Segway Електросамокат Ninebot by Segway E22E

код товару: AA.00.0000.62
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Segway Електросамокат Ninebot by Segway E22E:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип Електросамокат
Діаметр коліс, дюймів (x ширина) 9 дюймів
Ландшафт Асфальт
Потужність 300 Вт / 700 Вт - макс.
Ємність 5200 а/год
Час зарядки 4 год
Максимальний пробіг 22 км
Дальність ходу на одному заряді 22 км
Основні
Тип Електросамокат
Діаметр коліс, дюймів (x ширина) 9 дюймів
Максимальний кут нахилу поверхні 15 °
Ландшафт Асфальт
Зріст користувача 120 -200 см
Електродвигун
Потужність 300 Вт / 700 Вт - макс.
Акумулятор
Ємність 5200 а/год
Час зарядки 4 год
Експлуатаційні параметри
Максимальний пробіг 22 км
Максимальна швидкість 20 км/год
Максимальна вантажопідйомність 100 кг
Дальність ходу на одному заряді 22 км
Амортизація переднє колесо
Переднє гальмо електронний та рекуперативний
Заднє гальмо ножний
Температура експлуатації -10° до +40° С
Загальні
Управління Рульове
Особливості Bluetooth
Вологозахист IPX4
Передні, задні і гальмівні світлодіодні ліхтарі
Звуковий сигнал
Два повноцінні стоп-сигнали
Подвійна система гальмування
Матеріал рами/корпусу алюмінієвий сплав
Вага 13.5 кг
Колір сірий
Розміри 102 х 43 х 113 см
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 190 мм
Висота 510 мм
Довжина 1160 мм
Вага 17.40 кг
Об'єм 0.1124 м3
Ninebot KickScooter E22E ідеально підходить для тихої поїздки на максимальній швидкості 20 км/год. Завдяки простій системі складання, E22E можна легко зберігати в автомобілі, перевозити в громадському транспорті або просто переносити однією рукою.
немає в наявності
Ніхто не прогнозував попиту на електротранспорт під час війни, проте він перевищив очікування

Україна переживає найтяжчий період своєї новітньої історії. Негативні наслідки війни відчуває кожен, навіть той, хто перебуває далеко від лінії зіткнення. Безумовно, страждає бізнес зокрема й економіка в цілому. Але для тих, хто не на фронті, правильним рішенням буде продовжувати працювати, надавати робочі місця та сплачувати податки, звісно, якщо є змога. Підтримувати економіку краї­ни дуже важливо, надто у воєнний час.

Потрібний напрям

Електросамокати – категорія, що є стійкою й демонструвала хороші результати як під час пандемії коронавірусу, так і зараз – під час війни. 

Епідемія коронавірусної хвороби й обмеження щодо пересування в громадському транспорті свого часу посприя­ли досить суттєвому збільшенню попиту на персональний електротранспорт. Наразі одним із драйверів продажу є паливна криза – тут і дефіцит, і високі ціни.

Безпека на першому місці

Якість і надійність електро­транспорту є надважливими характеристиками. Вибираючи електросамокат, користувачі хочуть отримати надійну конструкцію, безпечний акумулятор, мобільність і потужний електродвигун за невеликої ваги. Бонусом буде також безшумність руху, що зараз особливо цінно.

Електросамокати бренда Segway успішно пройшли випробування українськими дорогами саме завдяки високій якості. Кількість звернень до сервісного центру була мінімальною, а стосувалися вони частіше за все негарантійного чи післягарантійного ремонту, який ERC забезпечувала та продовжує забезпечувати завдяки наявності повного асортименту запасних частин. Адже важливе не лише гарантійне, а й післягарантійне обслуговування, навіть банальна заміна декоративних пластикових елементів, що зношуються з часом від контакту з дорогою.

Проблемою багатьох конкурентів є намагання економити, і, як наслідок, використання неякіс­них матеріалів. Конструкція таких самокатів дуже хитка, а в гонитві за маркетинговими показниками недобросовісні виробники можуть не обмежувати швидкість самоката, що несе подвійну загрозу.

Електросамокати Segway мають обмеження у швидкості до 25 км/год, що відповідає нормам країн ЄС. Враховуючи особливості конструкції, цієї швидкості цілком достатньо для пересування містом, не наражаючи себе на небезпеку. Проте обов’язково радимо придбати захисний шолом. Шоломи, а також тримачі для смартфонів, рюкзаки, сумки, додаткові акумулятори й зарядні пристрої наявні в лінійці аксесуарів Ninebot-Segway.

Розглянемо більш детально лінійку електросамокатів Segway, що генерують левову частку продажу.

Для дітей: безпека й радість

У разі придбання електро­транспорту для дітей точно не варто заощаджувати на безпеці. Серія Zing – це електросамокати, із якими діти легко та безпечно підкорюватимуть дорогу. Розміри моделей зменшено, та надійність на незмінно високому рівні, що перевірено багатьма тестами. Дитячий самокат створений саме для розважальних поїздок парком чи двориками. Швидкість обмежена до безпечної для дітей, запасу ходу цілком вистачить навіть для тривалої прогулянки. Усі чотири моделі вирізняються довговічністю і призначені для дітей від найменшого віку й до 15-17 років.

Середній сегмент: найнеобхідніше та доступне

Стильні моделі F-серії виготовлено з надміцного алюмінієвого сплаву. До того ж вони мають широкий функціо­нал за доступну ціну і здатні на все, про що міг мріяти користувач: запас ходу до 40 км, швидкість 25 км/год, складана рама й великі шини, що забезпечують комфортну їзду та високу прохідність.

Топовий сегмент: швидкість та комфорт

Найпопулярнішою є найдорожча модель у лінійці, адже вона має найбільший запас ходу, надійну міцну конструкцію, високу швидкість і потужний двигун.

Моделі G-серії «прокачають» досвід використання електросамокатів. Потужний двигун, яким оснащено самокати, забезпечить швидку та комфортну їзду. Система складання проста й гарантує неймовірну зручність під час перевезення чи зберігання. За безпеку відповідає надійна гальмівна система. Вбудований ліхтар покращує видимість на дорозі у вечірній час, водночас не заважатиме перехожим, що рухаються назуст­річ. Моделі серії G впевнено підкорюють горби та мають міцне зчеплення з дорогою.

Бюджетна серія

Асортимент самокатів для дорослих нещодавно розширено бюджетною D-серією, моделі якої мають трохи менший запас ходу та нижчу вартість.

Попит на деякі сегменти й категорії товарів, на жаль, падає, але є такі, що, попри війну, демонструють гарні результати. Однією з таких категорій є порівняно молодий напрям – електротранспорт. Найпопулярнішим продуктом цього сегменту є легкі в експлуатації електросамокати для людей будь-якого віку та будь-якої фізичної форми.

Зручне налаштування та користування

Усі продукти Segway налаштовують через додаток на смартфоні. У додатку можна активувати пристрій, пройти обов’язковий, але досить швидкий і зрозумілий інструктаж, обмежити швидкість або заблокувати пристрій. Додаток – це ще одна складова комплексної політики Segway щодо безпеки користувачів.

 

F25E

F30E

F40E

MAX G30E II

MAX G30LE II

Макс. швидкість, км/год

25

Дальність ходу, км

25

30

40

65

40

LED-дисплей

Так

Час заряджання, год

5

6,5

6,5

6

6,5

Режими

Ходьба / Eco / Стандартний / Спорт (5 / 15 / 25 / 25 км/год)

Ходьба / Eco / Драйв / Спорт (5 / 15 / 20 / 25 км/год)

Вага, кг

15,3

16,9

17,1

18

17,5

Можливість складання

Так

Шини

Пневматичні шини з камерою, 10”

Безкамерні пневматичні шини з додатковим шаром м'якої гуми, 10”

Безкамерні пневматичні шини з додатковим шаром м'якої гуми, 10”

Кут заїзду, %

10

15

20

Макс. навантаження, кг

100

120

100

Батарея, Вт·год

275

367

551

Потужність двигуна, Вт

250

300

350

Гальмівна система

Передні електронні гальма, задні дискові гальма

Передні ручні гальма, задні електронні гальма

Електросамокати – це не лише зручний персональний транспорт, який не потребує дефіцитного пального, а й чудова бізнес-можливість розширити свій продуктовий портфель товаром, який користується попитом, і продовжити працювати під час війни.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів