Головна - Іграшки та товари для дітей - Іграшки - Ігрові набори - Infinity Nado - Дзиґа Auldey Infinity Nado V серія Advanced Edition Fire Hammer Вогняний Молот

Дзиґа Auldey Infinity Nado V серія Advanced Edition Fire Hammer Вогняний Молот

код товару: EU634304H
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Дзиґа Auldey Infinity Nado V серія Advanced Edition Fire Hammer Вогняний Молот:
Основні параметри
Повний список параметрів
Вид Дзига Nado
Стать хлопчик
Вікова група 5+
Матеріал метал
пластмаса
Основні
Тип Ігровий набір
Вид Дзига Nado
Стать хлопчик
Вікова група 5+
Упаковка картонна коробка
В комплекті кільце /металлическое
основа /металлическое
пристрій запуску /магнитное
ключ для складання
Особливості Можливість прискорення дзиги набірним магнітним кільцем
Взаємозамінні компоненти
Агресивний режим
Фізичні
Матеріал метал
пластмаса
Гарантія
Гарантія 14 місяців
Параметри упаковки
Ширина 180 мм
Висота 80 мм
Довжина 280 мм
Вага 0.32 кг
Об'єм 0.0040 м3
Відкрийте для себе нові складаються дзиги Infinity Nado! За допомогою магнітного лаунчера підсильте спіннер, перш ніж запустити його на арену. Щоб увійти в режим атаки, додайте додаткове кільце на дзигу: за допомогою магнітного лаунчера, щоб встановити кільце на спіннер під час бою на арені, щоб підвищити потужність і швидкість. Коли ваш спіннер сповільниться, ви можете посилити його під час бою на арені і додати велику швидкість! Спробуйте нову стратегію, складаючи нові кільця (продаються окремо) на спіннері, щоб збільшити їх силу проти вашого супротивника. Набір складається з магнітного лаунчера, металевої підстави, що обертається, металевого кільця, яке можна додати під час бою, і інструменту для зборки.
998 грн*
немає в наявності
Де купити: Дзиґа Auldey Infinity Nado V серія Advanced Edition Fire Hammer Вогняний Молот:
Boyz.com.ua
Infinity Nado Волчок Infinity Nado V серия Advanced Edition Fire Hammer Огненный Молот
Iphouse.com.ua
Волчок Auldey Infinity Nado V серія Advanced Edition Fire Hamme Огненный Молот
Mekka
Волчок Infinity Nado V Advanced Edition Огненный Молот (Fire Hamme) (EU634304H)
kidis.ua
Волчок Infinity Nado Auldey V Advanced Edition Fire Hammer Огненный Молот (EU634304H)
Скарби (ckapbu.com)
Волчок Auldey EU634304H Infinity Nado V серия Advanced Edition Огненный Молот
Infinity Nado: Більше потужності! Крутіший батл!

П’ятий сезон Infinity Nado вражає шанувальників крутими новинками. Нові дзиґи – це вдосконалені бойові характеристики, покращені пускові пристрої, привабливий дизайн та яскраве LED-підсвічування.

Нові захопливі режими гри

Бойовий. Запустіть базову дзиґу Nado одночасно з опонентами і визначте слушний час для того, щоби додати кільце й активувати агресивний режим. Вибирайте найкращу стратегію відповідно до дій суперника, збільшуйте кількість додаткових кілець у бойовому режимі та впевнено перемагайте.

Дженга. Новий цікавий режим гри, що певною мірою схожий на настільну гру з одной­менною назвою. Проте тут треба використовувати дзиґу й додаткові кільця. Запускаєте на арену або на іншу пласку поверхню базову дзиґу Nado, а потім по черзі з суперниками додаєте до неї нові кільця, намагаючись не порушити рівновагу та контролювати обертовий момент. Програє той, хто завалить вежу.

Покращений магнітний лаунчер

Пусковий пристрій з’єднується із дзиґою за допомогою магніту й розкручує її через мотузковий механізм, надаючи максимального прискорення. Оновлені лаунчери оснащено платформою для зручного зберігання додаткових кілець Nado, аби їх не довелося шукати в найвідповідальніші моменти битви.

Гра розпочинається із запуску основної дзиґи за допомогою лаунчера. Коли дзиґа починає сповільнюватися та втрачати обертову потужність, її можна прискорити та активувати агресивний режим. Для цього пусковим пристроєм потрібно розкрутити додаткове кільце і встановити його на основну дзиґу. У такий спосіб зміниться і швидкість бойового аксесуара, і його модель поведінки на арені.

Аксесуари Infiniti Nado постійно вдосконалюють, і кожне оновлення збільшує можливості для реалізації нових ідей і стратегій ведення бою. Битви дзиґ безпечні та не менш цікаві, ніж комп’ютерні онлайн-ігри. Завдяки ним діти покращують спритність і швидкість, формують стратегічне мислення та вдосконалюють знання законів фізики.

Дзиґи V серії Advanced Edition

Нові дзиґи дають змогу змінювати характер ведення бою та додавати потужності основній дзизі безпосередньо під час ігрового процесу. Базові дзиґи серії Advanced Edition складаються із двох частин: основної дзиґи та додаткового магнітного кільця. Обидві частини є складовими ігрових наборів. У наборах, крім іншого, також є магнітний лаунчер, ключ для збирання дзиґи та інструкція.

Особливості дзиґ серії Advanced Edition:

  • можливість додаткового прискорення дзиґи магнітним кільцем
  • взаємозамінні компоненти
  • агресивний режим
  • Рекомендований вік 5+
  • Матеріал метал, пластик

Дзиґа Auldey Infinity Nado V серія Advanced Edition Ares' Wings, Крила Ареса

Код товару: EU634301H

Має гострі зубчики по периметру диска. Постійно штовхає суперника, змушує його гальмувати й зупинятися.

Дзиґа Auldey Infinity Nado V серія Advanced Edition Fiery Dragon, Вогняний Дракон

Код товару: EU634302H

Неперевершена дзиґа для стратегій нападу. Має потужні атакувальні характеристики.

Дзиґа Auldey Infinity Nado V серія Advanced Edition Cracking Sword, Швидкий Меч

Код товару: EU634303H

Швидкий Меч — це дзиґа, потужні удари якої сконцентровано на виступах бойового кільця.

Дзиґа Auldey Infinity Nado V серія Advanced Edition Fire Hammer, Вогняний Молот

Код товару: EU634304H

Має масивне сталеве кільце, що допомагає наносити максимально критичні ушкодження.

Дзиґи V серії Deluxe Edition

Дзиґи Deluxe Edition V серії мають яскравий дизайн, більший розмір та аеродинамічну будову кілець, що дає змогу їм обертатися ще швидше. Водночас яскраве LED-підсвічування робить битви видовищними й епічними. Спеціальний магнітний пусковий пристрій цієї серії прискорює дзиґи краще за класичні лаунчери, тож перемагати з ним легше.

Базова дзиґа серії Deluxe Edition складаєть­ся із двох частин: основної дзиґи та додаткового магнітного кільця. Обидві частини є складовими ігрових наборів, у яких також є магнітний лаунчер, інструмент для збирання дзиґи та інструкція. Крім того, дзиґи комплектують двома батарейками LR44 для підсвічування.

Особливості дзиґ V серії Deluxe Edition:

  • можливість додаткового прискорення магнітним кільцем
  • взаємозамінні компоненти
  • агресивний режим
  • LED-підсвічування
  • Рекомендований вік 5+
  • Матеріал метал, пластик

Дзиґа Auldey Infinity Nado V серія Deluxe Edition Ares' Wings, Крила Ареса

Код товару: EU634401H

Ця дзиґа постачається з оригінальним магнітним пусковим пристроєм, що полегшує процес підготовки до бою. Із таким лаунчером дзиґу можна багаторазово перезапускати безпосередньо під час битви. Основна перевага Крил Ареса — вміння підтримувати рівновагу.

Дзиґа Auldey Infinity Nado V серія Deluxe Edition Fiery Dragon, Вогняний Дракон

Код товару: EU634402H

Вогняний Дракон належить до дзиґ атакувального типу. Враховуючи переваги спеціального магнітного лаунчера, із цією дзиґою без остраху можна протистояти найсильнішим суперникам і знати, що перемога не забариться.

Арена Auldey Infinity Nado V Deluxe Battle Set

Гра на арені Infinity Nado — це стрімка і вражаюча битва, в якій необхідно продумати кожний крок, намагатися бути попереду супротивників, вміти бездоганно користуватися своїм лаунчером і дзиґою. Арени виготовлено з високоякісного ударостійкого пластику, що безпечний для здоров’я дітей. Завдяки високим бортам арени дитина не травмується під час запуску дзиґи.

Збирайте ще більше додаткових кілець, створюйте неймовірно потужні дзиги для ще більш захопливих битв. Додаткові дзиги та кільця продаються окремо.

Комплектовання: магнітний пристрій для запуску (2 шт.), основна дзиґа DELUXE (2 шт.), набірне кільце DELUXE (2 шт.), ключ для збирання 2 (шт.), арена, батарейки LR44 (4 шт.), інструкція.

Особливості Auldey Infinity Nado V Deluxe Battle Set:

  • можливість додаткового прискорення магнітним кільцем;
  • взаємозамінні компоненти;
  • агресивний режим;
  • LED-підсвічування.

Арена Auldey Infinity Nado V Deluxe Battle Set із двома дзиґами Ares' Wings vs Fiery Dragon, Крила Ареса проти Вогняного Дракона

Код товару: EU634806H

Набір призначений для двох гравців і містить одразу дві топові дзиґи Deluxe Edition V серії — Крила Ареса та Вогняний Дракон. Що переможе: неповторна рівновага чи потужна атакувальна міць?

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів