ASUS ROG Chakram Core Optical USB Gaming Mouse

код товара: 90MP01T0-BMUA00
Предыдущее
Следующее
Технические характеристики ASUS ROG Chakram Core Optical USB Gaming Mouse:
Основные параметры
Полный список параметров
Тип манипулятора мышь
Назначение для игр
Тип подключения проводное
Интерфейс подключения USB
Тип сенсора оптическая /PAW3335
Кол-во кнопок 9 (5 + 4 in digital joystick mode)
Питание USB
Цвет черный
Вес 97 г
Основные
Тип манипулятора мышь
Назначение для игр
Тип подключения проводное
Интерфейс подключения USB
Тип сенсора оптическая /PAW3335
Длина провода 1.8 м
DPI 100 - 16000
Особенности
Кол-во кнопок 9 (5 + 4 in digital joystick mode)
Питание USB
Прокрутка вертикальная
Дополнительно
Особенности Цветная подсветка Aura Sync
Ускорение 40G
Эргономика для правшей
Физические
Цвет черный
Вес 97 г
Габариты (ВxШxГ) 132.7 x 76.6 x 42.8 мм
Гарантия
Гарантия 24 месяца
Параметри упаковки
Ширина 120 мм
Высота 180 мм
Длина 70 мм
Вес 2.78 кг
Объем 0.0015 м3
ROG Chakram Core - это проводная игровая мышь с разрешением 16 000 dpi, 1000 Гц и программируемым съемным джойстиком, обеспечивающая превосходное управление прямо под вашим большим пальцем. Благодаря эксклюзивным вставным гнездам для переключателей, регулируемому весу и уникальной функции прокрутки DPI для регулировки чувствительности, Chakram Core помещает все, что вам нужно, прямо в вашу руку.
нет в наличии
ВЫСОКОТОЧНЫЙ СЕНСОР

ROG Chakram Core оснащен оптическим датчиком высшего класса, обеспечивающим необходимую скорость и точность. Его датчик от 100 до 16 000 dpi отслеживает движения со скоростью до 400 дюймов в секунду (IPS) при ускорении до 40 g. Его частота опроса 1000 Гц обеспечивает мгновенную реакцию без задержек, поэтому действия на экране реагируют мгновенно.

Ексклюзивна iгрова зброя ROG

Геймерська периферія ROG – найкоротший шлях до перемоги.

Ігрова клавіатура ROG Strix Scope RX

ROG Strix Scope RX — перша механічна ігрова клавіатура, у якій використовують оптико-механічні перемикачі ROG RX Red із вбудованими RGB-світлодіодами для незалежного підсвічування кожної клавіші. Унікальна конструкція перемикачів забезпечує практично нульове затримання відгуку для миттєвої реєстрації натискання клавіші. Порожній квадратний стрижень і механізм стабілізації забезпечують постійне зусилля під час натискання клавіш. Термін служби перемикачів становить неймовірні 100 млн натискань.

ROG Strix Scope RX зберегла всі притаманні лінійці Scope фішки — збільшену клавішу Ctrl, спеціальну клавішу «стелс» для миттєвого згортання всіх додатків, а також підтримання фірмового підсвічування Aura Sync. Утиліта Armory Crate дає змогу користувачам налаштовувати профілі, задавати функції клавіш, записувати макроси та навіть відстежувати статистику роботи обладнання під час гри. Верхня пластина ROG Strix Scope RX виготовлена з металу, крім того, клавіатура має водо- і пилонепроникність, відповідаючи вимогам стандарту IP56. Порт USB 2.0 можна використовувати для заряджання мобільних пристроїв і підключення зовнішніх девайсів.

Ігрова клавіатура ROG Falchion

ROG Falchion — це стильна ігрова клавіатура в оригінальному формфакторі 65 %. Вона пропонує користувачеві розкладку із 68 клавішами, тобто не має цифрового блоку клавіш і низки функціональних клавіш, але зберегла стрілки й весь блок над ними з PgUp, PgDn та іншими клавішами, що задовольнить потреби переважної частини аудиторії. Зручно те, що ROG Falchion є бездротовою клавіатурою, а для підключення використовується радіоканал із частотою 2,4 ГГц. Частота опитування — 1 000 Гц, що відповідає часу відгуку 1 мс.

На одному заряді акумулятора клавіатура може пропрацювати до 400 годин із вимкненим підсвічуванням. Портативності та зручності клавіатурі додає жорсткий футляр для зберігання і транспортування, що є в комплекті постачання. Ще одна особливість ROG Falchion — інтерактивна сенсорна панель, що є сенсорною смужкою в лівій частині корпусу, яку можна використовувати для регулювання гучності, скролінгу або інших завдань.

Ігрова миша ROG Chakram Core

ROG Chakram Core — це ігрова миша з програмованим знімним джойстиком, що забезпечує цікавий досвід керування ігровим процесом. У мишу вбудовано сенсор із роздільною здатністю до 16 000 точок на дюйм та частотою опитування 1 000 Гц, а унікальна функція точного регулювання чутливості DPI за допомогою коліщатка прокручування дає змогу точно налаштувати Chakram Core відповідно до стилю гри.

ROG Chakram Core має безгвинтову модульну конструкцію з магнітною кришкою та кнопками, а також зручними перемикачами та регульованою вагою, що забезпечує безліч варіантів налаштування для легкого кастомізування Chakram Core. Крім того, ROG Chakram Core – одна з перших ігрових мишей, що може похизуватися підтриманням технології NVIDIA Reflex Latency Analyzer, яка допомагає заміряти затримку системи між натискання кнопки миші до зміни пікселів на моніторі для оптимізації ігрових процесів.

Ігрова гарнітура ROG Delta S

Ігрова гарнітура ROG Delta S забезпечує бездоганно чисте й деталізоване звучання і дає геймерам істотну перевагу перед суперниками. Вона має високоякісний ЦАП Hi-Fi ESS9 281 із технологією QUAD DAC та є першою ігровою гарнітурою з технологією Master Quality Authenticated (MQA), яка забезпечує відтворення аудіофайлів студійної якості, щоби розкрити кожну деталь оригінального запису. Вбудована в ROG Delta S технологія MQA Renderer може приймати сигнал MQA Core і виконувати остаточне «розгортання» файлу MQA.

Мікрофон з інтелектуальним шумозаглушенням забезпечує чистий голосовий зв’язок під час гри, а ексклюзивні динаміки ASUS Essence, герметична конструкція камер і технологія Audio Signal Diversion працюють в унісон для відтворення захопливого звуку. ROG Delta S важить лише 300 г і має ергономічні D-подібні амбушури ROG Hybrid для неперевершеного комфорту під час тривалих ігрових сесій. Завдяки розніму USB-C користувачі можуть використовувати навушники з ПК, ігровими консолями й мобільними пристроями. Регульоване кругове RGB-підсвічування можна синхронізувати з підсвічуванням іншого обладнання, що підтримує технологію Aura Sync.

Ігрова поверхня ROG Scabbard II

ROG Scabbard II — це ігрова поверхня, на якій вистачить місця для клавіатури, миші та іншого геймерського устаткування. Її виготовлено з міцної тканини зі спеціальним покриттям, що відштовхує воду, масло та пил, допомагаючи підтримувати ігрове місце в чистоті.

Зображене лого (Republic of Gamers) підкреслює геймерський статус власника, а зручна протиковзка гумова основа робить цю ігрову поверхню найнадійнішими союзником у грі.

Меню
Каталог товаров
Каталог товаров