TCL P715 [55P715]

SKU: 55P715
Previous
Next
Technical characteristics TCL P715 [55P715]:
Main features
Full list of features
TV Type LED TV
Diagonal Size 55 "
Screen resolution Ultra HD (3840x2160)
Type of matrix VA
Frequency, Hz 60
SmartTV
Digital tuner DVB-T2 (terrestrial)
DVB-C (cable)
DVB-S2 (satellite)
Number of USB 2 pcs
The weight 12.4 kg с подставкой, без подставки 12.2 кг
Main
TV Type LED TV
Diagonal Size 55 "
Screen resolution Ultra HD (3840x2160)
Type of matrix VA
Frequency, Hz 60
SmartTV
Smart platform Android /P (9.0)
Specifications
Type LED-backlight local
Graphics processor Quad-Core
Bright 270 cd/m2
Energy efficiency class A+
Image
Image Format 16:9
Vertical Viewing Angle 178
Horizontal viewing angle 178
Color depth 10 bit
TV tuner
Digital tuner DVB-T2 (terrestrial)
DVB-C (cable)
DVB-S2 (satellite)
Ports and connectors
Inputs USB
LAN
HDMI
Outputs Headphone output
Number of HDMI 3 pcs
Number of USB 2 pcs
CI-Module
Data exchange
Wired Ethernet
Wireless Connection Wi-Fi
DLNA
Bluetooth
Multimedia
Multimedia Built-in memory /16GB
Teletext
Voice Control / gestures голосом
Sound
Speaker system 2.0
Number of speakers 2
Sound power 20 V
Surround sound
Dolby Digital Decoder
Internet opportunities
Аpplication Support Built-in browser
Support for Internet services YouTube
Google Play Store
Google Assistant
Amazon Alexa
Google Home
Netflix
Amazon Prime*
Additionally
Number of panels included 1
Features Sleep timer
Instant switching-on
Automatic shut-off
Can be controlled from a smartphone/tablet
Physical
Colour black
VESA Wall Mount 400х200
The weight 12.4 kg с подставкой, без подставки 12.2 кг
Dimensions (WxHxD) with Stand 1227 x 764 x 300 mm
Warranty
Warranty 24 months
Package dimensions
Width 150 mm
Height 870 mm
Length 1400 mm
Weight 17.04 kg
Volume 0.1827 m3
Control your TCL TV and compatible Google Assistant / Works With Alexa smart devices around your home using just your voice*. Combined with TCL's Artificial Intelligence (AI-IN), Hands Free Voice Control allows you to access and control content and devices, turn on your TV, switch inputs, adjust the volume, and more from a distance without a remote control. You can even ask questions, organise your calendar, plan your travel and enjoy a whole new level of smart integration.
out of stock
Телевізори переможців TCL

QLED-дисплеї, якими оснащені телевізори серії С71 TCL, – це новий вимір задоволення й реалістичності під час перегляду кінофільмів, шоу, концертів, спортивних змагань. Мільярд кольорів і відтінків, надзвичайна контрастність, об’ємне звучання та інтерактивність нового покоління перетворюють звичайний телевізор на кінотеатр та розумного помічника.

Технологічна продуманість зовні і зсередини

TCL — бренд, що використовує одночасно технології HDR10+ та Dolby Vision HDR. Завдяки цьому користувач отримує вражаючі яскравість і роздільну здатність, чіткість кольорів на рівні сучасних кінотеатрів. І картинка не змінюється залежно від місця перегляду: у затінку чи під яскравим сонцем. У незабутній атмосфері глядач відчує все, що прагнули передати режисери, кожну деталь та навіть найтихіший звук.

Технологія Dolby Atmos створює ефект безпосередньої присутності. Те, що відбувається на екрані, вона конвертує в 360° захопливого об’ємного звучання. Глядач наче знаходиться в кінозалі, але при цьому не залишає власної оселі.

Телевізори серії С71 легко «спілкуються» з іншими пристроями користувача. Контент можна передавати зі смартфонів та, навпаки, через T-Cast або стримити з ноутбука, планшета чи смартфона завдяки технології Chromecast.

І не лише всередині телевізори TCL є сучасними, продуманими та технологічними. Елегантні безрамкові конструкції пристроїв поєднують мистецтво та технології, роблячи екран максимально великим. Зовнішні елементи виготовлено з високоякісного довговічного металу, а дизайн пасуватиме практично до будь-якого інтер’єру.

Вміє «почути» й «підказати»

Android TV TCL оснащено Google Home та Google Assistant. Знаходити фільми, перевіряти результати спортивних змагань чи керувати освітленням оселі можна паралельно з переглядом. Голосові елементи керування додають гнучкості. Не підводячись з місця, глядач може вибирати контент, запускати додатки, переключатися між входами тощо. Команди можна легко передавати за допомогою голосового керування Hands-Free, через пульт дистанційного керування TCL або ж через підключені смартфони. Усе це інтуї­тивно зрозуміло та зручно.

Щоби розширити можливості телевізора, Android TV пропонує великий вибір додатків, які можна завантажити з Google Play. Зокрема, це стосується ігор, в які можна грати за допомогою пульта дистанційного керування. Для глядачів доступні стримінг Netflix в якості 4K, контент YouTube, бібліотека Amazon Prime Video та багато іншого.

А приємною новиною для тих, хто використовує телевізор як ігровий дисплей, є низький час затримки (10 мс). Розробники врахували, що надійна робота та неперевершена якість зображення впливають на якість гри та можливість перемоги.

QLED-телевізори TCL серії C71 доступні у двох розмірах: 50” і 55”.

Menu
Products catalog
Products catalog