2E Gaming CLARUS (GM5)

SKU: 2E-GM5
Previous
Next
Technical characteristics 2E Gaming CLARUS (GM5):
Main features
Full list of features
Category game
Case type Mini Tower
Motherboard type mini-ITX
micro-ATX
Internal compartments 3.5" 2 pcs
Power complete PSU without PSU
Installed fans 3 pcs (передня панель: 2х 120 ARGB (6 pin: 3 pin FAN/3 pin LED) 2E-F120OI-ARGB , задня панель: 1х 120 ARGB (6 pin: 3 pin FAN/3 pin LED) 2E-F120OI-ARGB
Dimensions in mm (HxWxD) 393 x 210 x 437 мм
Colour black
Main
Category game
Case type Mini Tower
Motherboard type mini-ITX
micro-ATX
Inner part
Location PS bottom
Internal compartments 2.5" 3
Internal compartments 3.5" 2 pcs
Holes for expansion slots 4 pcs
Power complete PSU without PSU
Cooling and airflow
Installed fans 3 pcs (передня панель: 2х 120 ARGB (6 pin: 3 pin FAN/3 pin LED) 2E-F120OI-ARGB , задня панель: 1х 120 ARGB (6 pin: 3 pin FAN/3 pin LED) 2E-F120OI-ARGB
12 cm Fan Support 5 pcs (передня панель: 2х 120 (140), задня панель:1x 120, верхня панель: 2х 120 (140))
Radiators optional, mm Back panel: 120
Front panel: 120/240
Upper panel: 240
Dust filter верхня панель
Connectors on the front panel
USB 2.0 connectors 2 pcs
USB 3.0 connectors 1 pcs
Audio (microphone / headphone ) HD
Additionally
Buttons Power
Reset
Light
HDD LED
Physical
Dimensions in mm (HxWxD) 393 x 210 x 437 мм
Material steel
plastic
hardened glass /загартоване (передня та бічна (ліва) панелі))
Colour black
Backlight Type ARGB
The weight 5.6 kg
Height of CPU cooler (max.) 163 mm
Maximum length of VGA 375 mm
Warranty
Warranty 12 months
Package dimensions
Width 270 mm
Height 490 mm
Length 440 mm
Weight 6.98 kg
Volume 0.0582 m3
The 2E gaming CLARUS (GM5) compact PC case for a modern gaming or work station. Peerless design with transparent front and side panels made of 5 mm tempered glass. The exterior design is complemented by two 120mm ARGB fans at the front, plus an additional 120mm ARGB fan at the rear. The model is an ideal choice for individual and industrial assembly, thanks to its rationally organized interior space and intuitively simple design. Main body material - steel 0.5 mm. Mini Tower chassis form-factor is compatible with ATX, Micro ATX, Mini ITX motherboards. PSU is not included. That gives the user an opportunity to choose a PSU on his/her own, depending on the level of the system, installed to the bottom part of the case.
out of stock
2E gaming CLARUS (GM5) is suitable for building both a home PC as well as a powerful gaming system that can withstand heavy system loads, has a stylish design and well-conceived ventilation. The maximum length of installed video-card is 375 mm. This case model supports mounting of sufficient number of drives and numerous expansion cards (4 expansion slots). 5 fans (to the top panel in addition to already pre-installed three) and processor cooling system up to 153 mm high installation is provided.

Ігрові корпуси 2E Gaming для компактних систем

Нова лінійка корпусів 2Е Gaming доводить, що компактність означає сучасність, ергономічність та високу технологічність.

Корпус – це основа комп’ютерної системи, що об’єднує всі складові в єдине ціле. Ефективність роботи ПК прямо залежить від того, наскільки правильним буде вибір цього елемента периферії. Особливо це стосується тих, хто збирає систему в компактному форматі.

Саме для таких користувачів і створено корпуси 2Е Gaming на базі унікального та надійного шасі 2Е Gaming style, конструкція якого гарантує активне обдування й раціональну організацію вну­трішнього простору. Йдеться про моделі 2E Gaming DEFENSO, 2E Gaming ASPER і 2E Gaming CLARUS. Їх розроблено під материнські плати форматів Micro-ATX та Mini-ITX, стандартні блоки живлення ATX й охолодження для процесора заввишки до 163 мм. Довжина відеокарти для використання в цих корпусах не має перевищувати 375 мм.

Якість забезпечує функціонал

Поняття «геймінг» є синонімом прогресу і функціональності та виходить за межі світу комп’ютерних ігор. Ігрові системи краще за стандартні виконують завдання, зокрема, з відеомонтажу чи обробки великих масивів даних. І це досягається завдяки високій якості і продуктивності всіх компонентів.

Корпуси 2Е Gaming виготовлено зі сталі високої якості стандарту SPCC завтовшки 0,7 мм та загартованого скла завтовшки 4 мм із гвинтовим кріпленням на задній панелі, яку за необхідності легко демонтувати. Метал відшліфований, немає загострень або елементів, що заважали б монтажу комплектовання та розміщенню кабелів.

Усі три моделі оснащено рознімами USB 3.0 × 1, USB 2.0 × 2, відсіками для встановлення великої кількості накопичувачів (3,5” × 2; 2,5” × 3) та чотирма слотами розширення. Блок живлення монтується в нижній частині корпусів, а безпо­середньо під ним розміщено стандартний пиловий фільтр. На верхній панелі також є пиловий магнітний фільтр, який за необхідності можна легко демонтувати й почистити. Ніжки корпусів оздоблено гумовими вставками для погашення вібрації на поверхні та надійної фіксації.

У корпусах передбачено місце для встановлення одно- та двосекційного рідинного охолодження. Також можна встановити до п’яти стандартних вентиляторів (120 мм), що створить необхідну для ефективної роботи системи циркуляцію повітря всередині корпусу.

ASPER

CLARUS

DEFENSO

Стиль підкреслює практичність

Дизайн – основна відмінність корпусів між собою. Тож у цій серії користувачі зможуть підібрати модель, що найкраще пасуватиме до їхнього інтер’єру та буде сумісна з іншими пристроями та приладами.

Моделі 2E Gaming DEFENSO та 2E Gaming ASPER для тих, хто надає перевагу більш стриманим варіантам дизайну. DEFENSO оснащений комбінованою передньою пластиковою панеллю, що має вставку у формі сітки, та ARGB-підсвічуванням (вмонтованою стрічкою ARGB). У комплекті є один вбудований вентилятор 120 мм ARGB на задній панелі.

ASPER вирізняється фігурною перфорованою перед­ньою пластиковою панеллю з ARGB-підсвічуванням та трьома вмонтованими вентиляторами 120 мм ARGB: двома на верхній панелі та одним на задній.

Якщо ж користувач прагне чогось більш яскравого, то йому до вподоби стане модель CLARUS, що має передню панель із загартованого скла, два вентилятори 120 мм ARGB на передній панелі та один на задній. З обох боків передньої панелі розташовано отвори для активної вентиляції, що забезпечує ефективний теплообмін та убезпечує компоненти від перегрівання.

Вентилятори в усіх моделях під’єднані до вбудованого концентратора. Змінити колір підсвічування або вимкнути його можна за допомогою кнопки на панелі введення. Корпуси комплектують кабелем для під’єднання концентратора до материнської плати, завдяки чому з’являється можливість керувати та синхронізувати підсвічування всіх компонентів системи.

Модель

2E Gaming DEFENSO

2E Gaming ASPER

2E Gaming CLARUS

Код товару

2E-GM3

2E-GM7

2E-GM5

Тип корпусу

Mini Tower

Тип материнської плати

mini-ITX, micro-ATX

Внутрішні відсіки

3,5” × 2, 2,5” × 3

Слоти розширення

4

Макс. висота процесорного кулера

163 мм

Макс. довжина відеокарти

375 мм

Встановлені вентилятори 120 мм

1

3

3

Місця для вентиляторів 120 мм

3

5

5

Розніми

USB 3.0 × 1, USB 2.0 × 2

Колір

чорний

Розмір (ш × в × г)

210 × 393 × 437 мм

Вага

5,3 кг

5,4 кг

5,6 кг

Menu
Products catalog
Products catalog