Legrand MOSAIC блок розеток 3хSchuko, білий

код товару: 077403
Технічні характеристики Legrand MOSAIC блок розеток 3хSchuko, білий:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип блок розеток 3хSchuko
Основні
Тип блок розеток 3хSchuko
Серія Mosaic
Колір білий
Кількість модулів 6
Технічні особливості
Заземлення
Шторки
Номінальний струм 16 А
Номінальна напруга 250 В
Додаткові характеристики
Додатково тип заземлення: бокові контакти
розетка 3 х 2К+3
Гарантія
Гарантія 24 місяця
Параметри упаковки
Ширина 180 мм
Висота 50 мм
Довжина 40 мм
Вага 0.13 кг
Об'єм 0.0004 м3
Legrand блок розеток 3хSchuko стандарт (16А, 250В) 6мод, білий, в короб. Розетка 3 х 2К +3 - Програма Mosaic - для установки в кабель-каналі - автоматичні клеми - стандартна. Розетки всіх типів для будь-яких супортів і розетки для кабель-каналів. Для установки в кабель-каналі DLP. Мають: розетку і супорт, лицьову панель. Розетки Mosaic з захисними шторками двостороннього з'єднання для монтажу в моноблочному кабель-каналі DLP з кришкою 65. Пряме підключення без використання інструменту. Від'єднання розетки не вимагає демонтажу супорта.
1010 грн*
немає в наявності
Де купити: Legrand MOSAIC блок розеток 3хSchuko, білий:
Mekka
Блок розеток электрических Legrand Mosaic, 3хSchuko стандарт, 16А, 250В, автоматические клеммы, 6 модулей, в короб, белый (077403)
Vencon.ua
Legrand Mosaic 077403
Рішення Mosaic підходять для застосування на об'єктах комерційного, громадського та житлового сектора, а також для установки в адміністративних приміщеннях промислових підприємств. Механізми серії Mosaic користуються великим попитом при проектуванні приміщень завдяки своїй багатофункціональності, простоті монтажу і стильному дизайну, адже організація будь-якого сучасного приміщення вимагає системного підходу. Перед проектувальниками і дизайнерами стоїть завдання створення просторів, які поєднували б у собі комфорт, ергономічність і стильну візуальну складову. Універсальний колір і функціональний мінімалізм стануть ідеальним доповненням практично будь-якого стильового рішення - від ретро до хай-теку.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів