Технічні характеристики Candy ROW4964DWME/1-S:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип прально-сушильна
Тип завантаження фронтальна
Клас енергоспоживання A
Клас прання A
Клас віджиму A
Завантаження білизни для прання 9 кг (6 кг сушка)
Швидкість віджиму ( максимальна ) 2400 об/хв
Кількість програм прання 16
Колір білий
Висота 80 см
Ширина 60 см
Глибина 54 см
Основні
Тип прально-сушильна
Тип завантаження фронтальна
Клас енергоспоживання A
Клас прання A
Клас віджиму A
Завантаження білизни для прання 9 кг (6 кг сушка)
Швидкість віджиму ( максимальна ) 2400 об/хв
Функції
Кількість програм прання 16
Прання паром
Варіанти сушки швидка сушка
Показники ефективності
Споживання електроенергії 6.12 кВт/ год
Управління і дисплей
Дисплей
Таймер відстрочки старту до 24 год
Додатково
Особливості Управління: Wi-Fi + Bluetooth
Woolmark Approved
Mix Power System
Фізичні
Колір білий
Колір дверцята білий
Рівень шуму при пранні 56 дБ
Рівень шуму при віджиманні 78 дБ
Вага 66 кг
Номінальна напруга 220 В - 230 В
Габарити
Висота 80 см
Ширина 60 см
Глибина 54 см
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 540 мм
Висота 900 мм
Довжина 590 мм
Вага 68.00 кг
Об'єм 0.2867 м3
Прально-сушильна машина Candy ROW4964DWME/1-S має бак із завантаженням одягу на 9 кг при пранні або на 6 кг при сушці.
немає в наявності
Candy RapidO: 39 хвилин для найкращого результату

Ергономічна прально-сушильна машина Candy RapidO починає революцію у сфері прання.

Candy запустила новий продукт, що полегшить повсякденне життя споживачів завдяки найповнішому й найефек­тивнішому з наявних на ринку набору швидких програм прання. Дверцята розміщено вище, ніж звикли користувачі, що спрощує процеси завантажування й виймання речей із пральної машини. Candy, яка вже понад 70 років поєднує у своїй продукції інновації, доступність і простоту користування з незмінним італійським стилем, презентує прально-сушильну машину серії RapidО – Candy ROW 4964DWME/1-S. Повногабаритна помічниця досить містка, її максимальне завантаження – 9 кг прання та 6 кг сушіння. Особливість цієї моделі – наявність 7 програм швидкого прання й ексклюзивної функції Snap & Wash («сфотографуйте й періть»).

Супершвидке прання

Зі своєю 39-хвилинною програмою прання RapidО відразу зайняла на ринку одне з провідних місць за співвідношенням «час – ефективність прання». RapidО поєднує супершвидке й ефективне прання з незрівнянним комфортом найширших дверцят і розумною панеллю керування, які дають змогу споживачам зручно керувати завантаженням і вийманням білизни.

RapidО швидка й легка в користуванні завдяки можливості активації багатьох унікальних функцій.

Дистанційне керування

Крім того, прально-сушильною машиною можна керувати дистанційно за допомогою смартфона, планшета або голосу завдяки застосунку Candy simply-Fi, що дає доступ до низки додаткових функцій і програм.

З-поміж додаткових програм застосунку – Daily Hygiene («Щоденна гігієна») – важлива програма прання, призначена для досконалого дезінфікування й глибокого очищення одягу. Цикл прання триває лише 59 хвилин за постійної температури 60 °C. Такий режим дає змогу надійно очистити одяг усіх членів родини від алергенів, мікробів, бактерій та інших чинників, що негативно впливають на здоров’я.

Також за допомогою застосунку можна легко перевірити процес прання або сушіння будь-коли, навіть якщо перебуваєте не вдома. Або, навпаки, завантажити білизну у свою помічницю зранку й запустити пізніше процеси прання та сушіння. Коли повернетеся додому, білизна вже буде чиста. Це заощаджує час на дійсно важливі речі.

Застосунок також дає змогу споживачам активувати багато інших функцій, надає доступ до величезного меню додаткових програм, допомагає контролювати й оптимізувати енергоспоживання, отримувати корисні поради щодо правильної експлуатації машини, проводити смартдіагностику пристрою – і це ще не повний перелік.

Функція Snap & Wash

А для тих, у кого обмаль часу, Candy розробила ексклюзивне й найрозумніше рішення – функцію Snap & Wash. Просто сфотографуйте смартфоном купу одягу, який треба випрати, і помічниця підкаже, яку програму ліпше вибрати. Функція також автоматично визначить оптимальні температуру й швидкість віджимання.

Не турбуйтеся через ризик псування або деформації речей: прально-сушильна машина знає, як поводитися з вовняними й делікатними тканинами. Завдяки спеціальним рухам барабана й точному температурному контролю пралка-сушарка випере та висушить вовну й делікатні тканини, не спричиняючи розпушування та не псуючи речі. Найліпший захист гарантовано. Схвалено компанією Woolmark.

Двигун з унікальною технологією

Із Candy RapidО більше не потрібно вибирати між заощадженням часу й досконалими результатами прання: завдяки двигуну з унікальною технологією Speed Drive ефективність прання підвищилася на 50 % (якщо порівнювати з традиційними двигунами), що забезпечує найліпший результат для циклів швидкого прання.

Проводьте більше часу зі своєю родиною. Скоротіть час на прасування білизни вдвічі завдяки функції Easy Iron! Оброблення парою розгладжує заломи на вологій білизні та, як результат, зменшує час на її прасування. Волокна тканини відновлюються й освіжаються, оскільки RapidО ще й усуває неприємні запахи.

Candy RapidO пропонує за доступну ціну ефективність, що задовольнить найвибагливіших споживачів, адже дієвий і максимально повний набір швидких програм прання дає змогу прати краще і витрачати на це менше часу.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів