Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Bose QuietComfort Earbuds [Black]:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип бездротові
Призначення для мобільних пристроїв
Вид навушників вкладиші
Тип кріплення внутрішньовушне
Колір чорний
Основні
Тип бездротові
Призначення для мобільних пристроїв
Вид навушників вкладиші
Тип кріплення внутрішньовушне
Версія bluetooth 5.1
Технічні
Варіанти підключення Bluetooth
Мікрофон
Додатково
Вологозахищений корпус
Активне шумозаглушення
Пульт ДУ сенсорное
Комплектація футляр-акумулятор
навушники /Bose QuietComfort Earbuds (с ушными вкладышами среднего размера)
паспорт безпеки
короткий посібник користувача
2 пари вушних насадок (1 великого та 1 маленького розміру)
зарядний кабель USB-C /(от A до C) (30,5 см)
Особливості Швидка зарядка
шумозаглушення /Bose
ступінь захисту від води IPX4
сенсорне управління
підтримка бездротового заряджання /Qi (чехол)
технологія оптимізації гучності Active EQ
Акумулятор
Час роботи 6 год (12 ч с кейсом)
Фізичні
Колір чорний
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 150 мм
Висота 60 мм
Довжина 150 мм
Вага 0.37 кг
Об'єм 0.0014 м3
Bose QuietComfort Earbuds - повністю бездротові навушники, що поєднують краще в світі шумозаглушення і реалістичне звучання.
13998 грн*
немає в наявності
Де купити: Bose QuietComfort Earbuds [Black]:
Mekka
Наушники Bose QuietComfort Earbuds, Black (831262-0010)
Кращий звук починається з кращої тиші. Ось чому ці витончені нові бездротові навушники розроблені з використанням революційних акустичних інновацій та найефективнішого в світі шумозаглушення.

Разом вони створюють чіткий, чистий звук і багаті, глибокі баси на тлі повної тиші, так що ви можете почути всі деталі, які зазвичай губляться, наприклад, співак, набирає повітря в легені, або клацання пальців з глибини аудиторії.

Ви не отримаєте більше яскравих вражень від прослуховування через будь-які інші бездротові навушники, будь то музика, подкасти, відео або дзвінки.

Bose. Звук, визнаний світом

ERC нещодавно стала офіційним дистриб’ютором продукції Bose в Україні. Початок партнерства збігається із випуском «бомбезних» новинок і гучних інженерних інновацій Bose. Bose – один із найцінніших і відзначених брендів у світі звуку. Компанія, створена в 1964 році доктором Амаром Боузом, професором Массачусетського технологічного інституту, зберігає відданість дослідженням у сфері поширення звуку із метою зробити вчорашні мрії завтрашньою реальністю.

Півсторіччя інновацій

Акустичні системи Bose можна зустріти всюди, де необхідний якісний звук: від Олімпійських ігор до Сікстинської капели, від космічних човнів NASA до Національного театру Японії. Вдома та в дорозі, на величезних стадіонах, у магазинах, ресторанах і клубах – де б не встановлювали динаміки Bose, всюди можна відчути реалізм концертної зали та глибину звучання.

В асортименті компанії є комплекс унікальних рішень для отримання якісного звуку за будь-яких умов. Це персональні бездротові гарнітури для мобільних пристроїв, портативні акустичні системи, домашні акустичні системи, смарт-спікери, саундбари, набори домашніх кінотеатрів та аксесуари до них. Окрім того, компанія пропонує рішення для побутових і промислових інсталяцій, а також професійну аудіоапара­туру.

Ера винаходів

Продукція Bose постійно оновлюється та не припиняє дивувати. Однією з найяскравіших новинок 2020 року стали аудіо­окуляри Bose Frames – нова категорія персональних гарнітур, що поєднує сонячні окуляри преміальної якості та неперевершений звук Bose.

Спортивні аудіоокуляри Bose Frames Tempo

Код товару: 839769-0100

Bose Frames Tempo – спортивні сонцезахисні аудіоокуляри із захистом від поту та бризок, що дарують високоякісний звук без навушників. Окуляри з революційним дизайном Bose Open Ear Audio надають можливість чути музику і все навколо одночасно під час тренування.

Bose Frames Tempo – це захист від впливу погодних явищ, легка аеродинамічна нейлонова оправа та м’які силіконові носові упори, завдяки яким також можна регулювати розмір і посадку. З-поміж інших функцій – до 8 годин роботи на одному заряді та опціональні змінні лінзи з різним ступенем пропускної здатності для використання за різних погодних умов. Це звук, на який очікують від Bose, з усім необхідним від спортивних сонцезахисних окулярів.

Аудіоокуляри Bose Frames Tenor та Frames Soprano

Коди товару: 851340-0100, 851337-0100

Аудіоокуляри Bose Frames увійшли до найкращих винаходів 2019 року за версією журналу Time. І ось продовження. Сонцезахисні окуляри Bose Frames Tenor і Bose Frames Soprano мають ретельно продуманий дизайн із дивовижно елегантною оправою та поляризаційними лінзами. Якість виготовлення – преміальна.

Ексклюзивна технологія Bose Open Ear Audio забезпечує звук, якого зовсім не очікують від сонцезахисних окулярів. Це приголомшливий досвід, який дає змогу взаємодіяти з оточенням, непомітно слухаючи музику. Традиційно доступні змінні лінзи на будь-який смак і синхронізація з додатком Bose Music для налаштування та керування.

Навушники Bose QuietComfort Earbuds

Коди товарів: 831262-0010, 831262-0020

Кращий звук починається з кращої тиші. Ці витончені бездротові навушники розроблено з використанням революційних акустичних інновацій і найефективнішого у світі шумопоглинання. Разом вони дають чіткий, чистий звук і багаті, глибокі баси на фоні повної тиші. Користувач зможе почути всі деталі, які зазвичай губляться, наприклад, як співак набирає повітря в легені або клацання пальців із глибини аудиторії.

До 6 годин автономної роботи та ще 12 годин із кейсом. Мають унікальну функцію швидкого заряджання: 2 години програвання всього за 15 хвилин у кейсі. Сенсорне керування навушниками – на корпусі, наявні налаштування через додаток і захист від поту та бризок для екстракомфортного користування.

Навушники Sport Earbuds Bose Sport Earbuds

Коди товару: 805746-0010, 805746-0020, 805746-0030

Навушники Bose Sport Earbuds створені, щоб зарядити енергією тренування через реалістичне звучання та надійну комфортну посадку. Завдяки запатентованим технологіям звучання музики чисте та збалансоване незалежно від того, яку гучність встановлено. Створені в елегантному дизайні, навушники щільно прилягають до вух, а силіконові насадки не спричиняють втому та дискомфорт навіть за тривалого носіння, а також запобігають випадінню під час найінтенсивнішого руху.

5,5 години автономної роботи та функція швидкого заряджання: 15 хвилин заряджання в кейсі забезпечать 2 години програвання. Сам кейс забезпечить ще 10 годин додаткової роботи. Наявні сенсорне керування та повний контроль через додаток для ще більшої зручності.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів