Previous
Next
Technical characteristics XYZ printing Revopoint TansoS1:
Main features
Full list of features
A type 3D scanner
Main
A type 3D scanner
Additionally
Display 7"
OS support Android
Package Contents Manual
USB Cable /Type C
Scanner
Flannel bag
Cleansing napkin
Turntable adapter
Turntable platform
Board calibration stand
Turntable positioning pad
Velcro
Tripod
Scanner charger
Scan reference model
Calibration board A
Calibration board B
Calibration board C
Warranty
Warranty 12 months
Package dimensions
Width 230 mm
Height 150 mm
Length 280 mm
Weight 3.23 kg
Volume 0.0097 m3
out of stock
Революційний багатофункціональний 3D-планшет Revopoint Tanso S1

Новинка в асортименті ERC – унікальний 3D-пристрій Revopoint Tanso S1, який поєднує функції 3D-сканера, HD-проєктора, потужної цифрової фотокамери та розважального планшета.

Revopoint – молодий міжнародний розробник 3D-сканерів. Штаб-квартира розташована в Шеньчжені (Китай), а кістяк компанії складають молоді спеціалісти з освітою Массачусетського технологічного інституту (США) та Кентського дослідницького університету (Велика Британія). Виробничий центр, що займає площу 1 500 м2, оснащено повноцінною виробничою лінією. Якість продукції Revopoint підтверджено сертифікатом ISO 9001. Компанія має власні патенти на дизайн мікросхем та обладнання для роботи 3D-сканерів. Також Revopoint має власне програмне забезпечення та алгоритм для об’єднання апаратних пристроїв та технологій тривимірного зображення.

Revopoint Tanso S1 — перший у світі 3D-сканер у вигляді 7-дюймового планшета. Він сканує будь-де й будь-коли без допомоги ПК та додаткових кабелів, що плутаються під ногами. Надзвичайно точне сканування на рівні вимог реверс-інжинірингу VR/AR триває лише 2-3 хвилини й здійснюється в одному з трьох режимів залежно від розміру об’єкта. Водночас Tanso S1 можна використовувати ще і як HD-проєктор (із роздільною здатністю 1 920 × 1 080 пікселів), як цифрову фотокамеру (із матрицею на 13 МП) та безпосередньо як планшет.

Обчислювальне потужне серце

Серцем багатофункціонального планшета є 6-ядерний процесор ARM із частотою 2,0 ГГц. Необхідні запаси обчислювальної потужності забезпечені завдяки 4 ГБ ОЗП та 32 ГБ вбудованої енергонезалежної пам’яті. Сканований об’єкт можна переглянути на сенсорному екрані 2К HD. Автономну роботу пристрою підтримує батарея ємністю 3 200 мА год, а також бездротові технології Wi-Fi і Bluetooth 4.0, через які планшет взаємодіє з поворотною платформою (необхідна для обертання об’єкта, що сканується, навколо своєї осі) та з ПК або смартфоном користувача.

Компактність без втрати функціоналу

Легкий і портативний Tanso S1 стане чудовим компаньйоном. Він завтовшки 15 мм та важить лише 520 г, тож працювати з планшетом буде зручно, навіть просто ­тримаючи його в руках. Керування інтуїтивно зрозуміле: можна торкатися, прокручувати, збільшувати чи зменшувати зображення, переглядати скановані 3D-моделі так само, як і під час роботи зі звичайним планшетом. Сканер Tanso S1 не має складних налаштувань і навіть аматори з його допомогою за 2-3 хвилини зможуть отримати повноцінну 3D-модель об’єкта практично будь-якої складності із розмірами до 300 × 300 × 300 мм і вагою до 5 кг.

Усі нюанси враховано

Варто відзначити комплект постачання планшета. Виробник урахував, що тримати пристрій під час сканування може бути не зовсім зручно. Тому разом із планшетом користувач отримує поворотну платформу, на якій розміщується об’єкт сканування, та триногу для кріплення 3D-сканера. Аби забезпечити максимальну точність розташування камер пристрою відносно об’єкта, у комплекті є три калібрувальні дошки різного розміру. А додатковим бонусом для користувача стане кольорова модель птаха, яку можна використати для першого тестового сканування за допомогою Tanso S1.

Широкі можливості для застосування

Технологія «3D-моделювання та штучний інтелект», що лежить в основі Tanso S1, є доволі простою в опануванні та у використанні для викладачів, школярів чи студентів. Нові можливості відкриють мейкери, інженери, які прагнуть відтворювати об’єкти або вдосконалювати їх. Тривимірне моделювання також часто використовують під час реставрації предметів культурної спадщини. Tanso S1 сканує об’єкти з різноманітних матеріалів будь-якого кольору й швидко створює точні 3D-моделі, виводить їх у високій якості в більшості 3D-форматів, що можна одразу надрукувати на 3D-принтері. Фактично цей пристрій дає змогу забезпечити безперервний робочий процес високоточного моделювання з отриманням готових зразків.

3D-сканер Revopoint Tanso S1

  • Код товару: TANSOS13DSCANNER
  • Робоча відстань 300-600 мм, регульована
  • Роздільна здатність текстури до 13 млн пікселів
  • Підтримання форматів для 3D-друку stl, ply, obj
  • Екран 7”, сенсорний, 2K HD
  • Батарея 3 100 мА год
  • Операційна система Android 7.1
  • Процесор 6 core ARM, 2,0 ГГц
  • ОЗП 4 ГБ
  • Вбудована пам’ять 32 ГБ
  • Мультиекранна взаємодія Airplay, DLNA, Miracast
  • З’єднання Wi-Fi, Bluetooth 4.0, USB-C3.0
  • Розмір (ш × в × г) 192 × 15 × 122 мм
  • Вага 520 г

ERC підготувала розгорнуту інструкцію про роботу Tanso S1 українською мовою. Також користувачам стане в пригоді набір відеоуроків від виробника.

ERC підготувала спеціальний проморолик про роботу з Tanso S1

Menu
Products catalog
Products catalog