Попереднє
Наступне
Технічні характеристики ASUS PG259QN 24.5":
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип пристрою монітор
Призначення для ігор
Діагональ екрану 24.5 "
Підтримка сторін 16:9
Тип матриці IPS
Рекомендована роздільна здатність 1920x1080 (Full HD)
Контрастність (статична) 1000:1
Яскравість екрану 400 кд/м2
Час реакції 1 мс
Кут огляду по вертикалі 178 °
Кут огляду по горизонталі 178 °
Входи Display Port
USB3.0 /2 шт
3.5mm Mini-Jack
Поворотний екран +25° ~ -25°
Основні
Тип пристрою монітор
Призначення для ігор
Діагональ екрану 24.5 "
Підтримка сторін 16:9
Тип матриці IPS
Технічні характеристики
Рекомендована роздільна здатність 1920x1080 (Full HD)
Контрастність (статична) 1000:1
Яскравість екрану 400 кд/м2
Час реакції 1 мс
Частота оновлення 360 Гц (max)
Кут огляду по вертикалі 178 °
Кут огляду по горизонталі 178 °
Глибина кольору 10 біт
Глибина кольору 1073.7 млн. кольорів
Розмір пікселя 0.283 мм
Роз`єми
Входи Display Port
USB3.0 /2 шт
3.5mm Mini-Jack
HDMI 1 шт
Функціональні можливості
Гніздо для замка Kensington
Технології G-Sync
Flicker free
GamePlus
Low Blue Light
GameVisual
HDR (High Dynamic Range)
HDCP
Додатково
Настінне кріплення VESA 100x100
Споживана потужність 27 Вт
Додатково Aura Sync lighting effect
Кут нахилу від -5 до +20°
Регулювання по висоті 120 мм
Поворотний екран +25° ~ -25°
Вага 7.1 кг
Гарантія
Гарантія 36 місяців
Параметри упаковки
Ширина 250 мм
Висота 420 мм
Довжина 680 мм
Вага 9.75 кг
Об'єм 0.0714 м3
Компанія ASUS представляє ігровий монітор ROG Swift 360 Hz PG259QN на базі швидкої IPS-панелі формату Full-HD (1920x1080 пікселів). Орієнтований на кіберспортсменів, він володіє безпрецедентно високою частотою оновлення екрану (360 Гц), низьким часом відгуку (1 мс) і підтримкою технології адаптивної синхронізації NVIDIA G-SYNC. Дану модель також відрізняє оригінальний дизайн в геймерском стилі серії ROG.
немає в наявності
Самий швидкісний кіберспортивний монітор

Компанія ASUS представляє ігровий монітор ROG Swift 360 Hz PG259QN на базі швидкої IPS-панелі формату Full-HD (1920x1080 пікселів). Орієнтований на киберспортсменов, він володіє безпрецедентно високою частотою оновлення екрану (360 Гц), низьким часом відгуку (1 мс) і підтримкою технології адаптивної синхронізації NVIDIA G-SYNC. Дану модель також відрізняє оригінальний дизайн в геймерском стилі серії ROG.

Що подарувати геймеру на Новий рік?

Новий рік – це завжди очікування на диво та подарунки, особливо якщо рік видався таким скупим на позитивні емоції, як цей карантинний 2020-й. Тому ми зробили невелику добірку з варіантами, чим порадувати друзів-геймерів або себе улюбленого, і добре провести свята, а з ними й прийдешній локдаун.

Мабуть, найпопулярнішим варіантом подарунка для геймера виступає ігрова периферія. Причому, не важливо, чи ми говоримо про геймера про-рівня або про любителя-новачка – комплект якісної периферії або окремо взяті клавіатура, мишка чи гарнітура може істотно потішити шанувальників шутерів, бродилок або симуляторів.

Серед гарнітур найбільш універсальним подарунком стане ROG Strix Go 2.4, тому що підключити її можна як до комп’ютера, так і до консолі, Nintendo Switch або смартфона, за умови наявності в них роз’єму USB Type-C.

Ігрові мишки ROG Pugio II та ROG Strix Impact II порадують геймерів не тільки стильним зовнішнім виглядом, зручними пружними кнопками й свічами з можливістю швидкої заміни, а й можливістю позбутися дротів, не втрачаючи в якості підключення – обидві мишки крім дротового режиму підтримують з’єднання через Bluetooth або за допомогою компактного донгла 2,4 ГГц.

Доповнити концепцію універсальності та компактності ігрового місця зможе механічна клавіатура без виділеного цифрового блоку ROG Strix Scope TKL Deluxe, яка сподобається геймерам свічами Cherry MX, яскравим RGB-підсвічуванням і стильним впізнаваним дизайном Republic of Gamers, а остаточно підкорить наявністю в комплекті зручної підставки під зап’ястя. Приємний момент – усю вищезгадану периферію зараз можна купити під ялинку за акційними цінами.

Новорічним подарунком, який потішить відразу всіх членів родини, з легкістю стане новий роутер. Особливо, якщо вибрати модель із підтримкою нового стандарту Wi-Fi 6, який забезпечує стабільну й швидку роботу навіть при великій кількості підключень.

Крім того, при виборі геймерських моделей роутерів, наприклад RT-AX86U або RT-AX82U, користувач отримує додаткові "фішки" у вигляді фірмових технологій надання пріоритетності трафіку за типом вмісту або пристрою, захисту від кібератак, функції батьківського контролю й багато іншого. Ну а якщо душа жадає геймінгу на максималках навіть у роутері – у моделях GT-AX11000 і GT-AC5300 можна знайти повний пакет ігрових функцій – Game Radar, Game Boost, GPN і багато інших, які забезпечать максимально швидке й стабільне підключення під час усієї ігрової сесії.

Подарунком, який сміливо можна назвати найкращим та особливим, точно стане ігровий монітор. Навіть якщо цілитися не в найдорожчу модель, на сьогоднішній день можна вибрати дуже збалансований за технічними характеристиками монітор, з яким будь-яка гра розкриється по-новому. Швидкі матриці з 1 мс відгуку, висока роздільна здатність, стильний ігровий дизайн і наявність спеціальних геймерських утиліт робить монітори серії ASUS TUF Gaming оптимальним вибором із точки зору характеристик, а новорічні знижки на моделі VG279Q1A і VG27AQ просто не залишають шансу оминути таку привабливу ​​пропозицію.

Для тих, хто шукає безкомпромісний подарунок, щоб раз і назавжди підкорити серце геймера, потрібно щось особливе. Наприклад – перший у світі монітор із частотою оновлення екрана 360 Гц – PG259QN. Цей монітор – просто зосередження всіх можливих новітніх технологій у галузі моніторів для ігор, крутіше нього є тільки та ж модель з індексом PG259QNR, у яку додатково додано ексклюзивну технологію NVIDIA REFLEX. З її допомогою, а також підключивши сумісну мишку (на сьогоднішній день їх ще зовсім мало, але у продажу вони вже є, наприклад ROG Chakram Core) можна точно відстежити й мінімізувати затримки реакції системи.

Великий асортимент геймерської продукції дозволяє вибирати подарунки на будь-який смак і гаманець, тому головне підходити до цього завдання з бажанням ощасливити близьку людину, з огляду на її інтереси, запити й захоплення.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів