Головна - Іграшки та товари для дітей - Іграшки - Ігрові фігурки та приналежності - Funko - Колекційна фігурка Funko POP! Vinyl: SDCC: BTTF: Marty checking Watch (Exc) 48907

Колекційна фігурка Funko POP! Vinyl: SDCC: BTTF: Marty checking Watch (Exc) 48907

код товару: FUN2549792
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Колекційна фігурка Funko POP! Vinyl: SDCC: BTTF: Marty checking Watch (Exc) 48907:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип ігрові фігурки
Вид фігурка
Серія Funko POP!
Рекомендований вік від 3-х років
Розміри 10 см
Матеріал вініл
Основні
Тип ігрові фігурки
Вид фігурка
Серія Funko POP!
№ фігурки 965
Рекомендований вік від 3-х років
Кількість 1 шт
Розміри 10 см
Живлення батарейки не потрібні
Матеріал вініл
Упаковка відкрита упаковка
Параметри упаковки
Ширина 120 мм
Висота 160 мм
Довжина 90 мм
Вага 0.14 кг
Об'єм 0.0017 м3
Мартін Шеймус Макфлай (англ. Martin «Marty» Seamus McFly), більш відомий як Марті Макфлай (Marty McFly) - головний герой фантастичної пригодницької трилогії «Назад в майбутнє», створеної Робертом Земекісом в 1985-1990 роках. У фільмах роль Марті виконав канадсько-американський актор Майкл Джей Фокс. Марті - молодший з трьох дітей в сім'ї Джорджа і Лоррейн Макфлай. У нього є брат Дейв і сестра Лінда. Його кохану звуть Дженніфер Паркер, а кращого друга - Еметт Браун. Браун, якого Марті кличе просто «Док» - літній учений. Здається, що Марті соромиться своєї сім'ї і тому проводить з нею дуже мало часу. В основному він спілкується з Доком, Дженніфер і хлопцями зі своєї музичної групи.
немає в наявності
Подорожуючи в минуле Марті брав собі псевдоніми, щоб його не впізнали. Опинившись в 1955 році він скористався тим, що його мати Лоррейн прочитала на його білизна назву знаменитої марки «Кельвін Кляйн» і взяв собі це ім'я. Щоб переконати Джорджа запросити Лоррейн на танці, Марті постав перед ним в радіаційному костюмі і назвався Дартом Вейдером з планети Вулкан - Дарт Вейдер головний лиходій фільмів «Зоряні війни», а планета Вулкан - батьківщина Спока, одного з персонажів всесвіту «Зоряний шлях». У 1885 році він назвався Клінтом Іствудом (автори просили у актора дозволу використовувати його ім'я у фільмі).
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів