Головна - Продукція та рішення для підприємств - Електротовари та світло - Електромонтажне обладнання - Розетки і вимикачі - Legrand - Plexo механізм розетки електр 16А, Schuko, 250В, ІР55, ІК07 c кришкою, гвинт затискачі, білий

Legrand Plexo механізм розетки електр 16А, Schuko, 250В, ІР55, ІК07 c кришкою, гвинт затискачі, білий

код товару: 069639
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Legrand Plexo механізм розетки електр 16А, Schuko, 250В, ІР55, ІК07 c кришкою, гвинт затискачі, білий:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип механізм розетки
Вид монтажу накладной
вбудований
Основні
Тип механізм розетки
Вид монтажу накладной
вбудований
Серія Plexo
Колір білий
Клас захисту IP IP55
IK07
Технічні особливості
Заземлення
Кришка захисна кришка
Номінальний струм 16 А
Номінальна напруга 250 В
Додаткові характеристики
Додатково Гвинтові затискачі
тип заземлення: бокові контакти
2К+З, німецький стандарт
Гарантія
Гарантія 24 місяця
Параметри упаковки
Ширина 70 мм
Висота 50 мм
Довжина 70 мм
Вага 0.07 кг
Об'єм 0.0002 м3
Plexo механізм розетки електричної 16А, Schuko, 250В, PLEXO IP55, РОЗЕТКА 2К + З, гвинтовий затискач, білий. Встановлюються в коробки для накладного монтажу або в супорти з рамкою для вбудованого монтажу. Гвинтовий затиск провода. Серія вологозахищених електроінсталяційних виробів розроблена для установки в технічних приміщеннях житлових будинків і будівель спеціалізованого призначення (гаражі, підвали, паркінги, майстерні, кулінарні цехи і т.п.), а також для установки поза приміщеннями (тераси, сади, кемпінги тощо .)
519 грн*
немає в наявності
Де купити: Legrand Plexo механізм розетки електр 16А, Schuko, 250В, ІР55, ІК07 c кришкою, гвинт затискачі, білий:
Mekka
Plexo Legrand механизм розетки електр 16А, Schuko, 250В, ІР55, ІК07 c крышкой, винтов зажимы белый (069639)
Компанія Legrand - провідний виробник у виготовленні продукції електротехнічного призначення, постачальник комплексних рішень для електричних та інформаційних мереж. Виробам Legrand знаходяться застосування як в житловому будівництві так і в промисловому і адміністративному секторі. Вузька спрямованість - електротехніка, сприяла компанії Legrand зайняти лідируючу позицію в багатьох країнах світу в своїй галузі.Таке лідерство Legrand на електротехнічному ринку, зумовлене низкою факторів, серед яких: висока культура виробництва, а також масштабні вкладення коштів у дослідження та розробку передових технологій. Штаб-квартира компанії Legrand знаходиться у Франції. На заводах Legrand виготовляється близько 130 тисяч найменувань електротехнічної продукції, а сама компанія володіє більш ніж 4500 чинними патентами на винаходи. Розробка кожного продукту Legrand ведеться з обліку найпередовіших технічних рішень, а кожен виріб відповідає найвищим вимогам європейської якості.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів