Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Sennheiser CX 80 S Mic:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип дротові
Підведення кабелю двосторонній
Довжина кабелю / радіус дії 1.2 м
Вид навушників вкладиші
Тип кріплення внутрішньовушне
Колір чорний
Вага 10 г
Основні
Тип дротові
Підведення кабелю двосторонній
Довжина кабелю / радіус дії 1.2 м
Вид навушників вкладиші
Тип кріплення внутрішньовушне
Технічні
Номінальний опір 28 Ом
Частотний діапазон 100-10000 Гц
Чутливість 119 дБ
Варіанти підключення Штекер 3.5 мм (mini-Jack)
Мікрофон
Конструкція мікрофона вбудований
Додатково
Пульт ДУ
Комплектація навушники
амбушюри /(S, M и L);
короткий посібник користувача з безпечної експлуатації
короткий посібник користувача зі швидкого підключення
Фізичні
Колір чорний
Вага 10 г
Гарантія
Гарантія 24 місяця
Параметри упаковки
Ширина 40 мм
Висота 80 мм
Довжина 170 мм
Вага 0.07 кг
Об'єм 0.0005 м3
Просто звук и ничего лишнего. Надежные и элегантные Sennheiser CX 80S сделаны для того, чтобы в них просто слушать музыку. Без лишних затрат, с комфортом и с удовольствием. Модель воспроизводит хорошо сбалансированный, чистый и приятный звук, отличается прочной конструкцией и оптимизирована для очень активного ежедневного использования. Плюс, у CX 80S также предусмотрен миниатюрный пульт дистанционного управления основными функциями плеера и телефона.
немає в наявності
Основні особливості моделі Sennheiser CX 80S

Потрібні просто хороші навушники, які просто відтворюють хороший звук? ОК. Нові CX 80S від Sennheiser - це саме вони є. Провідні, внутрішньоканальні, легкі і міцні, комфортні, практичні і з зручними пультом. Тобто, це звичайні Sennheiser, які і звучать відмінно, і виглядають в рівній мірі елегантно і стильно.

В основі нових CX 80S - фірмові високотехнологічні драйвери Sennheiser, які відтворюють добре збалансований, чистий і природний звук, без непотрібних крайнощів як в діапазоні високих, так і на низьких частотах.

Компактні і надійні і разом з тим стильні та функціональні - це теж вони, Sennheiser CX 80S. Завдяки продуманій ергономіці чашок і насадок-вкладишів навушники оптимально розташовуються в вушних каналах і ефективно ізолюють слух від зовнішніх шумів. CX 80S комплектуються трьома парами м'яких силіконових вкладишів різного діаметру (S, M і L). З їх допомогою можна без проблем підігнати навушники під вушні канали будь-якого розміру, а також вибрати щільність прилягання насадок, з якої звук сприймається максимально якісним і повним.

Мініатюрний багатофункціональний пульт дистанційного керування основними функціями плеєра і телефону зручно розташований на кабелі навушників. З ним CX 80S перетворюються в сучасну дротову гарнітуру. Натисканням кнопки пульта можна запустити відтворення треку або поставити його на паузу, приймати або відхиляти вхідні дзвінки і розмовляти по телефону, не виймаючи щораз навушники з вух.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів