Попереднє
Наступне
Технічні характеристики LG XBOOM Go PL2 [Very Blue]:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип 1.0
Потужність 5 Вт
Додатково Управління зі смартфона
індикатор акумулятора
світлодіодний індикатор /Bluetooth, Питание, Аккумулятор, Эквалайзер , Режим Dual Mode
пасивний радіатор
Sound Boost
Оновлення прошивки через смартфон (FOTA)
Спікерфон
Регулювання гучності динаміків
Захист від води/бризків (IPX5)
Блокування пристрою
Об'єднане підключення двох колонок (Режим Dual Play)
Входи AUX (3.5 мм)
USB-C
Колір блакитний
Розміри ( ВхШхГ ) 82 x 126 x 80 мм
Вага 350 г
Основні
Тип 1.0
Вид Портативна акустична система
Потужність 5 Вт
Технічні
Опір 4 Ом
Можливості
Додатково Управління зі смартфона
індикатор акумулятора
світлодіодний індикатор /Bluetooth, Питание, Аккумулятор, Эквалайзер , Режим Dual Mode
пасивний радіатор
Sound Boost
Оновлення прошивки через смартфон (FOTA)
Спікерфон
Регулювання гучності динаміків
Захист від води/бризків (IPX5)
Блокування пристрою
Об'єднане підключення двох колонок (Режим Dual Play)
Бездротові комунікації Bluetooth
Інтерфейси
Входи AUX (3.5 мм)
USB-C
Живлення
Живлення від акумулятора литий-ионный
Час автономної роботи 10 год
Час зарядки акумулятора 4 години
Фізичні
Комплектація гарантійний талон
керівництво по швидкій установці
USB-C кабель
Матеріал корпуса пластик
Колір блакитний
Розміри ( ВхШхГ ) 82 x 126 x 80 мм
Вага 350 г
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 150 мм
Висота 130 мм
Довжина 110 мм
Вага 0.49 кг
Об'єм 0.0021 м3
10 годин автономної роботи дають вам можливість насолоджуватися музикою довше, не турбуючись про зарядку.
немає в наявності
Новий XBOOM Go
Стильний дизайн

Гладкий, округлий дизайн і практична форма колонки дозволяють зручно розмістити її в руці, а різнобарвна кругова підсвічування створить яскравий настрій.

 

Новаторські Bluetooth-колонки LG XBOOM Go

LG XBOOM Go серії PL – новий продукт LG Electronics (LG), який створено для справжніх поціновувачів якісного звучання. Лінійка 2020 року представлена трьома моделями – PL7, PL5 і PL2, кожна з яких доступна в кількох кольорах. Нові портативні колонки LG – це нова глибина сприйняття, ергономіка та естетика в кожній деталі.

Серія PL складе гідну конкуренцію на ринку аудіопристроїв насамперед завдяки поліпшеній якості звучання, потужним басам та ємній батареї, що може тримати заряд до 24 годин. Сучасний дизайн, динамічне багатобарвне підсвічування та компактні розміри стануть чудовим візуальним доповненням. А можливість об’єднати кілька колонок в одну мережу зробить вечірки дійсно яскравими, драйвовими та гучними.

Завдяки елегантному прогумованому корпусу колонка зручно розміщується в руці, а невелика вага дає змогу взяти її із собою. Ступінь захисту IPX5 забезпечує максимальну водонепроникність, що знімає всі обмеження відносно використання. Вечірки біля басейну, примхи погоди або сусідство з напоями – не проблема!

Плідна співпраця

Meridian – це майстер цифрової обробки сигналів (DPS), що забезпечує повний контроль і точність звукового сигналу, наближену до абсолютної. Meridian подбала про виняткову якість звуку без спотворень, навіть за найвищої гучності. Колаборація з провідним світовим брендом, який спеціалізується на аудіо високої роздільної здатності, дала змогу забезпечити виняткову якість звучання.

Завдяки використанню новаторських технологій у Bluetooth-колонках LG XBOOM Go серії PL забезпечено відтворення автентичного, природного та легкого для сприйняття звуку як у приміщенні, так і на відкритому просторі.

Підвищуйте градус настрою будь-якої вечірки

Це можливо завдяки повному діапазону звуку незалежно від того, який музичний жанр обрано. Моделі PL7 і PL5 оснащені пасивними випромінювачами Dual Action Bass, а PL2 – Single Action Bass, що й дає змогу відтворювати потужні, глибокі баси і створювати ритмічні сміливі біти.

Насолоджуйтесь улюбленою музикою на повну

Усього одне натискання кноп­ки Sound Boost розширює звукове поле та помітно підсилює потужність звучання, створюючи враження, що звук абсолютно всюди – у приміщенні, біля дому та навіть далеко на вулиці.

Ритм можна не тільки почути, а й побачити

А все завдяки наявності яскравого кольорового ­LED-підсвічування. Миготливі індикатори Multi Color Lighting створюють яскраве світлове шоу та атмосферу запального клубу. А використовуючи додаток XBOOM, встановлений на смартфоні, підібрати ідеальні налаштування підсвічування стало ще простіше: один зі стандартних або щойно створений власний режим – вибір за користувачем.

Тривалий час роботи

Портативні колонки мають потужні акумулятори, а лінійка LG XBOOM Go займає передові позиції за тривалістю роботи. Модель PL7 забезпечить насолоду від музики до 24 годин без підзаряджання, а PL5 і PL2 розважатимуть слухачів до 18 та до 10 годин відповідно. Також до переваг колонки можна віднести можливість керування голосом, що значно полегшить і прискорить усі процеси.

Більше музики – яскравіші вечірки

Підвищити загальну вихідну потужність звучання й організувати грандіозну вечірку можна, адже є функція Party Link. Завдяки використанню бездротової мережі можна об’єднати до 100 колонок PL7 або PL5, а також подвоїти звук PL2, об’єднавши дві колонки.

Реалістичне та об’ємне звучання

Функція LG TV Bluetooth Surround – унікальна можливість зробити звук телевізора LG більш реалістичним і захопливим. Достатньо двох портативних колонок LG XBOOM Go серії PL однієї моделі та Bluetooth-з’єднання, щоби повністю зануритися в атмосферу домашнього кінотеатру та заповнити простір неймовірно об’ємним звуком. Це можливо завдяки тому, що моделі PL5 та PL7 мають акустичну систему 2.0, а це один із найпоширеніших форматів для музики та телебачення.

Music must go on разом із новими LG XBOOM Go серії PL!

  LG XBOOM Go PL7 LG XBOOM Go PL5 LG XBOOM Go PL2
Вид портативна акустична система
Потужність 30 Вт 20 Вт 5 Вт
Опір 4 Ом 4 Ом 4 Ом
Колір темно-синій, білий темно-синій, білий блакитний, білий, жовтий, рожевий, темно-синій
Розмір (ш × в × г) 245 × 98 × 98 мм 201 × 79 × 79 мм 126 × 82 × 80 мм
Вага 1 460 г 620 г 350 г
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів