Головна - Споживчі товари і електроніка - Світловий декор та ілюмінація - Twinkly - Smart LED Twinkly Line RGB, підсвічування, Gen II, IP20, довжина 1,5м

Smart LED Twinkly Line RGB, підсвічування, Gen II, IP20, довжина 1,5м

код товару: TWL100STW-BEU
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Smart LED Twinkly Line RGB, підсвічування, Gen II, IP20, довжина 1,5м:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип Підсвічування
Кількість LED-ламп, шт 100 /за допомогою продукту розширення TWL100ADP-B можливе збільшення базової довжини Twinkly Line вдвічі, до 3м і одночасно збільшення кількості ламп на +100 до 200шт
Колір кабелю чорний
Основні
Тип Підсвічування
Серія Line
Кількість LED-ламп, шт 100 /за допомогою продукту розширення TWL100ADP-B можливе збільшення базової довжини Twinkly Line вдвічі, до 3м і одночасно збільшення кількості ламп на +100 до 200шт
Тип лінзи матова дифузна
Діаметр 4.3 мм (лампа)
Довжина кабелю живлення 2 м
Довжина світлодіодної частини 1.5 м + 1.5м розширення продуктом TWL100ADP-B
Термін служби 30000 годин
Відстань між лампами 1.5 см
Колір кабелю чорний
Адаптер вхід 220 В /Тип F (EU)
Додатково
Особливості Bluetooth
Wi-Fi /802.11 b/e/g/i/n
IP20
Гарантія
Гарантія 1 рік
Параметри упаковки
Ширина 200 мм
Висота 180 мм
Довжина 60 мм
Вага 0.53 кг
Об'єм 0.0022 м3
Twinkly Line - сучасне кероване дистанційно розумне світлодіодне підсвічування для оздоблення домашнього інтер'єру. Twinkly Line надає користувачам творчу можливість створювати індивідуальне освітлення у всьому житловому приміщенні, ефектно підкреслюючи елементи інтер'єру чи строкато оголошуючи про власні ідеї та акценти. Це преміум-світлодіодна стрічка, готова до використання з коробки, з сотнею світлодіодних ламп типу RGB на міцній клейовій основі зі зворотного боку. Можливе збільшення довжини вдвічі, аж до 3 м та, водночас, збільшення кількості ламп до 200 шт. з окремими продуктом TWL100ADP-B.
2215 грн*
є в наявності
* Рекомендована роздрібна ціна
Де купити: Smart LED Twinkly Line RGB, підсвічування, Gen II, IP20, довжина 1,5м:
Інтернет магазини
Comtrading
Smart LED Twinkly Line RGB, подсветка, Gen II, IP20, длина 1,5м
Mekka
Smart LED Twinkly Line RGB 100, подсветка, Gen II, IP20, длина 1,5м, кабель черный (TWL100STW-BEU)
Moyo
Smart LED подсветка Twinkly Line 100 RGB, Gen II, IP20, длина 1,5м, кабель черный (TWL100STW-BEU)
Mta.ua
Гірлянда Twinkly Smart Line TWL100STW-BEU RGB, підсвітка, Gen II, IP20, довжина 1.5 м
kidis.ua
Гирлянда Smart LED Twinkly Line RGB подсветка Gen II, IP20, 1,5 м кабель черный (TWL100STW-BEU)
Національні мережі
24 Moyo.ua
Smart LED подсветка Twinkly Line 100 RGB, Gen II, IP20, длина 1,5м, кабель черный (TWL100STW-BEU)
Особливості:

Twinkly Line - сучасне кероване дистанційно розумне світлодіодне підсвічування для оздоблення домашнього інтер'єру. Twinkly Line надає користувачам творчу можливість створювати індивідуальне освітлення у всьому житловому приміщенні, ефектно підкреслюючи елементи інтер'єру чи строкато оголошуючи про власні ідеї та акценти. Це преміум-світлодіодна стрічка, готова до використання з коробки, з сотнею світлодіодних ламп типу RGB на міцній клейовій основі зі зворотного боку. Можливе збільшення довжини вдвічі, аж до 3 м та, водночас, збільшення кількості ламп до 200 шт. з окремими продуктом TWL100ADP-B.

Осяйте життя світлом надії з Twinkly

У створенні острівця спокою й комфорту допомогу пропонує бренд Twinkly італійської компанії Ledworks, що спеціалізується на виробленні унікальних світлодіодних гірлянд, які подарують світло надії навіть у найтемніші часи.

Сучасні реалії в Україні надскладні, аби весело й безтурботно насоло­джуватися дитинством. Хоча батьки докладають чимало зусиль, щоби захистити дітей від стресу, страхів і переживань, спричинених війною, так чи інакше вони просочуються в їхнє життя. Тому так важливо створити в оселі куточок спокою, казкової атмосфери, де діти зможуть відпочивати й почуватися в безпеці від загроз, що припали на їхню долю. Та не тільки малечі це життєво необхідно. Відчувати душевну рівновагу так само важливо й дорослим, переключатися з жорстоких подій війни, відновлювати власний ресурс, аби не втратити жагу для життя.

Twinkly вважає за краще називати свої унікальні світлодіодні продукти не «гірляндами», а «струнами», що англійською «strings». Проте, зважаючи на мовні особливості звучання й тлумачення, ми використовуватимемо термін «гірлянди» як контекстно більш відповідний та зрозумілий.

Створюйте переможну атмосферу разом із гірляндами Twinkly!

Острівець любові й родинного затишку

За умов блекауту родини проводять вечори коло невиразних акумуляторних ламп чи просто запалюю­чи свічки, що доволі небезпечно для дітей, особливо молодшого дошкільного віку. А якщо й до того ж лунає сигнал повітряної тривоги та негайно треба переміщуватися до приміщення із двома стінами без вікон, адже не в усіх будинках є придатне укриття, зокрема в старих багатоповерхівках. Чи не краще створити власний острівець безпеки з необхідними умовами, де буде комфортно й затишно перечікувати тривожні періоди?

Виберіть безпечне місце в оселі й облаштуйте його подушками, ковдрами та всіма іншими необхідними речами, і обов’язково подбайте про освітлення й створення атмосфери умиротворення.

Twinkly пропонує для цих потреб свою продукцію – світлодіодні гірлянди. Крім того, що таке освітлення цілком безпечне й енергоефективне, рішення бренда, під’єднані до акумуляторного блока чи інших засобів резервного живлення, допоможуть створити атмосферу спокою та довіри, подарують відчуття безпеки, а сяючі вогники відволікатимуть малюків від моторошних звуків сирен.

Та не тільки в такий спосіб можна застосовувати гірлянди. Попри складне сьогодення, кожен має продовжувати вірити у світле майбутнє, у неминучу Перемогу, тож не варто концентруватися виключно на негативі. Світлові акценти вкрай важливі для створення родинного затишку: стильні продукти Twinkly допоможуть урізноманітнити інтер’єр квартири чи будинку, покращити настрій, розвіяти похмурі думки, навіть сприятимуть зміні світосприйняття!

Ансамбль засяє

Створюйте особливу магію завдяки компонуванню кількох гірлянд, які можна синхронізувати через мобільний додаток і встановити єдиний сценарій для всіх об’єктів – неймовірний керований ансамбль! З огляду на наближення зимових свят, доречно подбати про святковий декор. Наприклад, маємо освітлене вікно, ялинку та стіни вітальні.

Об’єднуємо гірлянди в групу та, як результат, отримаємо неймовірну світлову композицію. Кожен ефект, який буде надалі вибрано, одночасно відтворюватиметься всіма об’єктами ансамблю! Важливо лише пам’ятати, що об’єднувати так можна гірлянди одного типу світлодіодів – усі мають бути або AWW, або RGB, або RGB+W.

Інноваційні технології для неймовірних ефектів

Ще одна важлива особливість Twinkly – 3D- чи 2D-меппінг (mapping). Справжня сила технології Twinkly полягає в її інноваційній функції комп’ютерного зору. Центр розробки, дизайну та досліджень у Мілані запровадив застосування в продукції Twinkly сучасних комп’ютерних чипів, якісних матеріалів, запатентованих технологій не лише щодо світлодіодів, а й у системі розпізнавання образів, комп’ютерного зору, радіосигналів.

Мобільний додаток автоматично визначає точне положення кожного світло­діода через камеру смартфона й формує їх повну мапу для подальшого використання та створення ефектів у масштабі. І не лише з одного боку інсталяції (2D), а й у ре­жимі 360° (3D)! З огляду на це можна не перейматися щодо послідовності світлодіодів на об’єкті та сміливо делегувати встановлення гірлянди молодшим членам родини, адже значення має лише їхня кількість на одиниці площі, і байдуже як саме вони розташовані.

Розумне керування

Однією з особливостей гірлянд Twinkly є можливість керування не лише за використання вбудованого пульта, а й голосом за допомогою Google Assistant і Amazon Alexa (поки лише англійською мовою) через безкоштовний мобільний додаток (для iOS і Android). Це чудова можливість для дітей практикуватися в іноземній мові через гру, водночас отримуючи задоволення від світлового шоу. Та й дорослим буде чим потішитися: можливість адресного керування кожним світлодіодом окремо надає змогу формувати візерунки, полоси чи інші фігури з динамічними контурами, що неможливо для гірлянд іншого типу, які можуть створювати лише хаотичне різнокольорове мерехтіння.

Для нетерплячих підлітків у мобільному додатку Twinkly запропоновано набір ефектів, готових для миттєвого відображення, тож можна відразу випробувати величезну галерею світлових сценаріїв, перемикаючи їх один за одним. До того ж є можливість редагувати їх за кольорами, інтенсивністю, таймінгом, циклами.

А юні митці можуть реалі­зувати власні творчі пориви, створюючи абсолютно нові ефекти та зберігаючи їх у мобільній галереї для миттєвого чи подальшого відтворення. Досить вибрати певні кольори та ефекти, змінювати їх і просто пальцем на екрані малювати візерунки за покликом фантазії. Вогні гірлянди вмить реагуватимуть, відповідно вмикаючись та змінюючи кольори чи їх інтенсивність.

На додачу: керувати ефектами можна і без мобільного додатка, і навіть без смартфона, завдяки вбудованому контролеру. Ба більше, можна керувати ефектами взагалі без локальної мережі. Хоча з локальною Wi-Fi-мережею та мобільним додатком, звісно, налаштовувати значно легше.

Яскравий асортимент Twinkly

STRINGS – струни чи нитки. Послідовність певної кількості ламп, розташованих на відстані 10 см одна від одної.

SPITZER – сорок променів відгалужуються з одного центра, неначе спалах зірки. Такі зірки притягуватимуть погляд і створюватимуть особливу космічну атмосферу.

CURTAIN – завіса з довгих (2,1 м), вертикально звисаючих сегментів (струн/ниток), які можна зібрати в коси, підв’язати як стрічки та відтворити безліч інших ідей – вдалий вибір для оздоблення кімнати принцеси.

ICICLE – бурульки чи дощ. Ланцюжок коротеньких (на 2-6 ламп), вертикально звисаючих сегментів («mini strings») на горизонтальній несучій. Оригінальне рішення для декорування стін або вікон.

PRELIT – серія інстальованих та заздалегідь налаштованих на заводі гірлянд на ялинках, штучних ялинкових гілочках або віночках. Є чудовим рішенням для охочих придбати нове святкове дерево – надсучасне, миттєво засвічуване.

CLUSTER – модифікація «strings», за якої світлодіоди зібрано не в ланцюжок, а розташовано подібно до листя на стеблині, що розгалужується в різні боки з інтервалом 1,5 см. Така гірлянда має особливо гарний вигляд на віконних занавісках.

FLEX – рішення схоже на градієнтну світлову смугу, яку можна згинати для створення фігур, написів, контурів, інших креативних об’єктів освітлення та декору, що ефектно підкреслять інтер’єр кімнати та додадуть яскравих акцентів. Така модель особливе захоплення викличе в підлітків, адже допоможе підкреслити стиль особистого простору.

LINE – світлодіодна стрічка (1,5 м) із сотнею RGB-світлодіодів, які розташовані один за одним на відстані 1,5 см, та клейовою основою зі зворотного боку. Такою гірляндою дуже зручно прикрашати меблі, різноманітні поверхні, зонувати приміщення, а, головне, таке оздоб­лення доречне повсякчас.

LIGHT TREE – прикрашена розумною гірляндою ялинка без, власне, ялинки. Це світловий конус із гірлянд із прозорою дротовою несучою (конусне мереживо). Висота моделей варіюється від 1,5 до 6 м.

Комбінування гірлянд у синхронізовані групи для створення святкового декору мрії

Можна легко об’єднати кілька гірлянд та оздобити окремі кімнати в оселі, прикрасити дерева чи доріжки у дворі, навіть осяяти весь будинок.

250 світлодіодів КРІСЛО АННИ

1 Strings 250, Multicolor RGB

1220 світлодіодів КІМНАТА ЗОРЯНИ

2 Curtain 210, RGBW, 2 Strings 400, RGBW

1370 світлодіодів БУДИНОК АНДРЕА

3 Icicle 190, 2 Strings 400, Gold edition AWW

4380 світлодіодів РІЗДВЯНА ВЕЧІРКА ЛАРРІ

4 Cluster 400, RGB, 2 Icicle 190, RGB, 3 Strings 600, RGB, 2 Strings 250, RGB1 Strings 100, RGB

Дайте волю фантазії, оточіть себе й родину чарівною красою, створюйте переможну атмосферу разом із Twinkly!

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів