Попереднє
Наступне
Технічні характеристики 2E Gaming ASPER (GM7):
Основні параметри
Повний список параметрів
По напрямках ігровий
Тип корпусу Mini Tower
Тип материнської плати mini-ITX
micro-ATX
Внутрішніх відсіків 3,5" 2 шт
Потужність комплектного БЖ без БЖ
Bстановлених вентиляторів 3 шт (Задня панель: 1х 120 ARGB (6 pin: 3 pin FAN/3 pin LED) 2E-F120IR-ARGB , верхня панель: 2х 120 ARGB (6 pin: 3 pin FAN/3 pin LED) 2E-F120IR-ARGB
Габарити, мм (ВхШхГ) 393 x 210 x 437 мм
Основні
По напрямках ігровий
Тип корпусу Mini Tower
Тип материнської плати mini-ITX
micro-ATX
Внутрішня частина
Розташування БЖ нижнє
Внутрішніх відсіків 2.5" 3
Внутрішніх відсіків 3,5" 2 шт
Отворів під слоти розширення 4 шт
Потужність комплектного БЖ без БЖ
Охолодження і обдування
Bстановлених вентиляторів 3 шт (Задня панель: 1х 120 ARGB (6 pin: 3 pin FAN/3 pin LED) 2E-F120IR-ARGB , верхня панель: 2х 120 ARGB (6 pin: 3 pin FAN/3 pin LED) 2E-F120IR-ARGB
Місць для 12 см вентиляторів 5 шт (передня панель: 2х 120 (140), верхня панель: 2х 120 (140) задня панель:1x 120 )
Радіатори опціонально, мм Задня панель: 120
Передня панель: 120/240
Верхня панель: 240
Пиловий фільтр верхня панель
Роз`єми на лицьовій панелі
Роз'ємів USB 2.0 2 шт
Роз'ємів USB 3.0 1 шт
Аудіо ( мікрофон / навушники ) HD
Додатково
Кнопки Power
Reset
Power LED
HDD LED
Фізичні
Габарити, мм (ВхШхГ) 393 x 210 x 437 мм
Матеріал сталь
пластик
загартоване скло /загартоване (бічна панель)
Тип підсвічування ARGB
Вага 5.4 кг
Висота процесорного кулера (макс.) 163 мм
Максимальна довжина VGA 375 мм
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 280 мм
Висота 490 мм
Довжина 430 мм
Вага 6.74 кг
Об'єм 0.0590 м3
Корпус 2E gaming ASPER (GM7) компактний корпус для сучасної ігрової або робочої станції. Пластикова передня панель з фігурною перфорацією. Зовнішній дизайн доповнюють два попередньовстановлені 120мм ARGB вентилятора на верхній панелі, плюс додатково один 120мм вентилятор ARGB на задній панелі. Модель відмінно підійде для самостійного та промислового збирання, завдяки раціонально організованому внутрішньому простору і інтуїтивно простій конструкції. Матеріал корпусу – сталь 0.5 мм, 5мм загартоване скло. Типорозмір корпусу Mini Tower - це сумісність з материнськими платами ATX, Micro ATX, Mini ITX. Корпус поставляється без блоку живлення. Користувачеві надається можливість самостійного вибору джерела живлення, в залежності від рівня системи, яка буде встановлюватися в нижній частині корпусу.
немає в наявності
2E gaming ASPER (GM7) підходить як для складання компактного домашнього ПК, так і потужної ігрової системи, що витримує великі системні навантаження, має стильний дизайн та і продуману вентиляцію. Максимальна довжина встановлюваної відеокарти - 375 мм. Корпус дозволяє встановити достатню кількість накопичувачів і велику кількість плат розширення (4 слоти розширення). Конструкція та розміри корпусу дозволяють встановити 5 вентиляторів (на верхню панель додатково до вже встановлених трьох) і охолодження для процесора максимальною висотою до 153 мм.

Ігрові корпуси 2E Gaming для компактних систем

Нова лінійка корпусів 2Е Gaming доводить, що компактність означає сучасність, ергономічність та високу технологічність.

Корпус – це основа комп’ютерної системи, що об’єднує всі складові в єдине ціле. Ефективність роботи ПК прямо залежить від того, наскільки правильним буде вибір цього елемента периферії. Особливо це стосується тих, хто збирає систему в компактному форматі.

Саме для таких користувачів і створено корпуси 2Е Gaming на базі унікального та надійного шасі 2Е Gaming style, конструкція якого гарантує активне обдування й раціональну організацію вну­трішнього простору. Йдеться про моделі 2E Gaming DEFENSO, 2E Gaming ASPER і 2E Gaming CLARUS. Їх розроблено під материнські плати форматів Micro-ATX та Mini-ITX, стандартні блоки живлення ATX й охолодження для процесора заввишки до 163 мм. Довжина відеокарти для використання в цих корпусах не має перевищувати 375 мм.

Якість забезпечує функціонал

Поняття «геймінг» є синонімом прогресу і функціональності та виходить за межі світу комп’ютерних ігор. Ігрові системи краще за стандартні виконують завдання, зокрема, з відеомонтажу чи обробки великих масивів даних. І це досягається завдяки високій якості і продуктивності всіх компонентів.

Корпуси 2Е Gaming виготовлено зі сталі високої якості стандарту SPCC завтовшки 0,7 мм та загартованого скла завтовшки 4 мм із гвинтовим кріпленням на задній панелі, яку за необхідності легко демонтувати. Метал відшліфований, немає загострень або елементів, що заважали б монтажу комплектовання та розміщенню кабелів.

Усі три моделі оснащено рознімами USB 3.0 × 1, USB 2.0 × 2, відсіками для встановлення великої кількості накопичувачів (3,5” × 2; 2,5” × 3) та чотирма слотами розширення. Блок живлення монтується в нижній частині корпусів, а безпо­середньо під ним розміщено стандартний пиловий фільтр. На верхній панелі також є пиловий магнітний фільтр, який за необхідності можна легко демонтувати й почистити. Ніжки корпусів оздоблено гумовими вставками для погашення вібрації на поверхні та надійної фіксації.

У корпусах передбачено місце для встановлення одно- та двосекційного рідинного охолодження. Також можна встановити до п’яти стандартних вентиляторів (120 мм), що створить необхідну для ефективної роботи системи циркуляцію повітря всередині корпусу.

ASPER

CLARUS

DEFENSO

Стиль підкреслює практичність

Дизайн – основна відмінність корпусів між собою. Тож у цій серії користувачі зможуть підібрати модель, що найкраще пасуватиме до їхнього інтер’єру та буде сумісна з іншими пристроями та приладами.

Моделі 2E Gaming DEFENSO та 2E Gaming ASPER для тих, хто надає перевагу більш стриманим варіантам дизайну. DEFENSO оснащений комбінованою передньою пластиковою панеллю, що має вставку у формі сітки, та ARGB-підсвічуванням (вмонтованою стрічкою ARGB). У комплекті є один вбудований вентилятор 120 мм ARGB на задній панелі.

ASPER вирізняється фігурною перфорованою перед­ньою пластиковою панеллю з ARGB-підсвічуванням та трьома вмонтованими вентиляторами 120 мм ARGB: двома на верхній панелі та одним на задній.

Якщо ж користувач прагне чогось більш яскравого, то йому до вподоби стане модель CLARUS, що має передню панель із загартованого скла, два вентилятори 120 мм ARGB на передній панелі та один на задній. З обох боків передньої панелі розташовано отвори для активної вентиляції, що забезпечує ефективний теплообмін та убезпечує компоненти від перегрівання.

Вентилятори в усіх моделях під’єднані до вбудованого концентратора. Змінити колір підсвічування або вимкнути його можна за допомогою кнопки на панелі введення. Корпуси комплектують кабелем для під’єднання концентратора до материнської плати, завдяки чому з’являється можливість керувати та синхронізувати підсвічування всіх компонентів системи.

Модель

2E Gaming DEFENSO

2E Gaming ASPER

2E Gaming CLARUS

Код товару

2E-GM3

2E-GM7

2E-GM5

Тип корпусу

Mini Tower

Тип материнської плати

mini-ITX, micro-ATX

Внутрішні відсіки

3,5” × 2, 2,5” × 3

Слоти розширення

4

Макс. висота процесорного кулера

163 мм

Макс. довжина відеокарти

375 мм

Встановлені вентилятори 120 мм

1

3

3

Місця для вентиляторів 120 мм

3

5

5

Розніми

USB 3.0 × 1, USB 2.0 × 2

Колір

чорний

Розмір (ш × в × г)

210 × 393 × 437 мм

Вага

5,3 кг

5,4 кг

5,6 кг

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів