Bose Навушники для сну Sleepbuds II

код товару: 841013-0010
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Bose Навушники для сну Sleepbuds II:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип навушники для сну
Призначення для мобільних пристроїв
Вид навушників вкладиші
Тип кріплення внутрішньовушне
Колір білий
Вага 2.27 г (наушники)
Основні
Тип навушники для сну
Призначення для мобільних пристроїв
Вид навушників вкладиші
Тип кріплення внутрішньовушне
Додатково
Комплектація футляр-акумулятор
навушники
амбушюри /3 розмірів
USB-кабель
короткий посібник користувача
Особливості функція автоматичного увімкнення/вимкнення для продовження терміну служби батареї
Акумулятор
Час роботи 10 год
Час зарядки 6 год (наушники, кейс - 3 часа)
Тип батареї Li-Ion
Фізичні
Матеріал (осердь, чаш, амбушур) пластик /навушники
алюміній /корпус
силикон /насадки
Колір білий
Вага 2.27 г (наушники)
Розміри 24.9x27.9x12.7 мм (навушники), зарядний чохол: 7,69 см x 7,69 см x 2,74 см у висоту
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 140 мм
Висота 50 мм
Довжина 130 мм
Вага 0.37 кг
Об'єм 0.0009 м3
Навушники для сну з шумомаскуванням Bose Sleepbuds II - значно вдосконалена версія Sleepbuds першого покоління. Серед відмінностей від оригінальної версії - новий акумулятор, більш потужні драйвери, вдосконалена форма і розширена бібліотека звуків. Bose Sleepbuds II відтворюють спеціально підібрані аудіозаписи, які сприяють швидкому засипанню, і забезпечують міцний здоровий сон протягом всієї ночі. Маленькі і компактні, забезпечені спеціальними насадками, ці електронні беруші для сну не відчуваються в вушній раковині і комфортні навіть при положенні на боці.
немає в наявності

Створені спеціально для сну, беруші Sleepbuds™ відтворюють лише звуки, закладені у вашому застосунку. Комфортні силіконові насадки забезпечують пасивну шумоізоляцію, водночас треки з лагідними звуками допомагають вам спокійно спати всю ніч. Отримайте насолоду від сну до 10 годин на одному заряді, а ще до трьох зарядів від кейсу-зарядки.

Bose Sleepbuds || App

ЗАСТОСУНОК BOSE SLEEP APP

Застосунок Bose Sleep app подарує вам цілу фонотеку розроблених інженерами Bose треків для маскування зовнішніх шумів та спеціально підібраного контенту з розслаблюючим ефектом. Виберіть, що вам до душі, завантажте його у беруші та персоналізуйте свої налаштування, щось подібне до персонального будильника. Ніяких підписок.

Спіть краще — від приємного засинання до м’якого прокидання

Нічний час призначений для спокійного, здорового сну. Sleepbuds™ II створені, щоб працювати для вас всю ніч. Незалежно від того, коли ви хочете відпочити – після довгого робочого дня чи після нічної зміни, коли треба заснути в 3.00 ночі, ви завжди будете прокидатись бадьорим.

Технологія протестована на практиці

За сприянням корпорації Bose у інноваційному Центрі догляду за здоров’ям, розташованому у медичному містечку Анчуц при Університеті Колорадо були проведені дослідження*:

Технологія для сну від Bose отримала клінічне підтвердження, що вона дійсно допомагає заснути швидше та спати краще.

В РЕЗУЛЬТАТІ ДОСЛІДЖЕНЬ ТАКОЖ БУЛО ВИЯВЛЕНО:

  • Всі учасники досліджень одностайно визнали ефективність блокування небажаних шумів, включаючи такі, як хропіння та гамір вулиці.
  • В середньому, менше учасників прокидались у вісні.
  • Кожні 8 з 10 учасників залишились задоволеними покращеною якістю сну.

Персоналізуйте свій сон

Повний контроль над вашими берушами Sleepbuds™ в кілька дотиків. Вивчайте Фонотеку Звуків та завантажуйте свої вподобання на беруші, аби створити свою індивідуальну програму сну. Ви також можете запрограмувати персональний будильник та активувати так-званий режим телефону «не турбувати» .

Звуки для вашого сну.

Від заспокійливих звуків для засинання до спеціальних аудіо треків, розроблених інженерами Bose для маскування зовнішніх шумових збудників, застосунок Bose Sleep запропонує вам до 40 треків на вибір.

  • МАСКУВАННЯ ШУМУ

Звуки для сну разом з силіконовою насадкою для пасивної шумоізоляції створені для оптимізації загального маскування нічних звукових збудників.

  • ТРЕКИ ДЛЯ УМИРОТВОРЕННЯ

Спеціально розроблені треки для повного релаксу вашого тіла і мозку.

  • ЗВУКИ ПРИРОДИ

М’які звуки природи перенесуть вас у світ гармонії та комфорту.

Тиша і спокій. Саме тоді, коли вам це необхідно.

Ваша половинка раптом захропіла прямо у вухо, або ж гамір вечоринки з квартири над вами не дає вам заснути. Всі ці та інші несподівані звукові сплески перебивають ваш сон. Фірмова технологія маскування шуму від Bose – це гармонійне поєднання пасивної шумоізоляції та спеціальних звуків для оптимізації маскування шуму, аби прибрати небажані збудники вашого сну.

Пасивна шумоізоляція

Фірмова конструкція Sleepbuds™ забезпечує надійну посадку берушів у вухах, а спеціально розроблена силіконова насадка створює м’яку, комфортну герметичність для пасивної шумоізоляції.

Звуки для маскування шуму

Треки для сну оптимізовані таким чином, щоб забезпечити сталий фон, записаний у спеціальному частотному діапазоні, щоб знизити сприйняття вашим мозком небажаних зовнішніх звуків.

Sleepbuds™ залишаються на місці, навіть коли ви рухаєтесь у вісні

Для беруші дуже важливо, щоб вона не випадала під час сну, але щоб ви відчували комфорт протягом всієї ночі. Унікальна конструкція силіконових насадок, ексклюзивно розроблена Bose для Sleepbuds™ забезпечує надійну їх фіксацію. Борсання, перевороти з боку на бік під час сну не завадять вам фактично забути про беруші у вухах.

Комфорт в деталях

Силіконові насадки виготовлені з м’якого, проте зносостійкого матеріалу, який дозволяє максимально прилаштувати берушу до форми вушної впадини. Гнучкий плавничок надійно фіксує берушу, а манжетка у вигляді парасольки ніжно прилягає до вушного каналу, забезпечуючи пасивну ізоляцію. Три різні пари насадок в комплекті дозволяють максимально підібрати необхідний розмір.

Як все це працює разом

Дякуючи інноваційним технологіям, вдало упакованим в мініатюрний корпус, Sleepbuds™ - представляють собою унікальне рішення для вашого комфортного сну на всю ніч.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів