруктів, інструмент для ліплення, книжка-розмальовка, інструкція. Усі матеріали виготовлено з якісних нетоксичних матеріалів, що безпечні для малюка.
120 грн*
є в наявності
* Рекомендована роздрібна ціна
Де купити: PAULINDA Набір для творчості Crayon clay Олівці "Фрукти" з аксесуарами PL-194011:
Інтернет магазини
Boyz.com.ua
PAULINDA Набор для творчества Crayon clay Карандаши "Фрукты" с аксессуарами PL-194011
Comtrading
Набор для творчества Paulinda Crayon clay 2 в 1 Фрукты (PL-194011)
Iphouse.com.ua
Набір для творчості Paulinda Crayon clay 2 в 1 (маса для ліплення і олівці) "фрукти" з розфарбуванням і аксесуарами
Medvegonok.com.ua
PAULINDA Набір для творчості Crayon clay Олівці "Фрукти" з аксесуарами PL-194011
Mekka
Набор для творчества Paulinda Crayon clay Фрукты 2в1 масса для лепки и карандаши, раскраска, аксесуары (PL-194011)
Національні мережі
24 Moyo.ua
Набор для творчества Paulinda Crayon clay 2 в 1 (масса для лепки и карандаши) «Фрукты» с раскраской и аксессуарами PL-19
Дитяча творчiсть з Paulinda: новi можливостi

Історія Paulinda розпочалася у 2005 році з маси для ліплення серії Super Dough. Наразі асортимент бренда доволі широкий і налічує різноманітні творчі набори для дітей і дорослих від 3 до 99 років.

Серія Crystal glue

Діти — маленькі митці. Вони щохвилини перетворюють світ навколо себе. Для них усе є новим, а, отже, цікавим. За допомогою нехитрих маніпуляцій із наборами Paulinda малюки пізнають світ, розвивають дрібну моторику, набу­вають нових навичок.

Crystal glue — це новий матеріал для творчості, що, твердіє, подібно до епоксидної смоли. Використовуючи творчі набори Paulinda Crystal glue, дитина створюватиме унікальні та неповторні вироби: сережки, кулони, брошки та багато іншого.

Рекомендований вік 8+.

Набір для творчості Paulinda Crystal glue DIY «Кристали 6 в 1»

Код товару: PL-199615

Використовуючи цей набір, можна створити різні види кристалів. Він буде цікавим доповненням для поціновувачів «кришталевої теми». Повна колекція — 6 одиниць різних видів і форм. За допомогою пігментів і додаткових матеріалів дитина зможе винайти нові унікальні породи кристалів.

Готові вироби Crystal glue надовго зберігають блиск і яскравість кольорів. Творчий процес доволі цікавий і пізнавальний. У комплекті є все необхідне: гель «-» (30 мл), гель «+» (30 мл), силіконова форма, мірний стаканчик (100 мл), пігмент, кольорова чаша, блискучий порошок, водонепроникні килимок і рукавички, паличка для змішування.

Особливості

  • Яскраві вироби ручної роботи: кожен може стати дизайнером, створюючи прикраси.
  • Різноманітні форми та дизайн: овал, зірка, серце, ромб тощо. Безліч варіантів для втілення творчих ідей.
  • Широке застосування: можна виготовляти різні вироби та прикраси, як-от: брошки, сережки, намисто, підвіски, браслети тощо.
  • DIY (зроби сам): із набором можна власноруч створювати цікаві вироби, дотримуючись інструкції. До того ж під час роботи можна, проявивши фантазію, використати інші матеріали: блискітки, барвники, живі квіти, листя тощо.

Набір для творчості Paulinda Crystal glue DIY «Кулони 3 в 1»

Код товару: PL-199607

DIY-набори Paulinda серії Crystal glue — це можливість створити щось унікальне та неповторне, наприклад, прикраси або елементи декору. Paulinda «Кулони 3 в 1» допоможе дитині не тільки зібрати стильні й оригінальні вироби, а й зануритися в процес їхнього виготовлення. У наборі є силіконова форма, використовуючи яку можна створити три кулони різної форми. Можна діяти за інструкцією або дати волю фантазії: декорувати комахами та додати пігмент для більш насиченого кольору.

Усередині є всі необхідні інструменти та матеріали: гель «-» (15 мл), гель «+» (15 мл), силіконова форма, мірний стаканчик (100 мл), пігмент, мотузка, пластикова комаха для прикрашання (3 шт.), кольорова чашка, водонепроникні килимок і рукавички, паличка для змішування.

Як це працює?

  • У спеціальній ємності потрібно змішати реагенти crystal glue+ та crystal glue- (співвідношення 1:1)
  • Ретельно перемішувати суміш за годинниковою стрілкою 2-3 хв до однорідності.
  • Додати барвник або інші матеріали
  • Ретельно перемішати та розлити у спеціальні силіконові форми
  • За бажання можна додати різноманітні аксесуари
  • Залишити виріб тверднути на 5-12 годин до повного застигання

Серія Crayon clay

Малювання — одне з найпопулярніших занять із дитиною. Воно сприяє розвитку дрібної моторики, допомагає вивчити кольори та відтінки, покращує просторове сприйняття, а також дарує масу позитивних емоцій. Під час малювання дитина може весело провести дозвілля та розкрити творчий потенціал.

Paulinda Crayon clay — це новий універсальний матеріал для творчості 2 в 1: маса для ліплення й олівці водночас. Достатньо просто зліпити будь-яку фігуру, використовуючи пластикові форми, і висушити на повітрі впродовж трьох днів. Після цього маса для ліплення перетвориться на справжні кольорові олівці. Дитина із задоволенням власноруч моделюватиме фігури різних форм і кольорів. Маса для ліплення пластична, тож під час гри легко формувати та змішувати кольори.

Рекомендований вік 6+.

Набір для творчості Paulinda Crayon clay 2 в 1 (маса для ліплення та олівці) «Зоопарк» із розмальовкою

Код товару: PL-194002

Набори Crayon clay Paulinda — це величезний простір для розвитку уяви та фантазії, можливість проявити творчі здібності, розкрити потенціал. Дитина може власноруч створити олівці будь-якої форми та кольору. Малювання та ліплення розвивають дрібну моторику, сенсорні та тактильні відчуття. У наборі «Зоопарк» є 5 різних пластикових форм і розмальовка.

Дитині буде цікаво познайомитися з різними видами тварин, а потім розмалювати їхні зображення новенькими олівцями. У наборі є все необхідне: маса для ліплення (5 кольорів × 30 г), 5 пластикових формочок (носоріг, лев, мавпа, заєць, лоша), інструмент для ліплення, пластикові очі (10 шт.), книжка-розмальовка, інструкція.

Набір для творчості Paulinda Crayon clay 2 в 1 (маса для ліплення та олівці) «Фрукти» з розмальовкою та аксесуарами

Код товару: PL-194011

Зробити власноруч яскраві олівці, що матимуть форму фруктів, дитина зможе з набором Paulinda Crayon clay 2 в 1 «Фрукти». Юний митець завзято змішуватиме кольори та ліпитиме соковиті фрукти-олівці. Сформувавши фігуру, її необхідно висушити. Під час ліплення дитина розвиватиме уяву та дрібну моторику рук. Крім того, вона навчиться розрізняти форми, фактуру й кольори предметів.

Влучним доповненням є розмальовка з фруктами. У наборі є все необхідне для цікавого та корисного дозвілля: маса для ліплення (5 кольорів × 30 г), 9 пластикових форм у вигляді фруктів, інструмент для ліплення, книжка-розмальовка, інструкція. Усі матеріали виготовлено з якісних нетоксичних матеріалів, що безпечні для малюка.

Поради щодо використання

  • Пакунок із масою для ліплення потрібно завжди закривати.
  • Надавши необхідну форму, дайте масі висохнути впродовж трьох днів. Після цього нею можна користуватися як олівцем.
  • Необхідно застосовувати спеціальні форми для ліплення. Масу для ліплення можна залишати в них на 12-24 години, щоби вона трохи підсохла.
  • Аби готовий виріб не ламався, його товщина має бути не менше 5 мм.
  • Зберігати масу необхідно в прохолодному місці.
  • Якщо маса прилипла до рук, її треба змити водою.
  • Якщо маса прилипла до одягу або якоїсь поверхні, зокрема килимового покриття, потрібно одразу змити її теплою водою, використовуючи засіб для чищення.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів