Головна - Іграшки та товари для дітей - Іграшки - Ігрові набори - Gazillion - Мильні бульбашки Gazillion розчин 2л

Мильні бульбашки Gazillion розчин 2л

код товару: GZ35383
Технічні характеристики Мильні бульбашки Gazillion розчин 2л:
Основні параметри
Повний список параметрів
Вид Мильні бульбашки
Стать хлопчик
дівчинка
Вікова група 3+
Основні
Тип Мильні бульбашки
Вид Мильні бульбашки
Стать хлопчик
дівчинка
Вікова група 3+
В комплекті ємність із мильними бульбашками
Об'єм 2000 мл
Параметри упаковки
Ширина 110 мм
Висота 300 мм
Довжина 110 мм
Вага 2.07 кг
Об'єм 0.0036 м3
Це надсекретне «супер-рішення» створено для створення найбільших, яскравих і барвистих бульбашок на Землі! Кожна 2-літрова пляшка розчину Gazillion Bubbles поставляється зі спеціально розробленою бульбашкового паличкою 7-в-1 і працює з будь-яким продуктом Gazillion Bubbles. Це рішення преміум-класу екологічно, безпечно, нетоксичний і не залишає плям на одязі або меблів. З Gazillion Bubbles у вас перехопить подих, перш ніж у вас закінчаться бульбашки! Підходить для дітей від 3 років.
313 грн*
447 грн .
є в наявності
* Рекомендована роздрібна ціна
Де купити: Мильні бульбашки Gazillion розчин 2л:
Інтернет магазини
Comtrading
Мыльные пузыри Gazillion раствор 2л GZ35383
Iphouse.com.ua
Gazillion Мыльные пузыри Gazillion раствор 2л
Itbox
Мыльные пузыри Gazillion раствор 2л (GZ35383)
Mekka
Мыльные пузыри Gazillion, 2л (GZ35383)
Moyo
Мыльные пузыри Gazillion раствор 2л GZ35383
Національні мережі
24 Moyo.ua
Мыльные пузыри Gazillion раствор 2л GZ35383
Будинок іграшок(bi.ua)
Мильні бульбашки Gazillion Bubbles Гігант зелені 2 л (GZ35383)
Щасливе дитинство з мильними бульбашками Gazillion

Чи можна уявити дитинство без мильних бульбашок? Мабуть, відповідь більшості буде «Ні»! І хоча життя мильних бульбашок недовге, вони встигають покращити настрій усім – і маленьким, і дорослим.

Корпорація Funrise створила та запатентувала особ­ливий безпечний для дітей та екологічно чистий розчин, що не залишає слідів на одязі та меблях, тому з мильними бульбашками Gazillion можна грати і просто неба, і вдома. В асортименті бренда є як традиційні мильні бульбашки та генератори, так і новинки, що поєднують функції бульбашок та іграшок.

За 17 років існування бренд Gazillion здобув визнання та довіру батьків у багатьох країнах світу, з-поміж яких: Канада, США, Велика Британія, Австралія, Франція, Німеччина та інші.

Переваги бренда Gazillion

  • Екологічний, нетоксичний і безпечний для дітей розчин
  • Продукція, що привертає увагу на полицях
  • Формула розчину для мильних бульбашок розроблена у США
  • Новий яскравий і виважений дизайн товарів

Цікавий факт

На думку логопедів, діти, що полюбляють видувати мильні бульбашки, набагато швидше починають розмовляти. А психологи стверджують, що мильні бульбашки допомагають позбутися агресії та покращити настрій.

Мильні бульбашки Gazillion «Веселун»

Коди товарів: GZ36567, GZ36568, GZ36569, GZ36570

Об’єм розчину — 59 мл. Для створення мильних бульбашок потрібно залити рідину в голову іграшки, перевернути її, уникаючи нахиляння вперед, а потім подути в спеціальний отвір на потилиці Веселуна. Кумедна іграшка неодмінно сподобається і хлопчикам, і дівчаткам.

Кольори: синій, помаранчевий, червоний, рожевий

Мильні бульбашки Gazillion «Діно»

Коди товарів: GZ36571, GZ36572, GZ36573, GZ36574

Об’єм розчину — 59 мл. Для створення мильних бульбашок потрібно залити рідину в пащу іграшки, а потім натиснути на її гумове черевце. Поціновувачі динозав­рів будуть у захваті від форми пляшечки.

Кольори: рожевий, синій, зелений, помаранчевий

Генератор мильних бульбашок Gazillion «Гігант. Вентилятор»

Код товару: GZ36132

У наборі є генератор мильних бульбашок, що перетворить звичайний день на справжнє свято. Він складається з двох частин — вентилятора та резервуара. Іграшка працює від двох батарейок АА (потрібно придбати окремо). Як і в інших наборах серії «Гігант» тут є пляшечка із розчином (118 мл), призначеним для видування великих мильних бульбашок.

Мильні бульбашки Gazillion стануть незабутнім подарунком, завдяки якому можна влаштувати справжнє шоу!

Генератор мильних бульбашок Gazillion «Автоматичний бластер»

Коди товарів: GZ36447, GZ36444

Для початку гри потрібно прикрутити до генератора пляшечку з розчином (118 мл), що є в наборі. Потім — натиснути на кнопочку на корпусі — з’являться яскраві бульбашки. Із цими бластерами можна влаштовувати веселі бої. Працюють від шести (GZ36447) або трьох (GZ36444) батарейок АА (потрібно придбати окремо).

Генератор мильних бульбашок Gazillion «Напівавтоматичний бластер»

Код товару: GZ36598

Для видування бульбашок із генератором Gazillion «Напівавтоматичний бластер» потрібно: приєднати пляшечку з розчином зверху, а порожню — знизу. Потім натиснути на кнопку «Пуск». Після спорожнення верхньої ємності треба поміняти місцями пляшечки й можна продовжувати видування. Працює від трьох батарейок АА (потрібно придбати окремо).

Генератор мильних бульбашок Gazillion автоматичний «Хвиля»

Код товару: GZ36645

Набір стане в пригоді особливо під час канікул. Розчин потрібно залити в нижній лоток. Активуйте пристрій натисканням кнопки й починайте ловити бульбашки. Гарний настрій у веселій компанії друзів гарантовано. Працює від чотирьох батарейок АА (потрібно придбати окремо).

Набір мильних бульбашок Gazillion «Кільце з обертанням»

Код товару: GZ36594

Грати з набором легко: до фіолетового резервуара влийте розчин, опустіть туди кільце з дрібними отворами, а потім, обережно його піднявши, починайте кільце крутити. Створіть гарний настрій компанії малюків.

Генератор мильних бульбашок Gazillion «Механічний пропелер із пусковим пристроєм»

Код товару: GZ36593

Це гарна іграшка для активних дітей, що полюбляють веселе дозвілля на свіжому повітрі. Для запуску й розпилення мильних бульбашок потрібно налити в ємність розчин, помістити туди пропелер та різко потягнути за спеціальну мотузку. Пропелер летітиме і створюватиме зореграй з мильних бульбашок, ємність зі 118 мл розчину є в наборі.

Набір мильних бульбашок Gazillion «Гігант. Кільце»

Код товару: GZ35375

Діаметр кільця, що є в наборі,— 20 см. Також є ємність із розчином об’ємом 237 мл. Із створенням бульбашок впораються навіть малюки, адже все нескладно: влити в резервуар розчин, опустити туди кільце з ручкою і підняти його. Утворяться величезні бульбашки! Радісний сміх і гарний настрій забезпечено на цілий день.

Набір мильних бульбашок Gazillion «Гігант. Кільце»

Код товару: GZ36629

У синє кільце із заглибленням діаметром 51 см, що є в наборі, потрібно налити розчин (473 мл). Потім необхідно, аби хтось із дітлахів став всередині кільця. Кільце з ручкою-палицею обережно опустити до лотка, а потім підняти. Утвориться величезна мильна бульбашка! Малюки будуть у захваті від таких розваг.

Генератор мильних бульбашок Gazillion автоматичний «Торнадо»

Код товару: GZ36365

Із цим набором можна влаштувати справжню вечірку для невгамовних малюків. Користуватися просто: треба зняти суцільну кришку з пляшечки з розчином, замінити її на кришечку з отвором і встановити на генераторі. Увімкнути, натиснувши спеціальну кнопку, і бульбашки заполонять усе навколо! Працює від чотирьох бата­рейок АА (потрібно придбати окремо).

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів