Предыдущее
Следующее
Технические характеристики ASUS PG259QNR 24.5":
Основные параметры
Полный список параметров
Тип устройства монитор
Назначение для игр
Диагональ экрана 24.5 " 62.23 см
Покрытие экрана Антибликовое
Поддержка сторон 16:9
Тип матрицы IPS
Рекомендуемое разрешение 1920x1080 (Full HD)
Яркость 400 кд/м2
Время реакции 1 мс
Угол обзора по вертикали 178 °
Угол обзора по горизонтали 178 °
Входы Display Port /v1.4
HDMI /v2.0
3.5mm Mini-Jack
USB 3.0 /2 шт
Поворотный экран 0°~+90°
Габариты (ШхВхТ) 557x(379-499)x247 мм з підставкою
Основные
Тип устройства монитор
Назначение для игр
Диагональ экрана 24.5 " 62.23 см
Покрытие экрана Антибликовое
Поддержка сторон 16:9
Тип матрицы IPS
Технические характеристики
Рекомендуемое разрешение 1920x1080 (Full HD)
Яркость 400 кд/м2
Время реакции 1 мс
Частота обновления 360 Гц
Угол обзора по вертикали 178 °
Угол обзора по горизонтали 178 °
Глубина цвета 1.0737 млрд. цветов
Размер пикселя 0.283 мм
Разъемы
Входы Display Port /v1.4
HDMI /v2.0
3.5mm Mini-Jack
USB 3.0 /2 шт
Количество HDMI 1 шт
Функциональные возможности
Гнездо для замка Kensington
Технологии Low Blue Light
GameVisual
HDR (High Dynamic Range)
NVIDIA G-SYNC
TUV Low Blue Light
ASUS GamePlus
HDCP
NVidia Reflex Latency Analyzer
Дополнительно
Настенное крепление VESA 100x100
Потребляемая мощность 27 Вт
Угол наклона от -5 до +20°
Регулировка по высоте 120 мм
Поворотный экран 0°~+90°
Цвет черный
Габариты (ШхВхТ) 557x(379-499)x247 мм з підставкою
Гарантия
Гарантия 36 месяцев
Параметри упаковки
Ширина 250 мм
Высота 530 мм
Длина 680 мм
Вес 13.05 кг
Объем 0.0901 м3
ASUS ROG PG259QNR 24,5-дюймовый монитор с быстрой IPS-панелью, разрешением Full-HD (1920х1080) и высокой частотой обновления (360 Гц) – для профессионального киберспорта
нет в наличии
Що подарувати геймеру на Новий рік?

Новий рік – це завжди очікування на диво та подарунки, особливо якщо рік видався таким скупим на позитивні емоції, як цей карантинний 2020-й. Тому ми зробили невелику добірку з варіантами, чим порадувати друзів-геймерів або себе улюбленого, і добре провести свята, а з ними й прийдешній локдаун.

Мабуть, найпопулярнішим варіантом подарунка для геймера виступає ігрова периферія. Причому, не важливо, чи ми говоримо про геймера про-рівня або про любителя-новачка – комплект якісної периферії або окремо взяті клавіатура, мишка чи гарнітура може істотно потішити шанувальників шутерів, бродилок або симуляторів.

Серед гарнітур найбільш універсальним подарунком стане ROG Strix Go 2.4, тому що підключити її можна як до комп’ютера, так і до консолі, Nintendo Switch або смартфона, за умови наявності в них роз’єму USB Type-C.

Ігрові мишки ROG Pugio II та ROG Strix Impact II порадують геймерів не тільки стильним зовнішнім виглядом, зручними пружними кнопками й свічами з можливістю швидкої заміни, а й можливістю позбутися дротів, не втрачаючи в якості підключення – обидві мишки крім дротового режиму підтримують з’єднання через Bluetooth або за допомогою компактного донгла 2,4 ГГц.

Доповнити концепцію універсальності та компактності ігрового місця зможе механічна клавіатура без виділеного цифрового блоку ROG Strix Scope TKL Deluxe, яка сподобається геймерам свічами Cherry MX, яскравим RGB-підсвічуванням і стильним впізнаваним дизайном Republic of Gamers, а остаточно підкорить наявністю в комплекті зручної підставки під зап’ястя. Приємний момент – усю вищезгадану периферію зараз можна купити під ялинку за акційними цінами.

Новорічним подарунком, який потішить відразу всіх членів родини, з легкістю стане новий роутер. Особливо, якщо вибрати модель із підтримкою нового стандарту Wi-Fi 6, який забезпечує стабільну й швидку роботу навіть при великій кількості підключень.

Крім того, при виборі геймерських моделей роутерів, наприклад RT-AX86U або RT-AX82U, користувач отримує додаткові "фішки" у вигляді фірмових технологій надання пріоритетності трафіку за типом вмісту або пристрою, захисту від кібератак, функції батьківського контролю й багато іншого. Ну а якщо душа жадає геймінгу на максималках навіть у роутері – у моделях GT-AX11000 і GT-AC5300 можна знайти повний пакет ігрових функцій – Game Radar, Game Boost, GPN і багато інших, які забезпечать максимально швидке й стабільне підключення під час усієї ігрової сесії.

Подарунком, який сміливо можна назвати найкращим та особливим, точно стане ігровий монітор. Навіть якщо цілитися не в найдорожчу модель, на сьогоднішній день можна вибрати дуже збалансований за технічними характеристиками монітор, з яким будь-яка гра розкриється по-новому. Швидкі матриці з 1 мс відгуку, висока роздільна здатність, стильний ігровий дизайн і наявність спеціальних геймерських утиліт робить монітори серії ASUS TUF Gaming оптимальним вибором із точки зору характеристик, а новорічні знижки на моделі VG279Q1A і VG27AQ просто не залишають шансу оминути таку привабливу ​​пропозицію.

Для тих, хто шукає безкомпромісний подарунок, щоб раз і назавжди підкорити серце геймера, потрібно щось особливе. Наприклад – перший у світі монітор із частотою оновлення екрана 360 Гц – PG259QN. Цей монітор – просто зосередження всіх можливих новітніх технологій у галузі моніторів для ігор, крутіше нього є тільки та ж модель з індексом PG259QNR, у яку додатково додано ексклюзивну технологію NVIDIA REFLEX. З її допомогою, а також підключивши сумісну мишку (на сьогоднішній день їх ще зовсім мало, але у продажу вони вже є, наприклад ROG Chakram Core) можна точно відстежити й мінімізувати затримки реакції системи.

Великий асортимент геймерської продукції дозволяє вибирати подарунки на будь-який смак і гаманець, тому головне підходити до цього завдання з бажанням ощасливити близьку людину, з огляду на її інтереси, запити й захоплення.

Меню
Каталог товаров
Каталог товаров