Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Kaiser KCT7797FIEM:
Основні параметри
Повний список параметрів
Пристрій варильна поверхня
Тип незалежна
Тип поверхні індукційна
Оформлення ретро
Управління сенсорне
Робоча поверхня склокерамічна
Кількість конфорок 5 шт
Кількість індукційних конфорок 5 шт
Функції таймер
функція PowerBoost
Колір чорний
Габарити 77 × 52 см
Розміри для вбудовування 74.5 × 49.5 мм
Основні
Пристрій варильна поверхня
Тип незалежна
Тип поверхні індукційна
Оформлення ретро
Управління сенсорне
Робоча поверхня склокерамічна
Споживана потужність, Вт 7800 /(Макс. мощность)
Функції
Кількість конфорок 5 шт
Кількість індукційних конфорок 5 шт
Функції таймер
функція PowerBoost
Особливості зони розширення /2
Додатково
Безпека блокування від дітей
Фізичні
Колір чорний
Габарити 77 × 52 см
Розміри для вбудовування 74.5 × 49.5 мм
Вага 12.8 кг
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 660 мм
Висота 140 мм
Довжина 900 мм
Вага 14.45 кг
Об'єм 0.0832 м3
Варильна поверх. індукційна Kaiser KCT7797FIEm - 77см/5 конф/сенсор. Індукційна склокерамічна варильна панель з вільними зонами нагріву, що дозволяють розмістити на них посуд в будь-якому місці. Індукційні надшвидкі нагрівальні елементи - 5 зон з системою Power-Boost: 2 об'єднані зони нагріву 200 × 400 мм - 3,5 кВт (4,3 кВт) Power function), кожна з 2 зон нагріву 200 × 200 мм - 180 (2, 3 Потужність -функція) кВт 1 зона нагріву Ø 210 мм - 2,0 (2,3 Потужність -функція) кВт. Можливість підключення до мережі 220-240 В. Коли функція барбекю включена, їжа готується тривалий час (від 2 до 20 годин, в залежності від розміру) при температурі ~ 180 ° C. Це робить їжу неймовірно ніжною та смачною! Теппан-яки - це японський спосіб смаження їжі на спеціальному підносі, який по-японськи називається теппан-яки. У режимі Теппан Яки посуд нагрівається приблизно до 230 ° C. Через високу температуру збільшується інтенсивність і швидкість обробки продуктів, що дозволяє їм зберігати свої корисні властивості і яскравий смак.
25999 грн*
є в наявності
* Рекомендована роздрібна ціна
Де купити: Kaiser KCT7797FIEM:
Інтернет магазини
Comtrading
Варочная поверхность индукционная Kaiser KCT7797FIEm
Itbox
Варочная поверхность Kaiser KCT7797FIEM
Mekka
Варочная поверхность Kaiser индукционная Empire, 77см, расширенная зона, черный (KCT7797FIEM)
Moyo
Варочная поверхность индукционная Kaiser KCT7797FIEM
Mta.ua
Варильна поверхня Kaiser KCT7797FIEM
Національні мережі
24 Moyo.ua
Варочная поверхность индукционная Kaiser KCT7797FIEM
Epicentr
Варочная поверхность индукционная Kaiser KCT 7797 FI Em
Kaiser - побутова техніка гідної якості. Історія бренду налічує майже 150 років, з тих пір як американський капіталіст, досвідчений кораблебудівник Г. Д. Кайзер вирішив створювати техніку, необхідну в побуті. Згодом відбулося злиття з німецькою компанією, що і стало початком сучасної історії бренду.
Kaiser, при створенні своїх продуктів, використовує високоякісні і довговічні матеріали, такі як: міцне загартоване скло, високоточні сенсорні панелі, нержавіюча сталь і мінімум пластику! Завдяки використанню останніх досягнень німецьких інженерів, техніка Kaiser завжди допоможе досягти кращих результатів при приготуванні, пранні, митті посуду і зберіганні продуктів, економлячи при цьому Ваші кошти.

У чому ж відмінності і переваги техніки бренду Кайзер від іншого подібного обладнання? Все очевидно - вона поєднує в собі підприємливість американців і точність, надійність, скрупульозність в роботі, притаманну німцям. Таким чином, злиття двох культур наклало відбиток на технічні та зовнішні характеристики приладів, що виражається в прагненні використовувати для своєї продукції найновіші і досконалі технології. Як наслідок, фірмова кухонна техніка Кайзер володіє такими перевагами:

  • Висока надійність в роботі;
  • Практичність - економне витрачання споживаної електроенергії;
  • Тривалий термін служби;
  • Багатофункціональність - кожен прилад має максимум можливостей;
  • Використання матеріалів, безпечних для здоров'я людини і навколишнього середовища;
  • Стильний дизайн.

 

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів