Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Fiskars Конектор 3-х контактний Watering:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип конектор
Призначення для побутових кранів для підключення шланга
Матеріал поліпропілен
каучук
Основні
Тип конектор
Призначення для побутових кранів для підключення шланга
Вид трьохканальний
Сумісність універсальне
Додатково
Додатково сумісний з продукцією більшості інших виробників
Матеріал поліпропілен
каучук
Розміри 11.6 см
Вага 20 г
Колір чорний
Гарантія
Гарантія 60 місяців
Параметри упаковки
Ширина 70 мм
Висота 30 мм
Довжина 120 мм
Вага 0.02 кг
Об'єм 0.0003 м3
Конектор трійник підходить для поділу потоку води за допомогою конекторів діаметром 9 мм (1/2 "), 13-15 мм (?") Або 19 мм (3/8 "). Міцна конструкція з поліпропілену і каучуку. Сумісна з продукцією інших виробників.
немає в наявності
Усе для ефективного поливу від Fiskars

Система Fiskars – це лінійка інструментів, що впораються з багатьма завданнями в саду, як-от: зрошення газону, полив рослин, миття велосипедів, садового інвентаря та вуличних меблів. Легко зберігати й легко використовувати!

Котушка Fiskars

Котушка зі шлангом та набором конекторів має все необхідне для поливу саду. Компактна й маневрена котушка зручна під час пересування по саду, а аксесуари, що зберігаються всередині, сумісні з продукцією інших виробників.

Кольорове маркування

Легко вибрати необхідний шланг і конектор за кольором: сині смужки для шлангів і конекторів діаметром 1/2" - 5/8"; червоні смужки для діаметра 3/4"; жовті смужки для діаметра 3/8".

Настінне кріплення котушки

Кріплення котушки до стіни — зручне рішення для зберігання та використання.

Легко використовувати

Система поливу Fiskars сумісна з продукцією інших виробників.

Легко зберігати

Маневреність котушки — 360°. Усі аксесуари дбайливо зберігаються всередині котушки.

Пістолети-розпилювачі

Регульовані пістолети стануть у пригоді для різноманітних завдань у саду. Плавне регулювання потоку води: від сильного струменя до м’якого розпилення.

Захищені шланги

Високоякісні шланги Fiskars представлені у двох видах — Q3 і Q4 — за рівнем стійкості до перегинів. Шланги захищені від ультрафіолетового випромінювання та мають високу стійкість до розривів (протестовані за тиску 35 бар). Завдяки кольоровому маркуванню легко підібрати конектор, що сумісний зі шлангом.

Матеріал FiberComp

Міцний армований скловолокном поліамід FiberComp, який використовують для виробництва сокир Fiskars, тепер представлений у лінійці конекторів. Крім довговічності та легкості, цей матеріал стійкий до корозії. За низької температури матеріал приємний на дотик.

Дощувателі

В асортименті Fiskars є дощуватель, що відповідатиме розмірам саду. Водозберігальні дощувателі скорочують витрати води на 20 % завдяки зниженню подачі води в центральному положенні, що забезпечує більш рівномірне розподілення води без утворення калюж довкола дощувателя. Не потрібно ходити щораз до джерела подавання води, якщо користуєтеся дощувателем із перемикачем ON/OFF.

Модульна система насадок пістолетів і штанг

Fiskars пропонує рішення для всіх завдань із поливу завдяки модульному з’єднанню штанг і пістолетів-розпилювачів. Три знімні насадки пістолетів-розпилювачів підходять до однієї штанги та однієї ручки. Штанги-розпилювачі Fiskars призначені для поливу підвісних квіткових горщиків і рослин у важкодоступних місцях.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів