Головна - Іграшки та товари для дітей - Іграшки - Творчість - PAULINDA - Набір для творчості Crystal glue DIY «Кристали 6 в 1»

PAULINDA Набір для творчості Crystal glue DIY «Кристали 6 в 1»

код товару: PL-199615
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики PAULINDA Набір для творчості Crystal glue DIY «Кристали 6 в 1»:
Основні параметри
Повний список параметрів
Вид Набір для творчості
Пластилін
Категорія розвитку дрібна моторика
творчий розвиток
посидючість
креативність
дизайнерські навички
Вік 8+
Стать дитини хлопчик
дівчинка
Основні
Вид Набір для творчості
Пластилін
Тип Креативний набір
Категорія розвитку дрібна моторика
творчий розвиток
посидючість
креативність
дизайнерські навички
Вік 8+
Стать дитини хлопчик
дівчинка
Комплектація мірний стакан /(100 мл)
паличка /для смешивания
водонепроникний килимок
водонепроникні рукавички
силіконова форма
пігмент
чашка /цветная
гель ""-"" (30 мл)
гель «+» (30 мл)
блискучий порошок
Упаковка картонна
Гарантія
Гарантія 14 місяців
Параметри упаковки
Ширина 290 мм
Висота 60 мм
Довжина 250 мм
Вага 0.25 кг
Об'єм 0.0044 м3
Використовуючи цей набір, можна створити різні види кристалів. Він буде цікавим доповненням для поціновувачів «кришталевої теми». Повна колекція – 6 одиниць різних видів і форм. За допомогою пігментів і додаткових матеріалів дитина зможе винайти нові унікальні породи кристалів. Готові вироби Crystal glue надовго зберігають блиск і яскравість кольорів. Творчий процес доволі цікавий і пізнавальний. У комплекті є все необхідне: гель «-» (30 мл), гель «+» (30 мл), силіконова форма, мірний стаканчик (100 мл), пігмент, кольорова чаша, блискучий порошок, водонепроникні килимок і рукавички, паличка для змішування.
259 грн*
399 грн .
немає в наявності
Де купити: PAULINDA Набір для творчості Crystal glue DIY «Кристали 6 в 1»:
Boyz.com.ua
PAULINDA Набор для творчества Crystal glue Выращивание кристаллов PL-199615
Iphouse.com.ua
Набор для творчества Paulinda Crystal glue DIY "Кристаллы 5 в 1"
Mekka
Набор для творчества Paulinda Crystal glue DIY Кристаллы 6в1 (PL-199615)
Скарби (ckapbu.com)
Набор для творчества Paulinda PL-199615 Crystal glue DIY Кристаллы 5 в 1
Дитяча творчiсть з Paulinda: новi можливостi

Історія Paulinda розпочалася у 2005 році з маси для ліплення серії Super Dough. Наразі асортимент бренда доволі широкий і налічує різноманітні творчі набори для дітей і дорослих від 3 до 99 років.

Серія Crystal glue

Діти — маленькі митці. Вони щохвилини перетворюють світ навколо себе. Для них усе є новим, а, отже, цікавим. За допомогою нехитрих маніпуляцій із наборами Paulinda малюки пізнають світ, розвивають дрібну моторику, набу­вають нових навичок.

Crystal glue — це новий матеріал для творчості, що, твердіє, подібно до епоксидної смоли. Використовуючи творчі набори Paulinda Crystal glue, дитина створюватиме унікальні та неповторні вироби: сережки, кулони, брошки та багато іншого.

Рекомендований вік 8+.

Набір для творчості Paulinda Crystal glue DIY «Кристали 6 в 1»

Код товару: PL-199615

Використовуючи цей набір, можна створити різні види кристалів. Він буде цікавим доповненням для поціновувачів «кришталевої теми». Повна колекція — 6 одиниць різних видів і форм. За допомогою пігментів і додаткових матеріалів дитина зможе винайти нові унікальні породи кристалів.

Готові вироби Crystal glue надовго зберігають блиск і яскравість кольорів. Творчий процес доволі цікавий і пізнавальний. У комплекті є все необхідне: гель «-» (30 мл), гель «+» (30 мл), силіконова форма, мірний стаканчик (100 мл), пігмент, кольорова чаша, блискучий порошок, водонепроникні килимок і рукавички, паличка для змішування.

Особливості

  • Яскраві вироби ручної роботи: кожен може стати дизайнером, створюючи прикраси.
  • Різноманітні форми та дизайн: овал, зірка, серце, ромб тощо. Безліч варіантів для втілення творчих ідей.
  • Широке застосування: можна виготовляти різні вироби та прикраси, як-от: брошки, сережки, намисто, підвіски, браслети тощо.
  • DIY (зроби сам): із набором можна власноруч створювати цікаві вироби, дотримуючись інструкції. До того ж під час роботи можна, проявивши фантазію, використати інші матеріали: блискітки, барвники, живі квіти, листя тощо.

Набір для творчості Paulinda Crystal glue DIY «Кулони 3 в 1»

Код товару: PL-199607

DIY-набори Paulinda серії Crystal glue — це можливість створити щось унікальне та неповторне, наприклад, прикраси або елементи декору. Paulinda «Кулони 3 в 1» допоможе дитині не тільки зібрати стильні й оригінальні вироби, а й зануритися в процес їхнього виготовлення. У наборі є силіконова форма, використовуючи яку можна створити три кулони різної форми. Можна діяти за інструкцією або дати волю фантазії: декорувати комахами та додати пігмент для більш насиченого кольору.

Усередині є всі необхідні інструменти та матеріали: гель «-» (15 мл), гель «+» (15 мл), силіконова форма, мірний стаканчик (100 мл), пігмент, мотузка, пластикова комаха для прикрашання (3 шт.), кольорова чашка, водонепроникні килимок і рукавички, паличка для змішування.

Як це працює?

  • У спеціальній ємності потрібно змішати реагенти crystal glue+ та crystal glue- (співвідношення 1:1)
  • Ретельно перемішувати суміш за годинниковою стрілкою 2-3 хв до однорідності.
  • Додати барвник або інші матеріали
  • Ретельно перемішати та розлити у спеціальні силіконові форми
  • За бажання можна додати різноманітні аксесуари
  • Залишити виріб тверднути на 5-12 годин до повного застигання

Серія Crayon clay

Малювання — одне з найпопулярніших занять із дитиною. Воно сприяє розвитку дрібної моторики, допомагає вивчити кольори та відтінки, покращує просторове сприйняття, а також дарує масу позитивних емоцій. Під час малювання дитина може весело провести дозвілля та розкрити творчий потенціал.

Paulinda Crayon clay — це новий універсальний матеріал для творчості 2 в 1: маса для ліплення й олівці водночас. Достатньо просто зліпити будь-яку фігуру, використовуючи пластикові форми, і висушити на повітрі впродовж трьох днів. Після цього маса для ліплення перетвориться на справжні кольорові олівці. Дитина із задоволенням власноруч моделюватиме фігури різних форм і кольорів. Маса для ліплення пластична, тож під час гри легко формувати та змішувати кольори.

Рекомендований вік 6+.

Набір для творчості Paulinda Crayon clay 2 в 1 (маса для ліплення та олівці) «Зоопарк» із розмальовкою

Код товару: PL-194002

Набори Crayon clay Paulinda — це величезний простір для розвитку уяви та фантазії, можливість проявити творчі здібності, розкрити потенціал. Дитина може власноруч створити олівці будь-якої форми та кольору. Малювання та ліплення розвивають дрібну моторику, сенсорні та тактильні відчуття. У наборі «Зоопарк» є 5 різних пластикових форм і розмальовка.

Дитині буде цікаво познайомитися з різними видами тварин, а потім розмалювати їхні зображення новенькими олівцями. У наборі є все необхідне: маса для ліплення (5 кольорів × 30 г), 5 пластикових формочок (носоріг, лев, мавпа, заєць, лоша), інструмент для ліплення, пластикові очі (10 шт.), книжка-розмальовка, інструкція.

Набір для творчості Paulinda Crayon clay 2 в 1 (маса для ліплення та олівці) «Фрукти» з розмальовкою та аксесуарами

Код товару: PL-194011

Зробити власноруч яскраві олівці, що матимуть форму фруктів, дитина зможе з набором Paulinda Crayon clay 2 в 1 «Фрукти». Юний митець завзято змішуватиме кольори та ліпитиме соковиті фрукти-олівці. Сформувавши фігуру, її необхідно висушити. Під час ліплення дитина розвиватиме уяву та дрібну моторику рук. Крім того, вона навчиться розрізняти форми, фактуру й кольори предметів.

Влучним доповненням є розмальовка з фруктами. У наборі є все необхідне для цікавого та корисного дозвілля: маса для ліплення (5 кольорів × 30 г), 9 пластикових форм у вигляді фруктів, інструмент для ліплення, книжка-розмальовка, інструкція. Усі матеріали виготовлено з якісних нетоксичних матеріалів, що безпечні для малюка.

Поради щодо використання

  • Пакунок із масою для ліплення потрібно завжди закривати.
  • Надавши необхідну форму, дайте масі висохнути впродовж трьох днів. Після цього нею можна користуватися як олівцем.
  • Необхідно застосовувати спеціальні форми для ліплення. Масу для ліплення можна залишати в них на 12-24 години, щоби вона трохи підсохла.
  • Аби готовий виріб не ламався, його товщина має бути не менше 5 мм.
  • Зберігати масу необхідно в прохолодному місці.
  • Якщо маса прилипла до рук, її треба змити водою.
  • Якщо маса прилипла до одягу або якоїсь поверхні, зокрема килимового покриття, потрібно одразу змити її теплою водою, використовуючи засіб для чищення.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів