Предыдущее
Следующее
Технические характеристики 2E Gaming SPARGO (GХ910):
Основные параметры
Полный список параметров
По направлению игровой
Тип корпуса Mid Tower
Тип материнской платы ATX
mini-ITX
micro-ATX
Внутренних отсеков 3,5" 2 шт /1
Мощность комплектного БП без БП
Дополнительно RGB Led strip
Габариты, мм (ВхШхГ) 417 x 175 x 390 мм
Цвет корпуса черный
Основные
По направлению игровой
Тип корпуса Mid Tower
Тип материнской платы ATX
mini-ITX
micro-ATX
Внутренняя часть
Расположение БП нижнее
Внутренних отсеков 2,5" 2
Внутренних отсеков 3,5" 2 шт /1
Отверстий под слоты расширения 7 шт
Мощность комплектного БП без БП
Охлаждение и обдув
Мест для 12 см вентиляторов 2 шт (передня панель: 2х 120 )
Мест для 8 см вентиляторов 1 шт (задня панель: 1x 80(90))
Радиаторы опционально, мм Передняя панель: 240
Разъемы на лицевой панели
Разъемов USB 3.0 2 шт
Аудио (микрофон/наушники)
Дополнительно
Дополнительно RGB Led strip
Кнопки Power
Reset
Power LED /LED
HDD LED
Физические
Габариты, мм (ВхШхГ) 417 x 175 x 390 мм
Материал сталь
пластик
акрил /бічна ліва панель
Цвет корпуса черный
Тип подсветки RGB /подсветка регулируется кнопкой на панели ввода
Вес 3.12 кг
Высота процессорного кулера (макс.) 148 мм
Максимальна длина VGA 310 мм
Гарантия
Гарантия 12 месяцев
Параметри упаковки
Ширина 230 мм
Высота 450 мм
Длина 450 мм
Вес 3.69 кг
Объем 0.0466 м3
Корпус 2E gaming SPARGO (GХ910) с эффектной многоцветной ARGB подсветкой лицевой панели отлично подойдет для самостоятельной и промышленной сборки, благодаря рационально организованному внутреннему пространству и не сложной конструкции. Материал - сталь 0.6 мм, боковая панель из акрила. Типоразмер корпуса Mid Tower — это совместимость с материнскими платами ATX, Micro ATX, Mini ITX. Корпус без блока питания. Пользователю предоставляется возможность самостоятельного выбора источника питания, в зависимости от уровня системы, который устанавливается в нижней части корпуса.
нет в наличии
Модель 2E gaming SPARGO (GХ910) подходит для сборки домашнего ПК и игровой системы среднего уровня сложности. Максимально возможная для установки длина видеокарты – 310 мм. Корпус рассчитан на монтаж достаточного количества накопителей и многочисленных плат расширения (7 слотов расширения). Предусмотрена установка 4-ех вентиляторов и охлаждения для процессора высотой до 148 мм.

Комп’ютерні компоненти сучасного ПК від 2E та 2E Gaming

Універсальний асортимент корпусів для ПК брендів 2E та 2E Gaming – це сучасна пропозиція для робочої, офісної, домашньої комп’ютерної системи, ігрової та професійної станції. Корпус – це основа комп’ютерної системи, що об’єднує всі складові в єдине ціле. Від того, наскільки вибір буде вдалий, залежить стабільність роботи ПК.

Одна з важливих складових для розміщення компонентів і створення комп’ютерної системи — це корпус для ПК. Відповідно до потреб і рівня складності можна підібрати корпус для ПК з асортименту 2E і 2E Gaming, але незмінним для будь-якої моделі буде: сучасні якісні матеріали, вивірений дизайн і продумана конструкція, раціональна структура внутрішнього простору для зручного розміщення компонентів й ефективна система їх охолодження.

Базове комплектовання

Корпуси 2Е для дому та офісу мають базове комплектовання, доповнені сучасними елементами дизайну та ­технологічними складовими. В асортименті: варіанти з вбудованим блоком живлення та без, корпуси різноманітних форматів, розміру й дизайну.

Для ігрових і професійних систем

Також асортимент 2E та 2E Gaming вирізняється різноманіттям корпусів для створення ігрових систем і робочих систем дизайнерів, фахівців, що використовують високотехнологічні компоненти, для яких необхідні особливі умови під час експлуатації, зокрема активна вентиляція і відносно багато місця для розміщення в корпусі. Користувачі можуть вибрати бюджетний, середнього рівня й корпус преміумкласу для розміщення сучасних компонентів ПК.

Усі моделі 2E і 2E Gaming оснащено рознімами USB 2.0 та USB 3.0, мають ефективну вентиляцію завдяки функціональним особливостям дизайну та вбудованим вентиляторам. Прозора бічна панель з акрилу або загартованого скла, наявність ­ARGB-підсвічування та можливість керувати зміною кольорів, вбудовані концентратори та дистанційний пульт для підключення, регулювання вентиляторів – це лише неповний перелік усіх переваг корпусів 2E та 2E Gaming.

SLIM-формат

Компактний SLIM-формат 2E із зовнішнім блоком живлення та комплектом VESA — вдалий вибір для зручного закріплення корпусу безпосередньо за монітором.

2E-M400-60

2E-M400-120

DESKTOP-формат

Компактний DESKTOP-формат 2E із блоком живлення для розміщення горизонтально або вертикально на робочому столі в традиційному та сучасному дизайні з ARGB-підсвічуванням, USB Type-C для оперативного оброблення та передавання даних.

2E-S613-400

2E-S616-400

ATX-формат

Стандартні моделі корпусів ATX-формату 2E ALFA з USB 2.0/3.0 і можливістю розміщення сучасних компонентів. В асортименті 10 різноманітних моделей із вмонтованим блоком живлення й без.

2E-E130

2E-E185

2E-E185-400

2E-E190-3U

2E-E1903U-400

Мінібашти

Класичні мінібашти 2E BASIS за демократичною ціною для компактних систем із сучасним дизайном. В асортименті є корпуси з вбудованим блоком живлення та без нього, а також моделі з привабливими елементами сучасного дизайну — ARGB-підсвічуванням та прозорою бічною панеллю.

2E-RD850

2E-RD8603U-400

2E-RD860-3U

Бюджетна пропозиція

Популярна бюджетна пропозиція для заощадливих користувачів. Корпус формату ATX 2E GAMING OBERON із вбудованими RGB-вентиляторами або класична модель 2E GAMING SPARGO із ARGB-стрічкою на передній панелі.

2E-GX910

2E-GX912

Із прозорими панелями

Корпуси з прозорими бічними панелями із загартованого скла та вбудованими 120, 140, 200 мм вентиляторами. Усі вони мають ефективну систему обдуву завдяки особливостям дизайну та спеціаль­ним отворам для активного відведення нагрітого повітря. Це важливо враховувати під час створення комп'ютерної системи із компонентами, що надалі працюватимуть на максимальній потужності, адже перегрівання може спричинити зупинку або збій у роботі ПК. В асортименті є стандартні моделі 2E Gaming із класичним комплектованням та корпуси преміумкласу (серії RUNA, GALAXY, TURBO).

2E-G2107-500

2E-G2055

2E-G2057W

Меню
Каталог товаров
Каталог товаров