Главная - Игрушки и товары для детей - Игрушки - Игровые фигурки и принадлежности - Roblox - Игровая коллекционная фигурка Game Packs Star Sorority: Enchanted Evening W6

Roblox Игровая коллекционная фигурка Game Packs Star Sorority: Enchanted Evening W6

код товара: ROG0174
Предыдущее
Следующее
Технические характеристики Roblox Игровая коллекционная фигурка Game Packs Star Sorority: Enchanted Evening W6:
Основные параметры
Полный список параметров
Тип игровые фигурки
Вид набор
фигурка
Серия Game Packs
Рекомендованный возраст от 6 лет
Размеры 8 см (высота)
Материал пластмасса
Основные
Тип игровые фигурки
Вид набор
фигурка
Серия Game Packs
Рекомендованный возраст от 6 лет
Количество 2 шт (фигурки) + аксессуары
Размеры 8 см (высота)
Питание не требует батареек
Материал пластмасса
Упаковка открытая упаковка
Особенности подвижные части тела
совместимы и взаимозаменяемы с частями от других оригинальных фигурок Roblox
Комплектация 2 фигурки
аксессуары
контрольный список коллекционера
эксклюзивный код для получения предметов в игре «ROBLOX»
Гарантия
Гарантия 14 дней
Параметри упаковки
Ширина 50 мм
Высота 230 мм
Длина 170 мм
Вес 0.12 кг
Объем 0.0020 м3
Леди Селена и принц Харун планируют провести королевский бал для студентов Asprince Import Inc.'s Star Sorority, и им нужна ваша помощь в выборе идеального наряда! Комбинируйте ваши любимые аксессуары, прически и многое другое, чтобы создать образ, соответствующий их благородному статусу, а затем будьте готовы провести сказочный вечер со всеми вашими друзьями в замке!
нет в наличии
Поринь у пригоди з найбільшою спільнотою Roblox

Roblox – це глобальна онлайн-платформа, де щодня збираються мільйони людей, щоби грати, фантазувати, створювати, обмінюватися досвідом у захопливих, унікальних, створених власноруч 3D-світах. Ігрові жанри тут так само безмежні, як і уява самих гравців.

Фігурки – прототипи персонажів зі всесвіту Roblox. Іграшки можна не лише колекціонувати, а й використовувати задля гри, відтворюючи улюблені ігрові сцени чи вигадуючи власні. Деталі фігурок можна міксувати та міняти місцями, щоразу отримуючи нову іграшку.

Купуючи іграшку Roblox, гравець отримує унікальний код, що відкриває в грі особливий аксесуар, який неможливо купити за робакси на онлайн-платформі. Такі аксесуари збільшують цінність персонажів та роблять їх ще більш унікальними.

Мільйони світів і неповторні персонажі

Бажаєте взяти участь в епічній рольовій пригоді та поборотися із суперниками зі всього світу? Виграти автомобільні перегони чи вразити всіх на показі мод? Стати супергероєм чи створити будинок мрії? А може хочеться відпочити й поспілкуватися з друзями? Кількість різноманітних світів, створених Roblox-спільнотою, зростає щодня. А це дає змогу постійно відкривати щось нове та поринати в небачені раніше пригоди.

Застосуйте весь свій креатив та покажіть власний неповторний стиль світові. Налаштуйте аватар за допомогою ­найрізноманітніших елементів: облич, капелюхів, сорочок тощо. Каталог предметів, які можна використати для свого персонажа, постійно розширюється, але якщо комусь цього буде замало, то можна збільшити гардероб за допомогою унікального коду, що є в комплекті кожної іграшки Roblox.

Грaйте разом, коли забажаєте

Roblox стирає кордони та наближає гравців один до одного, адже платформа доступна для безкоштовного завантаження та гри на всіх сучасних ПК, Mac, планшетах та смартфонах на iOS чи Android, на пристроях Amazon, Xbox One, Oculus Rift та HTC Vive. Можна грати зі своїми друзями та з мільйонами інших гравців. Лише в Україні щомісяця на Roblox збираються майже два мільйони користувачів.

Онлайн-платформа Roblox – це ще й можливість спілкуватися з друзями по всьому світі, використовуючи функції чату, приватні повідомлення та групи. Більше половини опитаних користувачів зазначили, що під час пандемії вони не втратили контакт із друзями та знайомими (а подеколи й збільшили кількість часу разом) завдяки Roblox, що об’єднує понад 160 мільйонів людей.

Ігрова фігурка Jazwares Roblox Core Figures

Сподобаються тим, хто шукає фігурки знакових героїв і розробників ігор із віртуального світу Roblox. У комплекті є фігурка, аксесуари, посібник колекціонера та секретний код для застосування у віртуальній грі.

Fantastic Frontier: Gold Corrupted Knight W6

Код товару: ROG0172

Не сумнівайтеся в могутності цих неповоротких ворогів. Вони одержимі незбагненною магією Жаху, яку можна знайти лише в Fantastic Frontier Spectrabox. Якщо зануритися в історію, можна дізнатися, що колись вони були благородними лицарями, чиї людські душі були знищені й змінені на злий та грізний дух.

Fantastic Frontier: Guardian Set W8

Код товару: ROB0329

Навіть найсміливіші тремтітимуть від погляду будь-якого воїна, що носить цей легендарний броньований костюм з епічної пригодницької гри SpectraBox's Fantastic Frontier. Його справжнє походження лишається таємницею. Як великий Eyeman дістав його? Що сталося з героєм, якому він належав? Відповіді на ці запитання ще доведеться знайти.

Ghost Simulator: Luna W6

Код товару: ROG0171

Luna – універсальний талановитий агент із гри Ghost Simulator BloxByte Games. Вона відома надзвичайними дослідницькими здібностями, брала участь у кількох секретних місіях під прикриттям, щоби покласти край вторгненням привидів. Пристрасті розпалилися, наче вулкан під час виверження, коли її зрадив друг Блейх. Тож вона вирішила взяти боротьбу з привидами у свої руки.

Megaminer W8

Код товару: ROB0331

Цей шахтар готовий до всього, що може трапитися в нього на шляху: від потоків лави до жертв, які потрапили в пастку. Аби копати далі, ніж будь-хто до цього, йому потрібні тільки кирка, візок і жменька дорогоцінних каменів. Він перетворить кілометри породи на такі скарби, що не можна навіть уявити. Хутчіш за ними!

PeZsmistic, the Dread Talon W8

Код товару: ROB0332

Частково курча-стімпанк, частково пірат-чарівник, але на сто відсотків – легенда. PeZsmistic, також відомий як Dread Talon, – це ветеран-розробник Roblox, цифровий художник у 2D/3D і творець популярної науково-фантастичної сенсації Be an Alien. Що спільного між його позаземними істотами та іграми? Усі вони з інших світів.

Star Sorority: Bee Wrangler W8

Код товару: ROB0333

У зоряному клубі Asprince Imports Inc. найкращим є той, хто зможе вразити найбільше. Якщо не дивують незвичні зачіски й чарівні аксесуари Bee Wrangler, то точно приголомшать трюки її милої бджоли. Важко втриматися від бажання осідлати цю рожево-фіолетову комаху й розпочати чудову подорож. Прокладіть шлях до подіуму і здивуйте всіх останніми модними тенденціями.

Tower Defense Simulator W8

Код товару: ROB0334

Завжди бракуватиме друзів і військової потужності, якщо сподіваєтеся пережити зомбі-апокаліпсис у симуляторі Tower Defense Paradoxum Games. Установіть часових за периметром, щоби збити агресію орди, а потім вибивайте тих, хто залишився, за допомогою стрільця. За правильної стратегії зможете пережити ще одну навалу зомбі.

Jailbreak: Secret Agent W8

Код товару: ROB0330

Звільнений із в’язниці секретний агент Бадімо – людина-загадка. Звідки він має урановий стрижень, що знаходиться в нього в портфелі, і для чого він йому потрібен? Для самооборони? Тільки перебуваючи поруч із ним можна дізнатися, які секрети він приховує й на чиєму він боці.

Ігрова фігурка Jazwares Roblox Imagination Figure Pack

Це нові деталізовані 10-сантиметрові ігрові фігурки персонажів зі світу Roblox. Залежно від моделі вони мають більшу кількість точок артикуляції (до 12). Відтепер фігурки більш рухливі, що створює додаткові можливості під час гри та для відтворення епічних поз. Разом з іграшками цієї серії було впроваджено новий тип коду із зображенням ексклюзивного віртуального скіна, що буде доступний після активації в онлайн-грі Roblox.

Clawed Companion W8

Код товару: ROB0357

Що можна витягнути за допомогою крана ігрового автомата? Clawed Companion, відомого як Clamper Crony. Цей плюшевий приятель, розроблений Greeno357, може мати вигляд грального автомата-робота, але він добрий і пухнастий всередині. Незалежно від того, які пригоди чекають попереду, він підтримає, наставить на правильний шлях
і надасть усе необхідне.

Davy Bazooka W8

Код товару: ROB0273

Він приймає Bloxy Cola з протеїном. Він став майстром-будівельником, щоби зробити себе ще сильнішим. Якщо він стане у дверях і розставить руки, то вся будівля завалиться. Він – Деві Базука. Разом зі своїм надійним помічником Robux Launcher Деві вирушає на завдання, аби ширити радість від гри на весь світ. Відповісте на його заклик?

The Usagi W8

Код товару: ROB0274

Коли погані хлопці бачать цього кролика, вони тікають геть. Розроблений IIGalaxySpacell, звір зі сталевими очима, знаний як Usagi, – озброєний биткою жах вулиць. Ніхто не знає, що ховається під його маскою, якщо це взагалі маска. Хай хто він є, він швидкий, як кролик, але геть не такий милий.

Nitr0-Z W8

Код товару: ROB0356

Кожний фанат перегонів знає: коли Nitr0-Z проходить поворот, то навіть торнадо не може зупинити її. Чемпіон світу з високих технологій, створений Vocaloider, Nitr0-Z без остраху долає найінтенсивніші та найнебезпечніші траси світу. Незалежно від суперників або перешкод вона довіряє лише своїм технологіям і надприродним здібностям, щоби гарантовано дістатися фінішу.

Набір Jazwares Roblox Game Pack

Втілюйте в життя улюблені моменти з хітових ігор розробників Roblox за допомогою цих унікальних гральних і тематичних пакетів. У комплекті: дві фігурки, аксесуари, посібник колекціонера та секретний код для застосування у віртуальній грі.

Adopt Me: Lemonade Stand W6

Код товару: ROG0173

Відчуваєте спрагу? Є чудова ідея: маючи напохваті інгредієнти, прилавок і касовий апарат, Арчер і Софі з DreamCraft's Adopt Me готові підтримати сім’ю і друзів у старий перевірений спосіб. Чи готові допомогти їм підкорити ринок своїм всесвітньо відомим лимонадом? Якщо так, вони поділяться секретним рецептом.

Escape Room: The Pharaoh’s Tomb W8

Код товару: ROB0336

Під час експедиції будівельник Roblox Exspect і його друг-дослідник опинилися в пастці всередині гробниці фараона в кімнаті квестів DevUItra. Вони ще не знають, які таємниці чекають на них під землею в цих священних місцях. Чи зможуть вони розв’язати всі головоломки, чи застрягнуть там назавжди?

Star Sorority: Enchanted Evening W6

Код товару: ROG0174

Леді Селена та принц Харун планують провести королівський бал для студентів Asprince Import Inc.'s Star Sorority і потребують допомоги у виборі найкращого вбрання. Комбінуйте улюблені аксесуари, зачіски й багато іншого, щоби створити образ, гідний їхнього благородного статусу. А потім будьте готові провести казковий вечір з усіма друзями в замку.

Ghost Simulator W8

Код товару: ROB0335

Примари захопили світ. Хто готовий їх зупинити? Ці безстрашні мисливці за привидами з Ghost Simulator BloxByte Games озброєні високотехнологічною зброєю та наплічниками-пастками. У них є все для вигнання нечистої сили. Але не забудьте подбати й про захист, адже привиди не збираються здаватися без бою.

Набір Jazwares Roblox Feature Vehicle Set

Набори, що втілять у життя популярну онлайн-гру зі всесвіту Roblox. В одній коробці не лише фігурки персонажів та секретний код для застосування у віртуальній грі, а ще й унікальний транспорт. Оживіть улюблені пригоди або вигадайте власні за допомогою цих унікальних наборів.

Jailbreak: The Celestial W8

Код товару: ROB0341

Badimo – елітний дует із популярної гри Jailbreak, що здобула нагороду Bloxy Awards. Рушайте в адреналінову поїздку містом у новому блискучому Celestial. Що на порядку денному? Сплануйте пограбування банку, зламайте сховище і влаштуйте хаос. Але будьте обережними – копи вже на хвості. Сідайте в машину, заводьте двигун і мерщій рушайте!

Battles: ZED W8

Код товару: ROB0340

Хто викликав винищувача зомбі? Уперед у бій і прокладайте шлях, руйнуючи все навколо, на важкоозброєному супертанку з популярної апокаліптичної гри Tower Battles Planet3arth. ZED поєднує потужну вогневу міць та підвищену мобільність для знищення максимальної кількості зомбі.

Набір Jazwares Roblox Multipack Set

Героїв багато не буває – доведено завдяки наборам MultiPack Set, які містять шість фігурок і тематичні аксесуари, що допоможуть розкрити сюжет улюблених ігор. Деталі Roblox можна міксувати між собою та міняти місцями, створюючи власного персонажа.

Apocalypse Rising 2 W8

Код товару: ROB0337

Кінець світу не настав остаточно, доки живі ці шестеро. Боротьба триває, і якщо вони хочуть і надалі стримувати орди зомбі з Apocalypse Rising 2 Dualpoint Interactive, їм доведеться ділитися зброєю, припасами, колесами. Щоби пережити кожну ніч, треба постійно триматися разом і з розумом використовувати свої таланти.

World Zero W8

Код товару: ROB0361

Мерзенні істоти вторглися до мирних зелених лісів Вугільних джунглів, і тепер ще більше небезпеки серед дикої природи. Зберіть неперевершену команду героїв, виберіть зброю, наберіться сміливості, щоби битися з небезпечними ворогами з епічної рольової гри World Zero RedManta.

Набір Jazwares Roblox Feature Environmental Set

В одному наборі поціновувачі всесвіту Roblox знайдуть і фігурки персонажів, і секретний код для застосування у віртуальній грі, і численні аксесуари, за допомогою яких можна кастомізувати героїв, надати їм унікального вигляду.

Meme Pack W8

Код товару: ROB0338

Відчуваєте космічну енергію, що лине від цих мемів найвищого рівня? Розробники використали заборонену магію, аби надати цим легендам відчутну форму. Хай хто трапиться під руку: чи Meganoob (улюблений супутник thunder1222), чи Despacito Spider (створений у популярній грі Robloxian Highschool), чи Клоун зі Spectrabox's Fantastic Frontier, чи Велоцираптор із Nitenity Studios The Labyrinth, пообіцяйте, що використовуватимете їхні здібності лише для добрих справ.

Набір Jazwares Roblox Deluxe Playset

Це, мабуть, найбажаніший набір колекційних фігурок. В одній коробці не лише найхітовіші фігурки, а й машини та предмети екстер’єру. Оживіть улюблені пригоди Roblox або вигадайте власні за допомогою цих унікальних наборів, у кожному з яких є вісім знакових персонажів і безліч аксесуарів.

Adopt Me: Pet Store W6

Код товару: ROG0177

Мріяли мати всіх тварин із DreamCraft's Adopt Me? Бажання ось-ось здійсниться. Зазирніть до цього казкового зоомагазину, щоб отримати незабутні враження. У наборі є все, що повзає, літає і стрибає, а також улюблені персонажі Anna, Doug та Holly. Допоможіть цим милим створінням знайти затишні будинки.

Меню
Каталог товаров
Каталог товаров