Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Tucano Terra Gravity AGS 15.6" [чёрный]:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип рюкзак
Форм-фактор ноутбука 15.6"
Матеріал нейлон /600 ден
Дощовик в комплекті съемный
Колір чорний
Основні
Тип рюкзак
У напрямку міський стиль
молодіжна
унісекс
для поїздок
Форм-фактор ноутбука 15.6"
Матеріал нейлон /600 ден
Відділення
Для ноутбука
Для планшета
Дод. зовнішнє
Кишеня для пляшки
Відділення потайна кишеня
2 бічні кишені
фронтальна кишеня
Особливості
Кріплення на чемодан
Ручки для перенесення (одна)
Дощовик в комплекті съемный
Особливості ергономічна спинка
антигравітаційна система AGS
Фізичні
Об `єм 25 л
Колір чорний
Відділення для ноутбука (ШхВхТ) 25 x 38 x 2,5 см
Розміри (ШхВхТ) 33 х 47 х 17 см
Вага 1200 г
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 500 мм
Висота 310 мм
Довжина 120 мм
Вага 1.26 кг
Об'єм 0.0186 м3
Рюкзак Tucano Terra Gravity AGS 15 з нової колекції Planet від Tucano. Ідеально підходить для ноутбуків розміром до 15.6 / 16 "а так само для MacBook Pro 16". Рюкзаки Terra Gravity оснащені фірмовою антигравітаційною системою AGS. AGS - це еластична підвіска в плечових ременях, призначена для зменшення тиску ваги на плечі та спину при русі. Функція антигравітаційної системи, крім поліпшення осанки і зменшення зусиль, що докладаються, зокрема, знижує втому м'язів спини й шиї, рівномірно розподіляючи вагу рюкзака між вашими плечима і стегнами.
немає в наявності
Tucano Terra Gravity виконаний з тканини високої щільності, завжди містить в порядку всю поклажу завдяки ідеальним кишенях.
У глоловному відділенні: дві внутрішні кишені з м'якими стінками і підкладкою для ноутбука і планшета.
Два містких передніх відділення різної висоти і дві бічні кишені для парасольки і пляшки з водою.
Ергономічна спинка і м'які плечові ремені з дихаючим матеріалом, еластична підвіска AGS.
Так само в спинці вбудований ремінь-фікстатор, для розміщення рюкзака на телескопічный ручці чемодана, і потайна кишеня (антизлодій).
Зйомний дощовик, захований внизу, дозволяє додатково захистити рюкзак і вміст в особливо дощову погоду.
Перший рюкзак із системою амортизації від Tucano

Tucano представляє серію Planet, родзинкою якої є рюкзаки з AGS (Anti-gravity system) – антигравітаційною системою, а саме особливою конструкцією «підвісних» еластичних лямок, які полегшують тиск і навантаження на користувачів та покращують їхню поставу.

Колекція Planet Tucano з AGS — це рюкзаки з першою запатентованою амортизаційною системою в Європі. Cистему AGS засновано на стародавньому китайському способі перевезення «Бянь Дан», що передбачає транспортування двох вантажів однакової ваги на ­єдиному стовбурі з бамбука, який завдяки своїй гнучкості зменшує відчуття тяжкості. Система AGS Tucano знижує тиск і навантаження на м’язи спини та шиї завдяки пружному руху плечових ременів, «буферизує» тиск вантажу рюкзака через рівномірне розподілення ваги між стегнами та плечима.

Головні переваги AGS

Знижує відчуття важкості рюкзака під час руху завдяки «підвісному стану» на плечах. Тести показали, що під час використання рюкзаків із системою AGS, антигравітаційна технологія забезпечує більш повільне стомлення шийних м’язів спини, швидше відновлення м’язів, кращу стабілізацію і кращу поставу, як порівняти із використанням традиційного рюкзака. Причина полягає в тому, що рюкзак AGS може активно компенсувати динамічне навантаження.

Рюкзак Tucano Lunar 15,6”

Код товару: BKLUN15-BK

Tucano Lunar із нової колекції Planet — сучасний дизайнерський рюкзак для ноутбуків із діагоналлю 15,6/16” і MacBook Pro з діагоналлю 16”. Lunar виготовлено з нейлону високої щільності. У просторому головному відділенні є м’яка кишеня для ноутбука, що забезпечує чудовий захист, а також кишені для аксесуарів. Для зручнішого доступу до головного відділення блискавку вшито під кутом, у такий спосіб доступ до відділення стає ширшим, тому зручно розміщувати ноутбук та іншу поклажу. У передню кишеню-­органайзер можна покласти записник або папку А4, а ще флягу або термокухоль. Є дві невеликі кишені для візитівок або корисних дрібниць.

Маленька кишеня під органайзером закривається на блискавку. Із боків рюкзака розташовано невеликі кишені. Завдяки ергономічній спинці та м’яким плечовим ременям із сітчастого матеріалу рюкзаком комфортно користуватися влітку. У спинку вбудовано ремінь-фіксатор для розміщення рюкзака на телескопічній ручці валізи й таємну кишеню («антизлодій»). Передню кишеню та ремінь-фіксатор декоровано малюнком із написом «TUCANO», що гармонує з кольором основного матеріалу. Ця модель є полегшеною, як порівняти зі старшою моделлю Luna, і не має розвантажувальної системи AGS і дощовика, але весь функціонал і дизайнерські рішення повторюються.

  • Розмір (ш × в × г) 33 × 45 × 11 см
  • Відділення для ноутбука (ш × в × г) 25 × 38 × 2,5 см
  • Матеріал нейлон 600 ден
  • Колір чорний
  • Об’єм 20 л
  • Вага 1 кг

Рюкзак Tucano Terras 15,6”

Код товару: BKTER15-BK

Tucano Terras — сучасний дизайнерський рюкзак для ноутбуків із діагоналлю 15,6/16” і MacBook Pro з діагоналлю 16”.

Рюкзак виготовлено з тканини високої щільності. У головному відділенні є дві внутрішні кишені з м’якими стінками та підкладкою для ноутбука і планшета. Два містких передніх відділення різної висоти та дві бічні кишені для парасольки і пляшки. Ергономічна спинка й м’які плечові ремені мають вставки із сітчастої тканини, що пропускає повітря. У спинку вбудовано ремінь-фіксатор для розміщення наплічника на телескопічній ручці валізи та таємну кишеню («антизлодій»).

Бічні та одна задня таємні кишені декоровані малюнком із написом «TUCANO», що гармонує з кольором основного матеріалу. Ця модель є полегшеною, як порівняти зі старшими моделями, і не має розвантажувальної системи AGS і дощовика. Але весь функціонал і «фішки» повторюють дизайн старших моделей з AGS-системою.

  • Розмір (ш × в × г) 33 × 47 × 17 см
  • Відділення для ноутбука (ш × в × г) 25 × 38 × 2,5 см
  • Матеріал нейлон 600 ден
  • Колір чорний
  • Об’єм 25 л
  • Вага 0,8 кг

Рюкзак Tucano Terras Camouflage 15,6”

Коди товарів: BKTER15-CAM-B, BKTER15-CAM-G, BKTER15-CAM-VM

Tucano Terras Camouflage із нової колекції Planet підійде для ноутбуків із діагоналлю 15,6/16” і MacBook Pro з діагоналлю 16”. Рюкзак виконано з тканини високої щільності.

У головному відділенні є дві внутрішні кишені з м’якими стінками й підкладкою для ноутбука і планшета. Також є два містких передніх відділення різної висоти і дві бічні кишені для парасольки і пляшки.

Ергономічна спинка і м’які плечові ремені мають вставки із сітчастої тканини, що пропускає повітря. У спинку вбудовано ремінь-фіксатор для розміщення рюкзака на телескопічній ручці валізи та таємну кишеню («антизлодій»). Приховані бічну та задню кишені декоровано малюнком із написом «TUCANO», що гармонує з кольором основного матеріалу. Ця модель є полегшеною й не має розвантажувальної системи AGS і дощовика, але весь функціонал і дизайнерські рішення повто­рюють старші моделі.

  • Розмір (ш × в × г) 33 × 47 × 17 см
  • Відділення для ноутбука (ш × в × г) 25 × 38 × 2,5 см
  • Матеріал нейлон 600 ден
  • Кольори синій, сірий, зелений хакі
  • Об’єм 25 л
  • Вага 0,8 кг

Рюкзак Tucano Luna Gravity AGS15,6”

Коди товарів: BKLUN15-AGS-B, BKLUN15-AGS-BK

Luna Gravity AGS15 — найкомпактніший рюкзак із лінійки Tucano Planet із системою AGS — виготовлено з тканини високої щільності. Чудово підходить для ноутбуків розміром до 15,6/16” і для MacBook Pro 16”. У дуже просторому головному відділенні є м’яка кишеня для ноутбука, що забезпечує чудовий захист, а також кишені для аксесуарів. Для зручного доступу до головного відділення блискавку вшито під кутом, завдяки чому вкладання/виймання ноутбука та іншої поклажі стає зручнішим і швидшим.

До передньої кишені-органайзера можна покласти записник або документи формату А4, а ще флягу або термокухоль. Є дві невеликі кишені для візитівок або корисних дрібниць. Маленька кишеня під органайзером закривається блискавкою. Із двох боків рюкзака розташовано плоскі кишені. Завдяки ергономічній спинці та м’яким плечовим ременям із сітчастого матеріалу рюкзаком комфортно користуватися за будь-якої погоди. Крім системи AGS, у спинку вбудовано ремінь-фіксатор для розміщення рюкзака на телескопічній ручці валізи та таємну кишеню («антизлодій»). Дощовик, що захований знизу, додатково захистить рюкзак і його вміст під час дощу.

  • Розмір (ш × в × г) 33 × 45 × 11 см
  • Відділення для ноутбука (ш × в × г) 25 × 38 × 2,5 см
  • Матеріал нейлон 600 ден
  • Кольори синій, чорний
  • Об’єм 20 л
  • Вага 1,33 кг

Рюкзак Tucano Terra Gravity AGS15,6”

Коди товарів: BKTER15-AGS-B, BKTER15-AGS-BK

Tucano Terra Gravity AGS15 із нової колекції Planet Tucano чудово підходить для ноутбуків із діагоналлю до 15,6/16”, а також для MacBook Pro 16”. Наплічник оснащено фірмовою антигравітаційною системою AGS. Terra Gravity виготовлено з тканини високої щільності, а завдяки різноманітним кишеням всі речі завжди будуть на своєму місці.

В основному відділенні є дві внутрішні кишені з м’якими стінками та підкладкою для ноутбука і планшета. Ще передбачено два містких передніх відділення різної висоти і дві бічні кишені для парасольки та пляшки. У спинку вбудовано ремінь-фіксатор для розміщення рюкзака на телескопічній ручці валізи й таємну кишеню («антизлодій»). Є дощовик, що допоможе додатково захистити рюкзак у дощову погоду.

  • Розмір (ш × в × г) 33 × 47 × 17 см
  • Відділення для ноутбука (ш × в × г) 25 × 38 × 2,5 см
  • Матеріал нейлон 600 ден
  • Кольори синій, чорний
  • Об’єм 25 л
  • Вага 1,2 кг

Рюкзак Tucano Marte Gravity AGS15,6”

Коди товарів: BKMAR15-AGS-B, BKMAR15-AGS-BK

Tucano Marte Gravity AGS15 із нової колекції Planet — зручний наплічник для перенесення ноутбуків розміром до 15,6/16”, а також для MacBook Pro 16”. Ці моделі оснащено фірмовою антигравітаційною системою AGS та виготовлено з нейлону високої щільності. Вони якісно організовані як всередині, так і зовні. В основному відділенні є дві внутрішні кишені з м’якими стінками та підкладка для ноутбука і планшета, а також кишеня на блискавці для аксесуарів. Середня кишеня з невеликим запахом (хід блискавки тільки у верхній частині) призначена для зберігання аксесуарів.

У кишені-органайзері з відділеннями для візитівок і авторучок можна розмістити документи формату А4 і термокухоль, термос або пляшку. Є маленька кишеня на передній частині для ключів та інших негабаритних аксесуарів. У бічні кишені можна вкласти парасольку та пляшки. Ергономічна спинка й м’які плечові ремені із вбудованою підвісною системою AGS мають вставки з сітчастої тканини, яка пропускає повітря, що робить комфортним використання рюкзака в спекотну погоду. Також у спинку вбудовано ремінь-фіксатор для розміщення рюкзака на телескопічній ручці валізи й таємну кишеню («антизлодій»). Чохол, що захований знизу, допоможе додатково захистити рюкзак і його вміст під час дощу.

  • Розмір (ш × в × г) 33 × 47 × 17 см
  • Відділення для ноутбука (ш × в × г) 25 × 38 × 2,5 см
  • Матеріал нейлон 600 ден
  • Кольори синій, чорний
  • Об’єм 25 л
  • Вага 1,3 кг

Рюкзак Tucano Sole Gravity AGS17”

Код товару: BKSOL17-AGS-B

Tucano Sole Gravity AGS17 із нової колекції Planet — оптимальний вибір для ноутбуків розміром до 17” і MacBook Pro 16”. Наплічник оснащено антигравітаційною системою, еластичною підвіскою в плечових ременях, що призначена для зменшення тиску на плечі і спину під час руху. Нижню частину рюкзака оснащено особливо містким внутрішнім відділенням, яке виготовлено зі зносостійкої тканини високої щільності.

Передбачено дві внутрішні кишені з м’якими стінками й підкладкою для ноутбука і планшета, а дві просторі передні кишені різної висоти допомагають підтримувати порядок у рюкзаку. Крім того, дві розширювані бічні кишені на блискавці забезпечать ще більше місця для аксесуарів. Ергономічну спинку оснащено прихованою кишенею («антизлодій»), м’якими плечовими ременями з еластичною підвіскою AGS і ременем-фіксатором для розміщення рюкзака на телескопічній ручці валізи. Дощовик, що захований знизу, дає змогу додатково захистити рюкзак і його вміст у дощову погоду.

  • Розмір (ш × в × г) 34 × 49 × 21 см
  • Відділення для ноутбука (ш × в × г) 28 × 42 × 3 см
  • Матеріал нейлон 600 ден
  • Колір синій
  • Об’єм 30 л
  • Вага 1,28 кг
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів