Home - Toys & Goods for Kids - Toys - Game Figures and Accessories - Fortnite - Колекційна фігурка Legendary Series Drift - Stage 5 S5

Fortnite Колекційна фігурка Legendary Series Drift - Stage 5 S5

SKU: FNT0283
Previous
Next
Technical characteristics Fortnite Колекційна фігурка Legendary Series Drift - Stage 5 S5:
Main features
Full list of features
Type game figurines
playset
Kind set
figure
Series Legendary
Age suitability 8 y.o.+
Dimensions 15 cm (height)
Material plastic
Key features
Type game figurines
playset
Kind set
figure
Series Legendary
Age suitability 8 y.o.+
Piece Count 8 pc(s)
Dimensions 15 cm (height)
Power supply no batteries required
Material plastic
Packaging opened package
Features moving parts of the body
set is compatible with toys of this series
Package Contents 1 figure
2 tools
2 weapons
1 skateboard
cube
1 grenade
Warranty
Warranty 14 days
Package dimensions
Width 280 mm
Height 200 mm
Length 50 mm
Weight 0.24 kg
Volume 0.0028 m3
Type: game figurines, playset; Kind: set, figure; Series: Legendary; Age suitability: 8 y.o.+; Dimensions: 15; Material: plastic.
out of stock
Fortnite. Безмежність у грі

Вже давно Fortnite – це дещо більше ніж онлайн-гра, адже вона пропонує багато різноманітних можливостей. Висадитися на ігровому острові та спробувати завоювати звання найсильнішого гравця чи найсильнішої команди. Разом із друзями провести весело дозвілля, переглядаючи фільми та концерти. Або зійтися в битві з бурею, кинувши виклик навалі чудовиськ. Jazwares регулярно створює точні іграшкові копії світу Fortnite. Адже щосезону розробники додають нові косметичні предмети, скіни (зовнішній вигляд героя) та нових героїв.

Про ігрові режими

У Fortnite чотири основні режими гри, з-поміж яких кожен гравець зможе вибрати той,що підходить йому найбільше.

«Королівська битва»

Тут перемагає той, хто після битви залишиться непереможеним. Тож стрибайте з бойового автобуса, спускайтеся на острів і спробуйте протриматися довше за інших гравців. Або об’єднайтеся зі своїми друзями чи випадковими гравцями і спробуйте бути кращими за інші команди. І не забувайте будувати споруди – допоможуть дерево, цегла та метал. У цьому режимі завжди чекає щось нове: предмети, зброя, транспорт, допоміжні режими, особливі події та сезони. Кожен сезон має певну тему, яка задає тон усьому, що відбувається на острові – на зразок «шпигунських ігор» або «повені».

«Творчий режим»

Творчий режим є доповненням до «Королівської битви» й дає змогу створити власний острів – із власними іграми і правилами – та запросити друзів! У творчому режимі є всі необхідні засоби для створення ігор та власних декорацій. Вирішіть, що хочете створити – і вперед. Оформіть острів на свій смак і насолодіться його красою разом із приятелями або оцініть творчі пориви інших учасників спільноти Fortnite.

«Битва з бурею»

У «Битві з бурею» випаде нагода дослідити величезний світ, що руйнується, й разом з іншими гравцями відбиватися від навали чудовиськ. Здолавши цих монстрів – Мозгляків, гравці поступово ставатимуть сильнішими, збираючи здобич, створюючи зброю та збільшуючи колекцію героїв. Будуйте базу, зміцнюйте її, влаштовуйте пастки і стримуйте натиск Мозгляків.

«Королівська вечірка»

«Королівська вечірка» – це додатковий режим всередині «Королівської битви». «Королівська вечірка» – це абсолютно новий простір, що постійно змінюється. Тут не потрібно боротися, тут взагалі не потрібно ні про що турбуватися – можна просто розслабитися й чудово проводити дозвілля. З-поміж розваг – повітряна смуга перешкод, перегони на катерах, перегляд фільмів та навіть концерти зірок музичної сцени! До речі, віртуальний концерт репера Тревіса Скотта в Fortnite «відвідали» рекордні 15,2 млн глядачів. Також до гри постійно залучаються відомі зірки популярних кінострічок, а також музичного Олімпу. Усі ці можливості приваблюють ще більше нових гравців та утримують ветеранів, наразі їх кількість перевищила 350 мільйонів.

Колекційна фігурка Jazwares Fortnite Legendary Series

Вдосконалюйте ігровий рівень разом з ігровими фігурками. Ці рухомі іграшки заввишки 15 см і мають понад 36 точок артикуляції. Їх виконано з неймовірною деталізацією, вони є точною ліцензійною копією відомих скінів героїв Fortnite. У комплекті, крім ігрової фігурки, є повний бойовий комплект для відтворення «Королівської битви» за власним сценарієм: інструмент для збирання ресурсів, зброя та різноманітні аксесуари, що притаманні обраному персонажу. Влаштовуйте власні баталії, відтворюйте найепічніші пози, демонструйте улюблений танок разом із фігурками героїв Legendary Series.

Особливості:

  • до 40 точок артикуляції;
  • висота фігурки 15 см;
  • знімні обличчя;
  • велика кількість бойових аксесуарів.

Max Level Figure Omega Purple

Код товару: FNT0237

Omega Purple – ідентична копія персонажа гри. Має 40 точок артикуляції, завдяки чому може відтворити найепічнішу позу або танок.

Герой: Omega вбраний у чорний костюм із неоновими вставками, а його очі змінюють колір, що додає персонажу оригінальності. Хто Омега, а хто Альфа? Цей набір імітує п’ять ступенів апгрейду персонажа (поступово додають обладунки).

Комплектовання: фігурка Omega Purple (1 шт.), інструмент (1 шт.), зброя (1 шт.), броня, посібник колекціонера.

Eternal Voyager S5

Код товару: FNT0134

Eternal Voyager – інопланетна істота, яка, ймовірно, зайняла місце космонавта. Його череп палає полярним полум’ям, але стиль вбрання цілком схожий на костюм космонавта. Він злий темний вбивця, який переслідує й забирає душі.

Герой: Енфорсер, ідентична копія персонажа гри. Має 37 точок артикуляції, завдяки чому може легко відтворити найепічнішу позу або танок.

Комплектовання: фігурка Eternal Voyager (1 шт.), зброя (2 шт.), шолом (3 шт.), граната (1 шт.), пульт (1 шт.).

X-Lord Scavenger S5

Код товару: FNT0129

Стильний шолом із шипами... Це ще одна мода, якої ми варті? Для X-Lord це звичайний атрибут. Але постає запитання: отвори на шоломі потрібні для дихання або щоби бачити?

Герой: X-Lord – Scavenger, ідентична копія персонажа гри. Має 40 точок артикуляції, завдяки чому може відтворити найепічнішу позу або танок.

Комплектовання: фігурка X-Lord Scavenger (1 шт.), інструменти (2 шт.), рюкзак (1 шт.), зброя (3 шт.), аксесуари (1 шт.), посібник колекціонера.

P-1000 S6

Код товару: FNT0469

P-1000 – це механічний варіант Пілі, створений Джонсі як вибачення за те, що він випадково зробив із нього смузі. Його ім’я – P-1000 – це натяк на Т-1000, робота-вбивцю із франшизи «Термінатор».

Герой: P-1000, ідентична копія персонажа гри. Має 22 точки артикуляції, завдяки чому може відтворити найепічнішу позу або танок.

Комплектовання: фігурка P-1000 (1 шт.), інструмент (1 шт.), зброя (2 шт.), аксесуари (3 шт.), плащ (1 шт.), посібник колекціонера.

Drift Stage 5 S5

Код товару: FNT0283

Drift носить маску Kitsune – легендарної лисиці з японських легенд. Зазвичай їх зображують розумними тваринами з паранормальними здібностями. Drift опинився на острові Fortnite випадково, у нього таємниче минуле і здатність керувати силою блискавки.

Герой: Drift, ідентична копія персонажа гри. Має 40 точок артикуляції, завдяки чому може відтворити найепічнішу позу або танок.

Комплектовання: фігурка Drift (1 шт.), зброя (2 шт.), скейтборд (1 шт.), куб (1 шт.), граната (1 шт.), інструменти (2 шт.).

Колекційна фігурка Jazwares Fortnite Solo Mode

Яскраві артикульовані фігурки серії Solo Mode, що точно та детально відображають культові образи віртуальних героїв онлайн-гри. Абсолютно всі персонажі серії рухомі в суглобах, мають понад 25 точок артикуляції, тому легко відтворюють будь-яку епічну емоцію чи Fortnite-танок. Фігурки героїв заввишки 10,5 см, вони чудово взаємодіють із різноманітним Fortnite-приладдям, зокрема з матеріалами для будівництва, планерами, транспортом тощо. У комплекті є фігурка та інструмент.

Особливості:

  • до 28 точок артикуляції;
  • висота фігурки 10,5 см;
  • бойовий інструмент.

Tempest S6

Код товару: FNT0600

Після того, як він позбувся свого смертного тіла в самому Оці Бурі, його руки та голова мають дивний вигляд: наче шторм, що вирує всередині. Це робить його непомітним під час шторму.

Герой: Tempest, ідентична копія персонажа гри. Має 28 точок артикуляції, завдяки чому може відтворити найепічнішу позу або танок.

Комплектовання: фігурка Tempest (1 шт.), зброя (1 шт.).

Yond3r S6

Код товару: FNT0605

Справжній DJ із гри Fortnite. Ім’я – натяк на зону Yonder Yard на південному заході карти Battle Royale. Його називають так через те, що DJ Yond3r перетворив частину цього місця на танцювальний клуб.

Комплектовання: фігурка Yond3r (1 шт.), аксесуар.

Bone Wasp S6

Код товару: FNT0604

Його ім’я походить від назви хижої Оси, яка жалить ворогів. Обличчя прикрите дерев’яною маскою зі злими очима й гострими іклами. Його стильне та сучасне вбрання прикрашене зображенням Оси. Хто знає, може під злою маскою ховається звичайний підліток?

Герой: Bone Wasp, ідентична копія персонажа гри. Має 28 точок артикуляції, завдяки чому може відтворити найепічнішу позу або танок.

Комплектовання: фігурка Bone Wasp (1 шт.), зброя (1 шт.).

Колекційна фігурка Jazwares Fortnite International Vending Machine

Нові ігрові набори мають вигляд торговельних автоматів з онлайн-гри. Багато лута не буває! На відміну від Лут Лами, це пакування відкрите, тож можна одразу побачити весь бойовий комплект та аксесуари обраного персонажа з гри. Також у наборі є матеріали для будівництва й наліпка-графіті.

У наборах Vending Machine представлені нові артикульовані фігурки серії Solo Mode, що точно й детально відображають культові скіни, зброю й аксесуари.

Абсолютно всі персонажі серії рухомі в суглобах, мають понад 25 точок артикуляції, тому легко відтворять будь-яку епічну емоцію, позу чи танок із гри Fortnite. Фігурки героїв заввишки 10,5 см, вони чудово взаємодіють із різноманітним Fortnite-приладдям, зокрема з матеріалами для будівництва, бойовими автобусами, іншим транспортом тощо.

У комплекті: фігурка, зброя, аксесуари, будівельні матеріали з графіті та унікальний стікер із зображенням обраного персонажа.

X-Lord

Код товару: FNT0499

Стильний шолом із шипами... Це ще один тренд, якого ми варті? Для X-Lord це звичайний атрибут. Але постає запитання: отвори на шоломі потрібні для дихання або щоби бачити?

Комплектовання: фігурка X-Lord 10,5 cм (1 шт.), зброя (9 шт.), аксесуари (2 шт.).

Fallen Love Ranger

Код товару: FNT0498

Зустрічаємо новий скін Fallen Love Ranger. Його тіло – граніт, що має демонічний вигляд завдяки ріжкам.

Комплектовання: фігурка Fallen Love Ranger 10,5 cм (1 шт.), зброя (9 шт.), аксесуари (2 шт.).

Ігровий набір Jazwares Fortnite Feature Vehicle RC Baller

Код товару: FNT0381

Рушайте та стріляйте наліпкою будь-де та в будь-що. Хутчіш до перемоги, керуючи новим всюдихідним RC Baller. Подорож світом Fortnite ще ніколи не була такою веселою та динамічною.

Водій цього транспортного засобу – Гібрид – мутант-ящірка, одягнена в червоний халат, чорний пояс і наплічник. Поступово одяг розривається, а з-під нього починає проглядатися зелена плоть. Наприкінці побачимо ящірку, схожу на інопланетну нечисть.

Комплектовання: джойстик дистанційного керування (1 шт.), фігурка Hybrid ІІ покоління (1 шт.), транспортний засіб RC Baller (1 шт.).

Дальність сигналу: 25 м

Додатково до комплекту потрібні батарейки ААА (3 шт.).

Колекційна фігурка Jazwares Fortnite Deluxe Vehicle Battle Bus

Код товару: FNT0380

Із чого починається Королівська Битва Fortnite? Звісно, із десантування з Бойового автобуса, який пролітає над островом Fortnite. Виберіть влучний момент для стрибка і відтворюйте сцени з улюбленої гри, влаштовуйте справжні битви! Це чудове доповнення до колекції.

Комплектовання: фігурка Рекрут Джонсі (1 шт.), бойовий автобус (1 шт.), спущена повітряна куля (1 шт.), канатні мотузки (4 шт.).

У комплекті є демонстраційні батарейки АА (2 шт.).

Menu
Products catalog
Products catalog