Fiskars Лопата штикова Solid

код товару: 1003455
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Fiskars Лопата штикова Solid:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип лопата штикова
Застосування для садових робіт
Матеріал робочої частини боровмісна сталь
Довжина 117 см
Основні
Тип лопата штикова
Застосування для садових робіт
Матеріал робочої частини боровмісна сталь
Матеріал рукоятки пластик
Особливості D-подібне закінчення ручки лопати
Довжина 117 см
Вага 1.82 кг
Гарантія
Гарантія 60 місяців
Параметри упаковки
Ширина 180 мм
Висота 50 мм
Довжина 1160 мм
Вага 1.80 кг
Об'єм 0.0104 м3
Пластикове покриття держака оранжевого кольору для комфортного захвату. Пластикова рукоятка у формі букви D підійде для руки будь-якого розміру; для роботи в рукавичках або без. Надійний і міцний сталевий держак круглого перетину. Зварене з'єднання між лезом і держаком забезпечує надійність. Використання фінської борсодержащих стали надає лопаті додаткову жорсткість і забезпечує легке проникнення в грунт. Лезо лопати загострено під особливим кутом, що дозволяє знаряддю легко входити в грунт. Ви без зусиль зможете розрізати коріння і бур'яни. При цьому лоток довго тримає заточку і може бути використаний в твердому і кам'янистому ґрунті. Лопата має легку вагу і ергономічну форму.
немає в наявності
Сад – куточок щастя

Немає значення чи проводите кожні вихідні на садовій ділянці, чи вирощуєте квіти на підвіконні, головне – садівництво викликає особливе почуття. Є безліч способів насолодитися плодами своєї праці: вдихати аромат квітів, ходити босоніж по свіжоскошеній галявині, зривати стиглий плід із дерева. Досягти бажаного результату можна завдяки якісним і надійним помічникам, якими є інструменти Fiskars.

Садівництво як хобі

Справжні садівники не можуть довго сидіти без діла. Насолоджуючись ранковою кавою, вони можуть поливати клумбу, город або мити велосипед. А якщо хочеться доповнити почуття задоволення, садівники беруть ножиці для догляду за живоплотом та гілкоріз і надають форму чагарникам. Енергії через край – можна зробити зарядку та видалити трохи бур’янів.

Котушка зі шлангом і набором аксесуарів Fiskars Watering

Код товару: 1020436

Компактний комплекс «все включено». Загальний виліт до 15 м. Міцний шланг діаметром 9 мм (3/8). Конструкція маневрена, шланг легко розкладати та змотувати.

Завдяки горизонтальному розташуванню мотовила експлуатація не викликає труднощів. Зручне відділення для зберігання аксесуарів. Підійде для газонів площею до 150 м2. Усі деталі сумісні з продуктами більшості інших виробників.

Гілкоріз контактний Fiskars White L32

Код товару: 1026930

Компактний, легкий та міцний гілкоріз для різання твердої сухої деревини діаметром до 35 мм. Руків’я інструмента зроблене з матеріалу FiberComp і має покриття SoftGrip, що додає комфорту під час використання. Запатентований механізм PowerGear робить різання втричі легшим, як порівняти зі стандартними механізмами.

Верхнє лезо виготовлено з високоякісної загартованої вуглецевої сталі, завдяки чому обидва леза довше залишаються гострими. Якість підвищує проти­пригарне PTFE-покриття на верхньому лезі, завдяки чому зменшується тертя і спрощується різання й очищення.

Ножиці для кущів Fiskars SingleStep HS22

Код товару: 1001433

Ножиці розроблено для підстригання кущів. Руків’я виготовлено з армованого скловолок­ном поліпропілену (PPGF).

Хвилеподібні леза із загартованої сталі з антифрикційним покриттям забезпечують чистий зріз і перешкоджають виникненню корозії.

Робота в саду краще за будь-яку терапію

Люди займаються садівництвом уже давно. Справжньому садівнику цікавий весь процес життя рослини: від обробки ґрунту й перетворення насіння на паросток до загального планування садових посадок. Зайве говорити, що з якісними та надійними інструментами й робочий процес буде приємнішим. Лопати та посадковий інвентар Fiskars сконструйовані так, щоби бути максимально зручними та ергономічними. Інструменти доволі легкі, що важливо під час тривалої роботи.

Лопата штикова Fiskars Solid

Код товару: 1003455

Лезо лопати з бормісткої сталі, яке заточене під особливим кутом, дає змогу легко копати та перерізати коріння. Підходить для перекопування кам’янистого, глинистого та твердого ґрунту.

Сталевий держак круглого перетину має пластикове покриття помаранчевого кольору. Руків’я D-подібної форми зручне для роботи в рукавицях і без них.

Садовий совок Fiskars Premium Planters

Код товару: 1000726

Інструмент для посадки й пересаджування рослин у твердий ґрунт. Лезо виготовлено з нержавіючої сталі, тому стійке до корозії та тривалий час залишається гострим.

Для поліпшення керованості корпус зроблений із міцного і легкого волокна FiberComp, а отвір для підвішування, вбудований у руків'я, полегшує зберігання.

Вилка для прополювання Fiskars Premium Planters

Код товару: 1000729

Це надійний інвентар для посіву насіння, пересаджування та прополювання рослин. Оснащено міцними та стійкими до корозії зубцями з нержавіючої сталі, що добре впораються з роботою в пухкому ґрунті та легко проникнуть у твердий.

Корпус FiberComp має отвір для підвішування для зручності зберігання.

Інструмент для посадки насіння Fiskars Solid

Код товару: 1057080

Саджалку-лункоутворювач використовують для підготовки ямок у землі та посадки насіння, цибулин і ніжної розсади на глибину 150 мм.

Для перевірки глибини на інструменті є шкала. Унікальне L-подібне руків’я забезпечує оптимальний рух і комфорт під час роботи. Легка та міцна конструкція з FiberComp стійка до різних пошкоджень та легко очищується.

Садівництво – це спосіб втекти від повсякденності

Найпрекрасніші витвори природи завжди привертають погляд. Чи то пишне поле всіх кольорів веселки, чи проста композиція, квіткова клумба – це дзеркало емоцій. У Fiskars є все, що потрібно для створення шедеврів. Граблі, секатори та ножиці для трави допоможуть здійснити мрію будь-якого ландшафтного дизайнера.

Граблі для троянд полегшені Fiskars White

Код товару: 1019607

Полегшені граблі особливої форми підходять для прибирання, розподілу ґрунту або дерну на невеликих ділянках навколо грядок і між рослинами. Граблі виготовлено із загартованої сталі.

Алюмінієвий держак овального перетину легкий, не піддається корозії. Пластикове покриття на держаку забезпечує зручний хват. Петля на руків’ї спрощує зберігання інструмента.

Ножиці для трави Servo-System GS42

Код товару: 1000589

Сталеві ножиці працюють без ущемлення лез завдяки механізму Fiskars Servo-System і гарантують безперервну й ефективну роботу. За безпеку під час роботи відповідає механізм блокування, керувати яким можна одним пальцем.

Ергономічна, легка та міцна конструкція руків’я FiberComp забезпечує комфорт і зручність використання, а рухлива ріжуча головка, що обертається на 360°, дає змогу легко діставатися до найважчих місць.

Секатор площинний Fiskars SmartFit P541

Код товару: 1057169

Ергономічний і легкий секатор призначений для чистого і професійного різання живих рослин. Оснащений регульованим важелем SmartFit помаранчевого кольору.

Важіль дає змогу регулювати ширину розкриття руків’я від 12 мм до 24 мм та забезпечує легке і зручне використання незалежно від розміру руки.

Садівництво знижує рівень стресу

Одна з найкращих нагород для садівника – зірвати стигле яблуко з дерева або зробити смачний пиріг із ягід, які з любов’ю вирощені власноруч. Ці екологічно чисті та свіжі фрукти набагато смачніші, аніж куплені в магазині. Аби овочеві та фруктові культури гарно зростали, обов'язково подбайте, щоби неслухняні бур’яни не стали перешкодою. За допомогою екстрактора та інструмента для видалення бур’янів очистіть ґрунт від непотрібних рослин.

Інструмент для видалення бур’янів Fiskars Xact

Код товару: 1020126

Інструмент, з яким можна швидко та легко видаляти будь-які бур’яни, зокрема кульбаби, без необхідності копати, нагинатися або використовувати хімікати. Три сталевих зубці глибоко входять у ґрунт, затискають бур’ян з усіх боків під час нахилу інструмента вбік і видаляють його з мінімальною кількістю землі.

Ергономічне руків’я виготовлено з міцного композитного поліаміду, його можна розсувати, підлаштовуючи під зріст користувача.

Ручний екстрактор для видалення бур’янів Fiskars Xact

Код товару: 1027046

Призначений для видалення глибокої кореневої системи бур’янів, зокрема кульбаб, невеликих рослин із мінімальним пошкодженням ґрунту.

Витримує високі щоденні навантаження. Леза виготовлені зі сталі подвійного закалювання, вкриті захисною речовиною. Руків’я змінює положення під час роботи, створюючи додатковий комфорт.

Ніж для прополювання Fiskars Xact, малий

Код товару: 1027045

Спеціальний ніж для прополювання допоможе боротися з бур’янами у важкодоступних місцях. Два леза особливої конфігурації виготовлено з бормісткої сталі, що забезпечує високу ефективність робіт.

Гачкоподібний формат робочої частини дає змогу видаляти бур’яни з корінням. Ергономічне руків’я гарантує зручний хват, вирізняється міцним зчепленням, тому інструмент не вислизатиме з рук.

Щасливі моменти

Період збирання врожаю є чудовим для садівника, адже він милується результатами своєї сезонної праці. Фрукти, ягоди, овочі та трави можна вживати свіжими або переробляти на смачні консерви, які згодом смакувати довгими та холодними зимовими вечорами. Цей лайфхак робив людей щасливими впродовж тисячоліть. Щоби продовжити цю традицію, знадобляться плодозбірники, секатори та вила. Із цими інструментами можна зібрати врожай без особливих зусиль.

Граблі Fiskars Xact

Код товару: 1027044

Створені для збирання листя, скошеної трави та бур’янів на невеликих клумбах, навколо рослин та у важкодоступних місцях. Віяло можна регулювати за шириною.

7 зубців виготовлено з нержавіючої сталі. Довге ергономічне руків’я з полегшеного алюмінію має покриття Softgrip, що гарантує міцне зчеплення з долонею.

Совок садовий Fiskars Xact

Код товару: 1027043

Совок створено з урахуванням потреб користувачів і призначений для посадки та пересаджування рослин. Зручний і практичний інструмент має лезо з нержавіючої сталі, заточене в особливий спосіб, що розпушує ґрунт і прорізає дерен.

Ергономічне руків’я досить довге, тож його можна використовувати як важіль за необхідності. Крім того, аби руків’я не вислизало, його вкрито спеціальним пластиком.

Насадка для збирання фруктів Fiskars QuikFit

Код товару: 1000693

Насадка для збирання фруктів Fiskars QuikFit – це зручне пристосування для збирання врожаю з фруктових дерев. Завдяки насадці можна знімати плоди з високо розташованих гілок, не пошкоджуючи їх.

Виріб має широкі пластикові пелюстки для захоплення та мішок, до якого потрапляють фрукти. Конструкція легка, тому нею нескладно орудувати. Насадку використо­вують у комплекті з телескопічними живцями. Мішечок можна зняти, щоби випрати.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів