Marvel Spider-Man. Miles Morales Ultimate Edition (PS5)

код товару: 9804093
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Marvel Spider-Man. Miles Morales Ultimate Edition (PS5):
Основні параметри
Повний список параметрів
Платформа PlayStation 5
Носій Blu-ray
Жанр Action
Adventure
Доступні мови у грі Російська мова
Англійська мова
Світовий реліз 12 листопада 2020
Основні
Платформа PlayStation 5
Носій Blu-ray
Жанр Action
Adventure
Доступні мови у грі Російська мова
Англійська мова
Додатково
Розмір коробки 10.1 х 130 х 160 мм
Вага 86 г
Дата виходу гри
Світовий реліз 12 листопада 2020
Параметри упаковки
Ширина 170 мм
Висота 130 мм
Довжина 10 мм
Вага 0.09 кг
Об'єм 0.0002 м3
Дата релізу: 12.11.2020. Ексклюзив платформи PlayStation. До видання входить минула Людина Павук в поліпшеній версії для PlayStation 5. Єдина можливість купити минулого павука для PlayStation 5 - купити у складі цього видання. У новій пригоді у всесвіті Marvel's Spider-Man юний Майлз Моралес намагається звикнути до свого нового дому і продовжує справу свого наставника Пітера Паркера в якості нового Людини-павука. Але коли над будинком Майлза нависає страшна загроза, молодий герой розуміє, що з великою силою приходить і велика відповідальність. Щоб врятувати Нью-Йорк Marvel, Майлз доведеться надіти костюм Людини-павука і зробити його своїм.
немає в наявності
Цифрові бонуси - в подарунок за попереднє замовлення:

- Костюм «T.Р.Е.К.» - розроблений Хав'єром Гарроне, одним з талановитих художників Marvel на серії коміксів MILES MORALES: SPIDER-MAN. Застебніть блискавку темпоральна-регульованого ергономічного костюма (T.Р.Е.К.), щоб розблокувати модифікацію «Невловимість».

-Гравіколодец - підтягніть ефективність з раннім розблокуванням гравіколодца. Зберіть і роззброїти ворогів за допомогою цього нового бойового пристрої.

-Додаткові окуляри навичок - вивчайте нові сили швидше, витрачаючи додаткові очки навичок.

*З приводу цифрових бонусів - деталі на сайті продавців.

Обкладинка гри повністю українською мовою

Spider-Man Miles Morales. Новий рівень відчуттів і вражень

Чергова хвиля «спайдерменоманії» охопила світ наприкінці 2020-го після релізу Marvel's Spider-Man: Miles Morales – продовження пригодницької екшн-гри Insomniac Games, головним героєм якої є вже не Пітер Паркер, а Майлз Моралес – нова Людина-павук із новими суперздібностями.

Треба було ж статися такому, що саме в той час, коли Нью-Йорк опинився в епіцентрі війни між Roxxon Energy Corporation та високотехнологічним злочинним угрупованням «Підпілля», звичний страж міста Пітер Паркер поїхав у своїх справах і обов’язок із захисту мешканців мегаполісу ліг на плечі його вихованця – Майлза Моралеса. Та це не означає, що нью-йоркцям варто хвилюватися. Нехай Майлз спочатку не так вправно стрибає на павутинні по дахах і стінах хмарочосів, як Паркер, який роками відточував майстерність, але в його арсеналі унікальні біоелектричні здібності та надзвичайна здатність до маскування. Бах! І оглушений ворог несе більші втрати, ніж після звичайної атаки. А що може бути кращим за режим невидимки, якому зраділи б навіть досвідчені супергерої?

Не треба думати, що твор­ці гри залишили молодого Моралеса наодинці із ворогом. Нехай не одразу, але після виконання кількох місій новий Spider-Man здобуває наплічник, в якому сидить Кіт-павук у масці. Він не просто розраджує стомленого супергероя, але й вправно добиває злочинців, чим значно полегшує прохо­дження гри.

Як порівняти з поперед­німи версіями, цікавою відмінністю Spider-Man: Miles Morales є те, що користувач весь час управляє лише одним героєм. Тож усі нові біоелектричні «навороти» постійно під рукою. А ще, як і переважна більшість гравців, Моралес також має крутий смартфон, яким його нагородили розробники на заміну старому поліцейському сканеру Пітера Паркера. Завдяки цьому гаджету новий супергерой знаходить додаткові активності та контролює ситуа­цію зі злочинами в районі.

Реліз гри відбувся ексклю­зивно для PS. Саме під цю консоль розробники «заточили» всі її «фішки». Неймовірна візуалізація, що дає змогу відчути засніжений Нью-Йорк, наче гравець безпосередньо перебуває на його вулиці. Покращене освітлення, промальовані тіні та найдрібніші риси персонажів. Ультрашвидке завантаження завдяки SSD-накопичувачу задовольнить навіть найбільш нетерплячих гравців.

Контролери DualSense дають відчуття, наче павутиння вилітає прямісінько з рук гравця, та реагують на кожний удар, постріл чи вибух. Ще більше реалістичності додає Tempest 3D AudioTech в сумісних навушниках, із якими гравець може почути найтихіше переміщення ворогів, звук вулиці, що лунає з усіх боків, і відчути ще більше адреналіну під час вибухів.

Spider-Man: Miles Morales та PS5 задають нові стандарти реалістичності в іграх. Гравцеві все важче зрозуміти, чи керує він персонажем, чи сам перетворюєть­ся на нього. Варто лише взяти до рук контролери й подарувати мешканцям віртуального Нью-Йорка безтурботні новорічні свята. А можна подарувати цю гру друзям та родичам уже в реальному світі й неповторні свята будуть у них.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів