Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Panasonic HF410 [White]:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип бездротові
Призначення для мобільних пристроїв
Довжина кабелю / радіус дії 10 м
Вид навушників накладні
Тип кріплення оголів'я
Колір білий
Вага 130 г (без кабеля)
Основні
Тип бездротові
Призначення для мобільних пристроїв
Довжина кабелю / радіус дії 10 м
Вид навушників накладні
Тип кріплення оголів'я
Версія bluetooth 4.1
Технічні
Номінальний опір 32 Ом (1 кГц)
Частотний діапазон 20 Гц — 20 000 Гц
Варіанти підключення Bluetooth
Мікрофон
Тип магніту неодимовий
Додатково
Комплектація USB-кабель /для зарядки 0.5м
Особливості складна конструкція
голосовий контроль
Акумулятор
Час роботи 24 год
Час зарядки 150 хв
Фізичні
Колір білий
Вага 130 г (без кабеля)
Навушники поєднують чистий, динамічний звук і сучасні бездротові технології, що робить їх зручними для прослуховування в дорозі. Вони забезпечують 24 години бездротового відтворення з повним зарядом. Витончений дизайн і насичені кольори ідеально пасують до спортивних аксесуарів вуличного стилю.
немає в наявності
Бездротове відтворення протягом 24 годин

Навушники підтримують бездротове підключення Bluetooth. Не потрібно плутатися в кабелях, тому можна слухати музику з більшим комфортом. Доступне мобільне використання в режимі «без рук» за допомогою вбудованого мікрофона. Акумулятор забезпечує приблизно 3 години відтворення музики після 15 хвилин швидкого заряджання або приблизно 24 години безперервного відтворення з повним зарядом."

Покращені й потужні низькі частоти

Приготуйтеся до потужного звуку із динаміками діаметром 30 мм і неодимовим магнітом. Система Extra Bass System поєднує акустичне керування низькими частотами, що оптимізує потік повітря через фільтр та контур акустичного регулювання, щоб покращити відтворення звуків у нижньому діапазоні. Модель RP-HF410B забезпечує живі, глибокі баси з меншими спотвореннями."

Витончений дизайн, насичені кольори

Athleisure — поєднання спортивного стилю з кежуал — це тренд сезону. Цей стиль об'єднує комфорт і практичність, тому конструкція навушників має привабливий та невимушений вигляд.
Витончений дизайн і насичені кольори добре пасують до цього тренду. Вони стануть ідеальним аксесуаром до вашого індивідуального стилю.

Мала вага та портативність

Навушники мають вагу лише 130 г. Бічний тиск оптимально збалансовано для комфортного носіння, навіть при прослуховуванні звуку протягом тривалих періодів часу.

Інтелектуальне голосове керування

За допомогою багатофункціональної кнопки можна запустити голосову функцію смартфона, наприклад Siri. Це дає змогу вибирати музику, регулювати гучність і здійснювати телефонні виклики, не витягаючи смартфон.
* Функція може бути недоступною залежно від характеристик смартфона та версії програми."

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів