Marvel Spider-Man. Miles Morales (PS5)

код товару: 9837022
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Marvel Spider-Man. Miles Morales (PS5):
Основні параметри
Повний список параметрів
Платформа PlayStation 5
Носій Blu-ray
Жанр Action
Adventure
Світовий реліз 12 листопада 2020
Основні
Платформа PlayStation 5
Носій Blu-ray
Жанр Action
Adventure
Дата виходу гри
Світовий реліз 12 листопада 2020
Параметри упаковки
Ширина 170 мм
Висота 130 мм
Довжина 10 мм
Вага 0.08 кг
Об'єм 0.0002 м3
Дата релізу: 12.11.2020. Ексклюзив платформи PlayStation. У новій пригоді у всесвіті Marvel's Spider-Man юний Майлз Моралес намагається звикнути до свого нового дому і продовжує справу свого наставника Пітера Паркера в якості нового Людини-павука. Але коли над будинком Майлза нависає страшна загроза, молодий герой розуміє, що з великою силою приходить і велика відповідальність. Щоб врятувати Нью-Йорк Marvel, Майлз доведеться надіти костюм Людини-павука і зробити його своїм.
1999 грн*
є в наявності
* Рекомендована роздрібна ціна
Де купити: Marvel Spider-Man. Miles Morales (PS5):
Інтернет магазини
Comtrading
Sony PlayStation 5 Marvel Spider-Man: Miles Morales PS5 (9837022)
Darius-shop.com
Диск з грою Marvels Spider-Man: Miles Morales (PS5, російська версія)
Iphouse.com.ua
Игра PS5 Marvel Spider-Man. Miles Morales [Blu-Ray диск]
Itbox
Игра Sony Marvel Spider-Man. Miles Morales [PS5, Russian version] (9837022)
Mekka
Игра консольная PS5 Marvel Spider-Man. Miles Morales, BD диск (9837022)
Національні мережі
24 Moyo.ua
Игра Marvel’s Spider-Man: Miles Morales (PS5)
Epicentr
Игра Sony Marvel Spider-Man Miles Morales PS5
Цифрові бонуси - в подарунок за попереднє замовлення:

- Костюм «T.Р.Е.К.» - розроблений Хав'єром Гарроне, одним з талановитих художників Marvel на серії коміксів MILES MORALES: SPIDER-MAN. Застебніть блискавку темпоральна-регульованого ергономічного костюма (T.Р.Е.К.), щоб розблокувати модифікацію «Невловимість».

-Гравіколодец - підтягніть ефективність з раннім розблокуванням гравіколодца. Зберіть і роззброїти ворогів за допомогою цього нового бойового пристрої.

-Додаткові окуляри навичок - вивчайте нові сили швидше, витрачаючи додаткові очки навичок.

*З приводу цифрових бонусів - деталі на сайті продавців.

Обкладинка гри повністю українською мовою

Spider-Man Miles Morales. Новий рівень відчуттів і вражень

Чергова хвиля «спайдерменоманії» охопила світ наприкінці 2020-го після релізу Marvel's Spider-Man: Miles Morales – продовження пригодницької екшн-гри Insomniac Games, головним героєм якої є вже не Пітер Паркер, а Майлз Моралес – нова Людина-павук із новими суперздібностями.

Треба було ж статися такому, що саме в той час, коли Нью-Йорк опинився в епіцентрі війни між Roxxon Energy Corporation та високотехнологічним злочинним угрупованням «Підпілля», звичний страж міста Пітер Паркер поїхав у своїх справах і обов’язок із захисту мешканців мегаполісу ліг на плечі його вихованця – Майлза Моралеса. Та це не означає, що нью-йоркцям варто хвилюватися. Нехай Майлз спочатку не так вправно стрибає на павутинні по дахах і стінах хмарочосів, як Паркер, який роками відточував майстерність, але в його арсеналі унікальні біоелектричні здібності та надзвичайна здатність до маскування. Бах! І оглушений ворог несе більші втрати, ніж після звичайної атаки. А що може бути кращим за режим невидимки, якому зраділи б навіть досвідчені супергерої?

Не треба думати, що твор­ці гри залишили молодого Моралеса наодинці із ворогом. Нехай не одразу, але після виконання кількох місій новий Spider-Man здобуває наплічник, в якому сидить Кіт-павук у масці. Він не просто розраджує стомленого супергероя, але й вправно добиває злочинців, чим значно полегшує прохо­дження гри.

Як порівняти з поперед­німи версіями, цікавою відмінністю Spider-Man: Miles Morales є те, що користувач весь час управляє лише одним героєм. Тож усі нові біоелектричні «навороти» постійно під рукою. А ще, як і переважна більшість гравців, Моралес також має крутий смартфон, яким його нагородили розробники на заміну старому поліцейському сканеру Пітера Паркера. Завдяки цьому гаджету новий супергерой знаходить додаткові активності та контролює ситуа­цію зі злочинами в районі.

Реліз гри відбувся ексклю­зивно для PS. Саме під цю консоль розробники «заточили» всі її «фішки». Неймовірна візуалізація, що дає змогу відчути засніжений Нью-Йорк, наче гравець безпосередньо перебуває на його вулиці. Покращене освітлення, промальовані тіні та найдрібніші риси персонажів. Ультрашвидке завантаження завдяки SSD-накопичувачу задовольнить навіть найбільш нетерплячих гравців.

Контролери DualSense дають відчуття, наче павутиння вилітає прямісінько з рук гравця, та реагують на кожний удар, постріл чи вибух. Ще більше реалістичності додає Tempest 3D AudioTech в сумісних навушниках, із якими гравець може почути найтихіше переміщення ворогів, звук вулиці, що лунає з усіх боків, і відчути ще більше адреналіну під час вибухів.

Spider-Man: Miles Morales та PS5 задають нові стандарти реалістичності в іграх. Гравцеві все важче зрозуміти, чи керує він персонажем, чи сам перетворюєть­ся на нього. Варто лише взяти до рук контролери й подарувати мешканцям віртуального Нью-Йорка безтурботні новорічні свята. А можна подарувати цю гру друзям та родичам уже в реальному світі й неповторні свята будуть у них.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів