Попереднє
Наступне
Технічні характеристики TECNO Spark 6 Go (KE5) [Aqua Blue]:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип смартфон, моноблок
Екран 6.52 ", 1600x720,
Процесор MT 6761 D, 4 ядра, 1.8 ГГц
Пам'ять (ОЗУ, вбудована) 2 ГБ, 32 ГБ
Камера 13 Мп
Операційна система Android Q GO
Кількість SIM-карт 2 SIM
Габарити (ВхШхТ) 165.6 мм x 76.3 мм x 9.07 мм
Тип
Тип пристрою смартфон
Тип корпусу моноблок
Ввід данних екранне введення
Основні
Операційна система Android Q GO /на базе HiOS v6.2.0
ОЗУ 2 ГБ
Вбудована пам'ять 32 ГБ
Стандарти зв'язку 4G
LTE
Кількість SIM-карт 2 SIM
Тип SIM-карти nano-SIM
Процесор
Виробник MediaTek
Модель процесора MT 6761 D
Частота процесора 1.8 ГГц
Кількість ядер процесора 4 ядра
Основний дисплей
Діагональ 6.52 "
Розподільна здатність дисплея 1600x720
Додатково Точкове вирізання
Цифрова камера
Основна камера 13 Мп
Подвійна
Cпалах подвійний LED
Додатково панорама
AI Beauty (миттєве ретушування)
AR-фото
Фронтальна камера
Фронтальна камера 8 Мп зі спалахом, підтримка Селфі з широким кутом огляду, AR-Селфі, Селфі з ефектом боке, AI Beauty
Комунікації
Комунікації Wi-Fi
Bluetooth 4.2
Живлення
Ємність аккумулятору 5000 мАг
Особливості
Додатково Сканер відбитків пальців
Розблокування по обличчю
Фізичні
Матеріал Пластик
Колір синій
градієнт
Висота 165.6 мм
Ширина 76.3 мм
Товщина 9.07 мм
Комплектація Телефон
Зарядний пристрій
Інструкція
Гарантія
Гарантія 13 місяців
Параметри упаковки
Ширина 90 мм
Висота 50 мм
Довжина 180 мм
Вага 0.39 кг
Об'єм 0.0008 м3
Новий бюджетний телефон від компанії Tecno. Смартфон працює на Android 10 (Android Go Edition). Пластикова задня частина має градієнтну обробку. Модуль камери містить подвійну камеру.
немає в наявності
Справжній герой, або Супертренди для безмежної творчості від TECNO Mobile

Круті відео для TikTok, Audio Sharing, фото та гламурні селфі для Instagram, а також тривалий час роботи без підзаряджання – усе це отримають користувачі з новими моделями SPARK 6 і SPARK 6 Go китайського бренда смартфонів TECNO Mobile. Цього разу акцент зробили на розробці та впровадженні високо­якісних камер і потужного процесора, а також поліпшили всі доступні фан-функції.

Дизайн

SPARK — молодіжна лінійка, що користується попитом у тинейджерів, студентів і молодих фахівців в усьому світі. Тому зовнішньо нові моделі смартфонів також заточені під молодих, сучасних і активних користувачів — сміливі кольорові рішення, привабливий дизайн задньої панелі з ефектом градієнта, яскравий екран із мінімальною рамкою. Співвідношення сторін 20,5:9 у SPARK 6 забезпечує баланс між комфортним переглядом зображень і відео на екрані та загальною ергономікою пристрою.

Продуктивність

Новий восьмиядерний процесор Helio G70 поліпшив обчислювальні можливості SPARK 6 на 60 %, а продуктивність графічного ядра було відповідно збільшено на 26 %. Усе це не могло не позначитися на швидкості відгуку телефона, що особливо важливо, коли йдеться про мобільні ігри.

Відео

У новому SPARK 6 враховано всі сучасні відеотренди: у телефон вшито 9 відеофільт­рів, є можливість створювати циклічні відео («бумеранги»), знімати 15-секундні ролики, вбудовано шаблони спецефектів, а також доступне миттєве ретушування відео.

Акумулятор

Одна з найважливіших характеристик сучасного смартфона — тривалість роботи. Новий SPARK 6 з акумулятором ємністю 5 000 мА год готовий до роботи буквально «до останньої секунди» — заряду пристрою вистачить майже на 27 годин спілкування телефоном, до 17 годин серфінгу в інтернеті, до 7 годин відеозйомки. Смартфон підтримує технологію швидкого заряджання.

Вибухові фото

У SPARK 6 вбудовано супертрендову квадрокамеру, що складається з новомодної лінзи глибини, основної камери 16 МП, макролінзи та AI-лінзи. Завдяки квадроспалаху, можливості розумного розпізнавання сцен і функції HDR смартфон SPARK 6 добре підходить для фотосесій за будь-яких умов. У свою чергу SPARK 6 Go — це телефон із вже звичною подвійною камерою за доступною ціною.

Пам’ять

Обидві моделі SPARK 6 і SPARK 6 Go мають дві модифікації пам’яті: 4 + 64 ГБ і 4 + 128 ГБ у SPARK 6; 3 + 64 ГБ і 2 + 32 ГБ у SPARK 6 Go. Вартість SPARK 6 Go нижча за вартість старшої моделі.

Smart і фан

Для створення атмосфери веселої вечірки більше не знадобиться громіздка аудіосистема — достатньо активувати Bluetooth на смартфоні SPARK 6 та під’єднати до нього кілька динаміків, щоби створити стерео­сцену, як у справжньому клубі. Також у новинках SPARK передбачена можливість аудіошеринга, що особливо актуально для пар, які бажають разом насолоджуватися улюбленими треками. Так до телефонів можна одночасно підключити дві бездротові Bluetooth гарнітури або навушники TWS.

TECNO Mobile стабільно утримує свої позиції в десятці найбільш продаваних брендів смартфонів у світі. І все це завдяки вмінню тримати баланс між доступними цінами та високою якістю продукції. За своїми характеристиками смартфони Spark 6 Series задовольняють очікування споживачів, і навіть перевершують їх, пропонуючи якісно новий досвід користування, не виходячи за межі бюджету.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів