ARDESTO Bagheria [480 мл, Misty blue, керамііка]

код товару: AR2948BGC
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики ARDESTO Bagheria [480 мл, Misty blue, керамііка]:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип чашка
Кількість предметів 1 шт
Об`єм 480 мл
Матеріал кам’яна кераміка
Основне
Тип чашка
Кількість предметів 1 шт
Об`єм 480 мл
Матеріал кам’яна кераміка
Використання у НВЧ
Додаткове
Колір синій
Гарантія
Гарантія 1 місяць
Параметри упаковки
Ширина 110 мм
Висота 80 мм
Довжина 110 мм
Вага 0.47 кг
Об'єм 0.0010 м3
Чашка Ardesto серії Bagheria синього кольору об’ємом 480 мл. Виготовлена зі 100% екологічно чистої кераміки. Підходить для використання в мікрохвильовій печі. Не підходить для миття у посудомийній машині.
95 грн*
є в наявності
* Рекомендована роздрібна ціна
Де купити: ARDESTO Bagheria [480 мл, Misty blue, керамііка]:
Інтернет магазини
Comtrading
Чашка Ardesto Bagheria, 480 мл, Misty blue, керамика
Exe.ua
Чашка Ardesto Bagheria, 480 мл, Misty blue, кераміка (AR2948BGC)
I-posud.com.ua
Чашка керамическая 480 мл Ardesto Bagheria AR2948BGC
Iposuda.com.ua
Чашка Ardesto Bagheria AR2948BGC (480 мл)
Itbox
Чашка Ardesto Bagheria 480 мл Misty Blue (AR2948BGC)
Національні мережі
24 Moyo.ua
Чашка Ardesto Bagheria 480 мл, Misty blue (AR2948BGC)
Epicentr
Чашка Bagheria Misty blue 480 мл AR2948BGC Ardesto
Керамічний посуд ARDESTO для особливої атмосфери

Використання стильного сучасного посуду ARDESTO в сервіруванні – найкраща ознака гостинності. Коли хочеться створити особливу атмосферу, варто ретельно продумати зокрема сервірування столу, частиною якого є посуд й столові прибори.

Вишукані кольори

Традиційно для сервірування використовують яскраві кольори та класичний білий. Керамічний посуд ARDESTO чудово підходить для сервірування як святкового, так і щоденного столу. Кольори, які гармонійно комбінуються між собою та дають змогу створювати різні варіанти кольорових поєднань.

Кольорова кераміка користується величезною популярністю в споживачів. Такий посуд має яскравий дизайн і вражає своєю вишуканістю.

Тренд на все натуральне

Як відомо, керамічний посуд виготовляють зі спеціального різновиду глини. А глиняний посуд людство використовує з давніх часів. Незважаючи на широкий вибір сучасних матеріалів, кераміка залишається серед фаворитів. Що ж робить її такою особливою?

Кераміка – це на 100 % екологічно чистий матеріал, що під час нагрівання не виділяє жодних шкідливих сполук і не вступає в хімічні реакції. А це означає, що подані в такому посуді страви повністю безпечні для здоров’я.

Переваги кераміки

Важлива перевага кераміки – вона нагрівається плавно та рівномірно, а тому дуже довго утримує тепло. Якщо налити в глибоку керамічну тарілку суп, він залишатиметься гарячим набагато довше, ніж у звичайній тарілці. До того ж кераміка може витримувати високі температури (до 450 °C). У такому посуді без жодних обмежень можна розігрівати їжу як у духовій шафі, так і в мікрохвильовій печі.

Кераміка легко миється в теплій воді з використанням мийного засобу. Завдяки глазурованій поверхні вона швидко сохне, а на поверхні не залишаються розводи або плями. До посудомийної машини її теж можна завантажити – жодної шкоди ані для посуду, ані для пристрою.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів