Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Janome Швейна машина 3112M:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип швейної машинки електромеханічна
Тип човника хитний
Формування петлі напівавтомат
Кількість швейних операцій 19 шт
Кількість рядків 19 шт (типов)
Кількість петель 1 шт
Максимальна довжина стібка 4 мм
Максимальна ширина стібка 5 мм
Можливості реверс
рукавна платформа
пришивання блискавок
пришивання ґудзиків
шиття подвійною голкою
Регулювання натяг нитки
довжина стібка
ширина рядка
швидкість шиття
Вага 6 кг
Основні
Тип швейної машинки електромеханічна
Тип човника хитний
Формування петлі напівавтомат
Швейні операції
Кількість швейних операцій 19 шт
Кількість рядків 19 шт (типов)
Кількість петель 1 шт
Максимальна довжина стібка 4 мм
Максимальна ширина стібка 5 мм
Функції
Можливості реверс
рукавна платформа
пришивання блискавок
пришивання ґудзиків
шиття подвійною голкою
Регулювання натяг нитки
довжина стібка
ширина рядка
швидкість шиття
Виконувані рядки Зигзаг
Прямий стІбок
Оверлочний стібок
Еластична для трикотажу
Потайна
Додатково
Комплектація Набір голок
Розпорювач
Лапка для шиття /зигзаг
Шпульки /4шт
Лапка для блискавок
Інструкція
Лапка для напівавтоматичного обкидання петлі
Швейна машина
Лапка для потайного шву
Лапка універсальна
Фізичні
Вага 6 кг
Гарантія
Гарантія 24 місяця
Параметри упаковки
Ширина 230 мм
Висота 340 мм
Довжина 440 мм
Вага 6.40 кг
Об'єм 0.0344 м3
Швейна машина Janome 3112M, електромеханічна, 19 швейних операцій, 60 Вт, петля напівавтомат. Для роботи з різними видами тканин використовується швейна машинка Janome 3112 M. Електромеханічна модель здатна виконувати обметування петлі всього за 4 кроки без обов'язкового повороту тканини. Такий агрегат відноситься до універсальних конструкцій, здатним працювати з різними видами матерій – тонкими, щільними. Особливу увагу виробник приділив використанню надійного вертикального човникового пристрою, що робить дану машинку однією з найпростіших і легких в експлуатації. Для просування тканини застосовується посилена рейка і потужний двигун, який дозволяє впоратися навіть з щільним джинсом. Для виконання закріпки строчки розробники доповнили агрегат клавішею зворотного ходу голки. Щоб не витрачати час на підготовку машинки до певного робочого процесу, доцільно скористатися системою швидкої заміни лапки і автоматичним відключенням намотчика шпулі.
немає в наявності
Японська компанія Janome заснована 16 жовтня 1921 року. Офіси компанії розташовані в Токіо (Tokyo), Осаці (Osaka) і Яманасі (Yamanashi). Janome має 5 дочірніх підприємств по всій Японії. Швейні машини марки Janome виробляються на заводах в Японії, Тайвані та Таїланді. У компанії є власний центр досліджень і розвитку (R&D Center), який служить основою для всіх стратегічних розробок. Janome має 14 торгових філій: по дві філії в США і Німеччині, по одній в Канаді, Великобританії, Нідерландах, Швейцарії, Австралії, Нової Зеландії, Бразилії, Чилі, Мексиці та Китаї. Всього на компанію працюють більше 3,700 осіб.

Чому швейні машини Janome так популярні в світі?

Заводи Janome увібрали в себе кращі досягнення у виробництві швейних машин. Продукція відповідає визнаному стандарту якості ISO 9002 та ISO 14001. Janome має власне виробництво високоякісних комплектуючих і аксесуарів для швейних машин. Тому швейні машини Janome - це висока якість, неперевершена надійність і простота у використанні. На даний момент виготовляється близько 280 моделей: від мініатюрних машин до великих промислових верстатів.

Початківець і професіонал будуть задоволені маркою Janome. З моменту свого заснування компанія відрізнялася передовими та інноваційними розробками. Janome першої в світі випустила комп'ютерну побутову швейну машину в 1979 році (Memory 7), а в 1990 - побутову комп'ютерну вишивальну машину (Memory Craft 8000). В даний час JANOME виробляє найбільше, порівняно з іншими брендами, кількість комп'ютерних швейних машин.

Багато всесвітньо відомих фірм виробляють на заводах Janome швейні машини під своєю маркою.

Janome експортує свою продукцію більш ніж в 100 країн світу і пишається тим, що є компанією за обсягами продажів №1 в світі (виключаючи відлиті з металу прямострочні машини).

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів